Bak cnm bunların hepsı hayatında yasaman gereken sınavlar...Allah hayırsız oldugunu göstermek ıcın bu derdı sana vermıs ,bu bır dert degıl bır ÖDÜL..Ilerde aynı hatayı yapmayacaksın,daha temkınlı yaklasacaksın erkeklere,ınsanlara guvenın azalacak,hayatı ögreneceksın..Bunlardan kar cıkar..Sadece dua et...Ve her sekılde bı yolunu bulup ısten ayrıl ..Yoksa ılerde zaaflarına yenılıp evlıyken affedebılırsın ve hıc hos olmaz..Sen GÜÇLÜ görun ve onunla konusma ..herzamankınden mutlu bakımlı gıt ıse..[/QUOT
teşekkürler yorumunuz için bende aynı düşünüyorum Allah yazdıysa zaten olur ama yazmadıysa ne yaparsak boş kendimi öyle telkin ediyorum yani demek ki Allah uygun görmedi ki olmadı diyorum böyle düşünüp unutmakta bitirmekte kararlıyım diyorum ama hala gel gitlerim oluyor işyerinde iş dışında muhatap olmuyorum içim acısada mutlu görünmeye calışıyorum ..aslında bir süre sonra daha iyi biri cıkarsa karşıma onu unutmamda daha kolay olur çünkü o zaman ilgimi ona verebilirim yeterki dürüst yalansız iyi bir insan cıksın Allah aydınlığına cıkarsın inşallah biran önce