- 8 Ekim 2014
- 50
- 14
- 13
- 38
- Konu Sahibi 2014derya1986
Merak etme gelip geçici .Bir süre sonra daha doğru kişiler çıkacak karşına ve geçmişe dönüp iyi ki diyeceksin.
inşallah Allah ım onun soğukluğunu versin kalbime ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme gelip geçici .Bir süre sonra daha doğru kişiler çıkacak karşına ve geçmişe dönüp iyi ki diyeceksin.
inşallah Allah ım onun soğukluğunu versin kalbime ...
sırf onu unutmak icin birileriyle görüşmeye çalışma. hem kendine hem görüştüğün kişiye eziyet etmiş olursun![]()
İnsan birini içinde bitirmedikçe unutması da o kadar zor olur. Seven taraf siz olunca acı çekmekte doğal olarak size düşüyor. Rabbim kimseyi sevdiğiyle imtihan etmesin, sevmek aynı zamanda da ulaşamamak gerçekten kötü.
Seni para için terkeden biri için mi üzülüyorsun bu kadarYan masanda bile çalışsa tınlama bile ona inat gülmelisin
bunu unutma onu kaybettiğin için sen değil seni kaybettiği için o üzülsün
![]()
Para icin kendini satmis, hem de akrabasina.
O...u bile diyemicem ne yazik ki, hayat kadinlarina hakaret etmek istemiyorum.
bende öyle yapıyorum ona karşı cok mutlu ve umursamaz görünüyorum bir süre hiç bir şey hissetmiyorum...ama kararlımı olamıyorum bu konuda onu bilmiyorum bir süre sonra tekrar kötü oluyorum ona karşı rol yapıyorum ama içimde mutsuz oluyorum ..
Yani onu gördüğünde burda yazdıklarını düşünüp ondan uzaklaşmıyor musun.Bir süre bence onla gittiğin yerlere gitme değişik hobiler edin zamanla yaran kapanır ama onun durumu zor
![]()
dogru bence de. aglayacaksanagla. uzuleceksen uzul. son sozlerini de kus uzerine. sonralti ay bitmeden eskisinden iyi olursun. iki ay kisa. bu arada Allah kurtarmis. seni biraktigi bi yana nisanlisinin da arkasindan atip tutuyor. para icin evlenmesi yalansa d dogruysa da igrenc. kurtulduguna sevin.Ayyyynen öyle :) İstedikçe sadece yorulursun halbuki akışına bırakıp dibine kadar yaşamak lazım.En dibe vurduktan sonra yükselir insan rahat olun :)
Anca Gozden uzak olan gonulden irak olur derler yaa oda nafile ama zamanla gozden uzak olan unutuluyor yinede..sizinki burnunuzun dibinde...zor bi durumdasiniz..yalniz onu unutmadan bosuna kimseyle gorusmeyin isterse dunya guzeli olsun gonul takildi mi bi kere baskasini gormuyor...allah yardimciniz olsun ne diyim...severken ayrilmak kadar acisi yokkk ;(
dogru bence de. aglayacaksanagla. uzuleceksen uzul. son sozlerini de kus uzerine. sonralti ay bitmeden eskisinden iyi olursun. iki ay kisa. bu arada Allah kurtarmis. seni biraktigi bi yana nisanlisinin da arkasindan atip tutuyor. para icin evlenmesi yalansa d dogruysa da igrenc. kurtulduguna sevin.
Kardes , onceki mesajinda yapamam demissin ama bence sen o isyerinden acilen uzaklasip bu herifin olmadigi bir yerde is bulmalisin. Her gun gor gor nasil unutacaksin?