- 17 Ekim 2016
- 598
- 935
- 33
dün arkadaşıyla yazıştık. 10 dk anca konuştuk. şimdi hissettiklerine dair bir şey demedi ama ayrılırken beni hala seviyormuş, 1 hafta önce ettiği laflar yalan değilmiş de 1 haftada umutsuzluğa kapılmış, ikimizi birden üzmek istememiş. ben de bunlara inanmadığımı, sonuç olarak ayrıldığımızı ve bir daha barışmayacağımızı, bu yüzden nedeninin ve niçininin çok da önemli olmadığını söyleyerek konuşmayı bitirdim
konuştuğumuzun ertesi günü çok kötüydüm. kaç sigara&bira içtim ben bilirim :) ama şimdi daha iyiyim.çok güzel kapatmışsın konusmanın sonunu. umarım daha iyisindir. yalnız kervanına bende dahilim 10 gündür
ilk mesajı ben attım, başka bir mesele için. sonra konuyu eski sevgilime çekti. konuşmak istemediğimi, her şeyi ona ileteceğini bildiğimi söyledim. ısrar etti. pek fazla konuşmadık ama birkaç bi şeyler yazıştık. öyle.antonie , arkadaşı neden yazdı acaba? Eski sevgiliniz yazdırmış olabilir mi diye düşünmedim değil...
konuştuğumuzun ertesi günü çok kötüydüm. kaç sigara&bira içtim ben bilirim :) ama şimdi daha iyiyim.
neden ayrıldınız? iyi misin?
kalbim hayır diyor, sadece arkadaş olduklarını kanıtlayan bazı şeyler ortaya sunuyor.aralarında bir şey olabileceğindenmi şüpheleniyorsun
ya şu son cümleyi yazmasanız da bu yorum daha arkadaşça bir yorum olsaydı, "sil artık kalbinden beyninden" deseydiniz. ben de "ne güzel demişsiniz, haklısınız, deniyorum beceremiyorum" diye dert yansaydım. yardım etmeye çalışsaydınız.değer veriyor olabilir gerçekten neden bu kadar ince düşünüyorsunki?? 3 ay geçmiş adam sana hiçbir şekilde ulaşmaya çalışmamış etmemiş, ben olsam çoktan silmiştim kalbimden de beynimden de
ya şu son cümleyi yazmasanız da bu yorum daha arkadaşça bir yorum olsaydı, "sil artık kalbinden beyninden" deseydiniz. ben de "ne güzel demişsiniz, haklısınız, deniyorum beceremiyorum" diye dert yansaydım. yardım etmeye çalışsaydınız.
"ben çoktan silmiştim" diyince yorum çok irrite edici oluyor kusura bakmayın. kötü bir bakış açısıyla yazılmış gibi. "of evet haklı çok uzun zaman geçti hala saçma saçma kılı kırk yararak düşünüyorum" demek yerine "öyle mi, e ben sen değilim unutamamışım napayım yani, bu kadar rahatsızsan okuma" yazasım geliyor. kusura bakmayın.
hele de sizin de geçmişte "çok uzun zaman olmasına rağmen eski sevgilimi unutamadım aklıma düştü içim yanıyor" diye açtığınız bir konu varken.
üslup önemli vesselam.
günaydın. teşekkür ederim, sert çıkıştıysam kusuruma bakmayın.aslında art niyetle ya da kötü düşüncelerle yazmamıştım. o zaman benim yazdıklarımı,"sil artık kalbinden beyninden" olarak al. çünkü üzülüyorum karşı tarafın her anının tadını çıkarttıkça kendi hemcinslerimin her detaydan anlam çıkartmak isteyecek kadar duygusal oluşlarına.
benim eski sevgilime gelince, bana hiç bir kötülüğü dokunmayan belkide benim kendi hatalarım yüzümden kaybettiğim tek insandı, en son ayrılmış oldugum şahıs değil. hani ayrılan taraf o değildi üstelik ben kaybettim onu unutamama sebebim belkide o yüzden.
tamamen yardımcı olmaya çalışarak yazmıştım
günaydın. teşekkür ederim, sert çıkıştıysam kusuruma bakmayın.
bunu bu yazdıklarının ilk 4 cümlesine ithafen yazıyorum.bence ayrılığın en zor geçen zamanları uyandıktan sonraki ilk 1-2 dakika.
çünkü uykunda her şey yolunda zannediyorsun. uyanınca bir anda "aaa biz ayrılmıştık dimi?"patt. gerçekler suratına vuruyor.
gece yatmadan önce düşündüm. acaba bunu bana bir ders vermek için yapmış olabilir mi diye.
