• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

UNUTMAK İSTEDİKÇE NEDEN UNUTAMIYORUM? ÇÖZÜMÜ NEDİR BUNUN

İnsan birini içinde bitirmedikçe unutması da o kadar zor olur. Seven taraf siz olunca acı çekmekte doğal olarak size düşüyor. Rabbim kimseyi sevdiğiyle imtihan etmesin, sevmek aynı zamanda da ulaşamamak gerçekten kötü.

sırf onu unutmak icin birileriyle görüşmeye çalışma. hem kendine hem görüştüğün kişiye eziyet etmiş olursun :110:

o kişiyle ben görüşmek istemedim ailem istedi akrabadan biri söylemiş beni o kişiye bir tanışın falan dediler bende tanıştım ama yapamadım zaten sırf annem bir kere evet dedigi için görüştüm bir hafta ama bitirdim geri ve artıkta başkasını istemiyorum hayatımda şuan buna hazır değilim çünkü hala onu bitiremedim kafamda.. ): ve bu bana acı veriyor

İnsan birini içinde bitirmedikçe unutması da o kadar zor olur. Seven taraf siz olunca acı çekmekte doğal olarak size düşüyor. Rabbim kimseyi sevdiğiyle imtihan etmesin, sevmek aynı zamanda da ulaşamamak gerçekten kötü.

gercekten öyle inşallah Allah ım soğukluğunu verir kalbime ..

Para icin kendini satmis, hem de akrabasina.

O...u bile diyemicem ne yazik ki, hayat kadinlarina hakaret etmek istemiyorum.

Seni para için terkeden biri için mi üzülüyorsun bu kadar :KK57: Yan masanda bile çalışsa tınlama bile ona inat gülmelisin :KK62: bunu unutma onu kaybettiğin için sen değil seni kaybettiği için o üzülsün :KK39:

bende öyle yapıyorum ona karşı cok mutlu ve umursamaz görünüyorum bir süre hiç bir şey hissetmiyorum...ama kararlımı olamıyorum bu konuda onu bilmiyorum bir süre sonra tekrar kötü oluyorum ona karşı rol yapıyorum ama içimde mutsuz oluyorum ..

bende öyle yapıyorum ona karşı cok mutlu ve umursamaz görünüyorum bir süre hiç bir şey hissetmiyorum...ama kararlımı olamıyorum bu konuda onu bilmiyorum bir süre sonra tekrar kötü oluyorum ona karşı rol yapıyorum ama içimde mutsuz oluyorum ..

Yani onu gördüğünde burda yazdıklarını düşünüp ondan uzaklaşmıyor musun :KK12:.Bir süre bence onla gittiğin yerlere gitme değişik hobiler edin zamanla yaran kapanır ama onun durumu zor :110:

Yani onu gördüğünde burda yazdıklarını düşünüp ondan uzaklaşmıyor musun :KK12:.Bir süre bence onla gittiğin yerlere gitme değişik hobiler edin zamanla yaran kapanır ama onun durumu zor :110:

benim sıkıntım burda zaten içimde sogukluğu oluyor nefret ediyorum ondan ama sonra kararlı olarak bu yolda devam edemiyorum bir süre sonra eski anıları düşünüyorum hatırlıyorum kötü oluyorum işte galiba daha yeni oldugu için böyle düşünüyor olabilirirm 2 ay oldu onun durumunu inan düşünmek istemiyorum ama pişman olur inşallah bir gün ...o günü görmeyi isterim ama iş işten gecmiş olur..

Anca Gozden uzak olan gonulden irak olur derler yaa oda nafile ama zamanla gozden uzak olan unutuluyor yinede..sizinki burnunuzun dibinde...zor bi durumdasiniz..yalniz onu unutmadan bosuna kimseyle gorusmeyin isterse dunya guzeli olsun gonul takildi mi bi kere baskasini gormuyor...allah yardimciniz olsun ne diyim...severken ayrilmak kadar acisi yokkk ;(

Ayyyynen öyle :) İstedikçe sadece yorulursun halbuki akışına bırakıp dibine kadar yaşamak lazım.En dibe vurduktan sonra yükselir insan rahat olun :)
dogru bence de. aglayacaksanagla. uzuleceksen uzul. son sozlerini de kus uzerine. sonralti ay bitmeden eskisinden iyi olursun. iki ay kisa. bu arada Allah kurtarmis. seni biraktigi bi yana nisanlisinin da arkasindan atip tutuyor. para icin evlenmesi yalansa d dogruysa da igrenc. kurtulduguna sevin.

Anca Gozden uzak olan gonulden irak olur derler yaa oda nafile ama zamanla gozden uzak olan unutuluyor yinede..sizinki burnunuzun dibinde...zor bi durumdasiniz..yalniz onu unutmadan bosuna kimseyle gorusmeyin isterse dunya guzeli olsun gonul takildi mi bi kere baskasini gormuyor...allah yardimciniz olsun ne diyim...severken ayrilmak kadar acisi yokkk ;(

kafamda bitirmeden başkasını hayatıma almayı düşünmüyorum..yorum için tşk.ederim

dogru bence de. aglayacaksanagla. uzuleceksen uzul. son sozlerini de kus uzerine. sonralti ay bitmeden eskisinden iyi olursun. iki ay kisa. bu arada Allah kurtarmis. seni biraktigi bi yana nisanlisinin da arkasindan atip tutuyor. para icin evlenmesi yalansa d dogruysa da igrenc. kurtulduguna sevin.

inşallah canım bende 2 ay oldu ama daha yeni iyi olacağıma inanıyorum zaman gerek sadece zaman...biran önce bitsin gitsin istiyorum.. ):

Kardes , onceki mesajinda yapamam demissin ama bence sen o isyerinden acilen uzaklasip bu herifin olmadigi bir yerde is bulmalisin. Her gun gor gor nasil unutacaksin?

Bak cnm bunların hepsı hayatında yasaman gereken sınavlar...Allah hayırsız oldugunu göstermek ıcın bu derdı sana vermıs ,bu bır dert degıl bır ÖDÜL..Ilerde aynı hatayı yapmayacaksın,daha temkınlı yaklasacaksın erkeklere,ınsanlara guvenın azalacak,hayatı ögreneceksın..Bunlardan kar cıkar..Sadece dua et...Ve her sekılde bı yolunu bulup ısten ayrıl ..Yoksa ılerde zaaflarına yenılıp evlıyken affedebılırsın ve hıc hos olmaz..Sen GÜÇLÜ görun ve onunla konusma ..herzamankınden mutlu bakımlı gıt ıse..

Zamanla gecerr...amcasinin kiziyle evlenebilcek kadar cahil bir adamla isin ne.ben olsam hemen sogurdum.boyle cahil bir aileye gelin gitmediğine şükür et...inss ellerinde patlamaz.akraba evliliklrrinde sakat cocuk riski cok fazla.

Back