UNUTMAK İSTEDİKÇE NEDEN UNUTAMIYORUM? ÇÖZÜMÜ NEDİR BUNUN

İş yerinden ayrılmadığın sürece bu iş böyle sürer gider ..sen kafaya koyduktan sonra ailene iş değişikliğini kabul ettirirsin ama gerçekten istiyorsan

İş yerinden ayrılmadığın sürece bu iş böyle sürer gider ..sen kafaya koyduktan sonra ailene iş değişikliğini kabul ettirirsin ama gerçekten istiyorsan

Sence aynı ortamda olsam bile kafamda bitiremem mi şuan 2 ay oldu belki biraz daha zaman gerek ben gecer ve başka biride karşıma cıkarsa onu daha kolay bitiririm içimde diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. ki biran önce evlense zaten umudum hiç kalmaz iş ama yerimden ayrılmak şuan olmuyor ne yazık kii ):

Zamanla gecerr...amcasinin kiziyle evlenebilcek kadar cahil bir adamla isin ne.ben olsam hemen sogurdum.boyle cahil bir aileye gelin gitmediğine şükür et...inss ellerinde patlamaz.akraba evliliklrrinde sakat cocuk riski cok fazla.

aynen öyle cok haklısın ama işte bazen kalbime söz geciremiyorum ama başarıcam o kadar cok istiyorum ki unutmayı çokta dua ediyorum inşallah gecer biter gider ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…