çünkü ayrılmadan önceki tartışmamızda ben sanki ayrılacak gibi konuşan taraftım. direkt ayrılık lafını söylemedim ama imasını yapmıştım. o da benden ayrılırken "kaç kere ayrılık lafını ağzımıza almayalım dedik ama sen yine uymadın. sen beni kaybetmekten korkmuyorsun. şimdi ilk günün psikolojisiyle ayrılmayalım diyorsun ama biraz bekle, düzelirsin, istersin ayrılmayı" demişti.
bunun üstüne dedim acaba ayrılık iması yaptım diye bana ders mi vermeye çalışıyor… hani sanki dönüp "gördün mü bak, ciddi değilsen bunu bir daha ağzına alma" diyecekmiş gibi.
ama bu çocuğun huyu değil bu, 2 senedir hiç böyle bir şey yapmadı.
yapmış olsaydı da bu kadar uzamazdı.
sabah uyanınca telefona koştum böyle bir mesaj görebilir miyim diye.
ama görmedim.
demek ki ders mers değil. zaten saçma bir düşünceydi.
burda bdv'de "2 gün önce seviyorum diyen adam beni terk etti" tarzı konuları görürdüm de inanmazdım. nasıl ya nasıl böyle olabilir diye.
başıma geldi ya resmen.
1 hafta önce söylediği şeyler öyle 2 günde 2 kavgayla değişecek şeyler değiller.
madem değişti, demek ki bana söylediğinde içi boşmuş.
öylesine konuşmuş.
kandırmış.
iyi halt etmiş.
beyoğlu sineması da kapanıyor.
ona da hüzünlendim zaten.
oranın kafesinde, ilk kez elini dizime koymuştun.
ben saniyelik bir şeydi, çekersin diye beklerken çekmemiştin. hep öyle konuşmuştuk.
senin çocukluk resimlerine bakmıştık.
ben neden bu kadar melankolik bir insanım ya?
ben bir de fal yolu gözlüyorum ya.
3 hafta önce baktırmıştım, bana enerjisi uyan bir kadın.
demişti ki "sen yurt dışından dönene kadar 1-2 günlük ayrılıklar görüyorum, ciddi bir şey yok"
bu diyorum acaba buna dahil mi?
1-2 gün geçti artık ama.
dahil olabilir mi?
bugün yarın dönüp bir aptallık ettim antonie diyebilir mi? derse ben affetmeli miyim?
bana bu kadar dengesizce davranabilir mi?
falların gözü kör olsun.
o kadın bir daha perşembe günü bakacak, bekliyorum. hadi bakalım.
o da diğeri gibi "yok canım, bu sefer kesin bitmiş" desin de rahatlayayım.
bunu bu yazdıklarının ilk 4 cümlesine ithafen yazıyorum.
bence ayrılığın (vefatın) en zor geçen zamanları uyandıktan sonraki ilk 1-2 dakika.
çünkü uykunda her şey yolunda zannediyorsun. uyanınca bir anda "aaa biz ayrılmıştık dimi?"(babacığımı, canımı kaybetmiştim, onsuz bi sabah daha) patt. gerçekler suratına vuruyor.
iki buçuk senedir her Allah'ın günü böyle uyanıyorum. mezuniyetimde beni alkışlayan annemin yanında, babamın oturduğu hayalini kurup babama ayırdığım boş koltuktaydı gözüm hipokrat yeminimi ederken. tam da babamın benle en çok gurur duyacağı sırada.
şimdi git, ailene sarıl, sevgilin için kurduğun cümleyi insanlar canının öteki yarısı için kuruyor. o sen olmadığın için şükret. bunu da yazarken ağlıyorum günlük. madem içimizi döküyoruz. ben babacığımı çok özledim. o burda olsaydı benim hayatta başka derdim olmazdı. çünkü ona sarılınca onun bi gülüşünü görünce ben tüm dertlerimi unuturdum. meleğim o benim.
şimdi kendini toparlayabilirsin artık antonie.
Amin teşekkür ederim İnsanlar elindekilerin kıymetini bilmeline güzel yazmışsınız. Allahım size sabırlar versin .
Yazdıklarınızı çok iyi anlıyorum benimde babam rahatsızlanmıştı bir dönem. ruh gibiydim sürekli kilo veriyordum
Kayıp başka bişey onu anlayamam ama umarım bu güçlü duruşunuzu asla kaybetmezsiniz. Hep yüzünüz gülsün
ben takip ediyorum biraz daha anlatır mısın nasıl oldu tam olarakhala takip eden varsa...
barışmak istedi, reddettim. bu kadar.
hala takip eden varsa...
barışmak istedi, reddettim. bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?