UNUTMAK İSTEDİKÇE NEDEN UNUTAMIYORUM? ÇÖZÜMÜ NEDİR BUNUN

2014derya1986

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
50
14
13
38
Kızlar benim daha önceki konumda durumu anlatmıştım kısaca özet geçmek gerekirse aynı yerde çalıştığım kişinin benim duygularım ile oynayıp başkasıyla amca kızıyla nişanlanması ve onu bile sevmediğini bana söylemesi ama ailesi istediği için evet dediğini ve kabul ettiğini söylemişti ve en büyük evet deme sebebi bankaya çok borcu olduğu için ve amcası zengin olduğu için nişanlanmış olmasıydı.

yani burda olan sadece bana oldu ve unutmak istedikçe sanki dibe batıyorum ve her gün görüyorum onu bu durum çok moralimi bozuyor tamam diyorum unuttum içimde kalmadı diyorum sanki yine başa sarıyorum hep yaşadıklarımız gittiğimiz yerler söylediği sözler aklımdan çıkmıyor iş yerinde hiç bir şey olmamış gibi mutlu görünmeye çalışıyorum hatta başta tavır yapıyordum ters konuşuyordum onunla ama onuda değiştirdim artık gayet mutlu görünmeye iş dışında-da muhatap olmamaya çalışıyorum gayet resmi davranıyorum onu artık evli görmeye çalışıyorum o nişanlı ve nisan gibi düğün yapacaklar ve ben kafamda bitirmek istiyorum ama başaramıyorum sanki unutmak istedikçe olmuyor hiç bir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum ama kendi içim kan ağlıyor dışa mutlu ama içimde çok mutsuzum başka birini hayatıma almaya çalıştım yapamadım bir hafta konuştum bitirdim şimdi başka şeylere veriyorum kendimi ehliyet alıcam inşallah kursa yazıldım sosyal olmaya çalışıyorum ama bu gün sinemaya tek gittim yine aklıma onunla gittiğimiz sinema filmi geldi yarım bırakıp çıktım filmi, orda ağlamamak için kendimi zor tuttum nasıl aşıcam ne yapıcağımı bilmiyorum işyerinden ayrıl diyeceksiniz şuanda bu mümkün değil borcumuz var bankaya kredi aldık onu ödüyorum ve burayı bulana kadar çok yer gezdim ama nasıl başarıcam ne olur bir yol gösterin o o kadar gamsız ve vurdumduymaz ki neden bende olamıyorum sürekli onun o kızla mutluluk resimlerini takip ediyorum sosyal aglardan kendime hakim olamıyorum o başkasına sarılıp resim çektirebiliyor ama ben kimseyi hayatıma alamıyorum bu süreci nasıl aşabilirim siz unuttunuz mu başarabildiniz mi bir umut bir yol gösterin ne olur o kadar kötüyüm ki dua ediyorum cok ediyorum bir süre unutmuş gibi hiç bir şey hissetmiyorum ama sonra yine eski mutsuzluğuma dönüyorum 2 ay oldu ayrılık sürecimiz sizce daha yenimi unutabilirmiyim sürekli görmek beni cok kötü yapıyor ve onunda gözü sürekli hala bende kendisi nişanlı ama sürekli beni izleyip bakıp duruyor iş yerinde rahatsız oluyorum bundan biran önce evlense umudum bütün biter ama düğünü uzattılar iki ayda olucaktı nisana kaldı benim ahım yüzünden mi bilmiyorum ama ona cok ah etmiştim o zamanda içimi yakmıştı bende kendime hakim olamadım bir sürü laf söyledim ve şimdi duydum ki annesinde ciddi bir rahatsızlık olmuş ve o yüzden dügün o zamana kalmış diye duydum tabiki annesine üzüldüm ama onu hala af edemiyorum bu acıyı içime bıraktı içimden atamıyorum bazen nefes alamayacakmışım gibi oluyor sanki bir daha aşık olamıycam gibi asla mutlu olamayacakmışım gibi cok mutsuz ve karamsar oluyorum ve bu durumdan nasıl kurtulucam ne olur bana fikir verin..

işyerinizi değiştirin ya da şubenizi
gördükçe depreşecek acınız çünkü...

işeyerimi şuan değiştiremiyorum ne yazık ki ailemde istemiyor oradan cıkmamı ,,, yönetici asistanım ve işyerimiz cok büyük bir yer degil görmezden gelmeye calışıyorum ama ne kadar başarılıyım bilmiyorum ):

Akışına bırakmak tek çözüm.Zorlamayın kendinizi.Yaşamanız gereken şeyleri yaşamak zorundasınız ki içinizdeki o yangın sönsün.Sabır sabır sabır..Bu işin tek formülü bu.

haklısınız bende öyle yapıyorum dua ediyorum sabır ediyorum biran önce bu acı bitisin içimde istiyorum.kalbim soğsun ondan istiyorum ama bilmiyorum bazen istedikce olmuyor sanki ):

haklısınız bende öyle yapıyorum dua ediyorum sabır ediyorum biran önce bu acı bitisin içimde istiyorum.kalbim soğsun ondan istiyorum ama bilmiyorum bazen istedikce olmuyor sanki ):
Ayyyynen öyle :) İstedikçe sadece yorulursun halbuki akışına bırakıp dibine kadar yaşamak lazım.En dibe vurduktan sonra yükselir insan rahat olun :)

bilemedim...bu şekilde unutmanız zor gibi
birisini hala seviyorken de hayatınıza aldığınız kişinin güzelliklerini göremezsiniz ki yeniden sevebilin...
zaman lazım önce öbürü geçecek sonra zaman olacak ki yeniden aşk olsun..

Ayyyynen öyle :) İstedikçe sadece yorulursun halbuki akışına bırakıp dibine kadar yaşamak lazım.En dibe vurduktan sonra yükselir insan rahat olun :)

yorum için teşekkür ederim...umarım atlatıım bazen gecer gibi oluyor ama sonra yine eskilerde anılarda buluyorum kendimi ve bu durumdan bıktım hayatımda kafamda hep o ve anıları var bilmiyorum ya bende çözemedim kendimi

Rica ederim.Çok normal şu an bu inişler çıkışlar,Allah yardım etsin geçer bu da.

Yaslariniz kac canim? Tam bi pislikmis bu arada

evet zaten yapamadım çünkü birine bir şey hissetmeden onu oyalamak rol yapmak asla bana göre değil o yüzden o kişiyle konuşup ayrıldım..önce bu kişiyi kafamda bitirmeden de kimseyi hayatıma almak istemiyorum umarım biran önce geçer bu acı ...):

verilmiş sadakan varmış hiç canını sıkma, ailesine bu şekilde boyun eğen minnet eden adamın (!) karısı olduğunu bir düşün. ne dırdır biterdi ne de hır gür... bunları düşün aklına geldikçe ve hayatına hemen birini alma nitekim SÜTTEN DİLİ YANAN YOĞURDU ÜFLEYEREK İÇMELİ , hayatına hemen birini alırsan daha büyük hatalar yapma olasılığın yüksek olur

); haklısın bende zamana bıraktım içimde o bitmedikce acısı gecmedikçe yapamam zaten başkasına haksızlık etmek istemem...umarım bu acı biran önce gecer gider içimden ..

Sadece başını okudum ve bence daha fazla karmaşıklık istemiyorsan vazgeç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…