unutma günlüğüm

1 ayda sevgim bitsin istemezdim ama hissettigim üzüntünün hafiflemesini isterdim. Bu mesajı görünce gözlerim doldu resmen :) Dünden beri mide bulantısı yasıyorum, hicbir sey yiyemiyorum. Sende de böyle mi oldu mu ilk zamanlar, olduysa bu üzüntüye bağlı bulantının gecmesi icin nasıl bi yol izlemeliyim bilemiyorum :)
dediğim gibi biz daha önce de ayrıldık. 2 ya da 3 kere sanırım.
ilk ayrılığımızın üzerinden 1 seneden fazla geçti ama hala hatırlıyorum, yemeden içmeden kesilmiştim :D
ve benim vücudum hassas biraz, birkaç gün kötü beslenirsem hemen rahatsızlanıyorum. bir de vitamin depolarım vs boşaldığında bayılma problemim var, daha önce doktora gitmiştim. bu ayrılıkta da yemek yemedim yemedim sonra yine bayıldım:olamaz: ondan sonra da afedersin ama s.kerim böyle aşkın ızdırabını diyip kendimi yemeğe vurdum ve kilo aldım :D
sonraki kavgalarda da ayrılıklarda da hiçbir şeyde yemeyi bırakmadım. ayrıldığımın ertesi günü arkadaşlarımla yemek planları yaptım.
sen benim gibi bayılmayı bekleme. ben o hatayı yaptım sen yapma.
bir daha da hayatım boyunca kimse için yemeden içmeden kesilmem.
hiç kimse sağlığımızdan daha değerli değil;)

dediğim gibi biz daha önce de ayrıldık. 2 ya da 3 kere sanırım.
ilk ayrılığımızın üzerinden 1 seneden fazla geçti ama hala hatırlıyorum, yemeden içmeden kesilmiştim :KK70:
ve benim vücudum hassas biraz, birkaç gün kötü beslenirsem hemen rahatsızlanıyorum. bir de vitamin depolarım vs boşaldığında bayılma problemim var, daha önce doktora gitmiştim. bu ayrılıkta da yemek yemedim yemedim sonra yine bayıldım:olamaz: ondan sonra da afedersin ama s.kerim böyle aşkın ızdırabını diyip kendimi yemeğe vurdum ve kilo aldım :KK70:
sonraki kavgalarda da ayrılıklarda da hiçbir şeyde yemeyi bırakmadım. ayrıldığımın ertesi günü arkadaşlarımla yemek planları yaptım.
sen benim gibi bayılmayı bekleme. ben o hatayı yaptım sen yapma.
bir daha da hayatım boyunca kimse için yemeden içmeden kesilmem.
hiç kimse sağlığımızdan daha değerli değil:KK66:
Ben de direkt yemeden icmeden kesildigimde hastalaniyorum, zaten 40 kiloyum simdi 20ye falan düsücem sanırım :) haklısın valla

Ben de direkt yemeden icmeden kesildigimde hastalaniyorum, zaten 40 kiloyum simdi 20ye falan düsücem sanırım :) haklısın valla
git kendine güzel bir yemek hazırla şimdi. inan kendine yapabileceğin en büyük kötülük kıçı kırık bir çocuk için sağlığından olmak olur

instagramı vardı ama hiç fotoğraf paylaşmazdı
güya fotoğraf çekmeyi ve instagram kullanmayı aşırı saçma bulurdu

dün yurt dışına tatile gitti ya
bugün fotoğraf paylaşmış kflelvşskclaldl ilk defa

görünce kahkaha attım
resmi göremedim takip etmediğim için ama posts (1) yazısını gördüm

bir insan en fazla bu kadar görgüsüz olabilir gşflekflslxl
resmen mesaj atıp dalga geçmek istiyorum

kezbanlık bu ya, düpedüz görgüsüzlük
kimse kusura bakmasın asla fotoğraf paylaşmayan ve bundan nefret eden biri yurt dışına gittiği anda gönderi paylaşıyorsa bu %100 gösteriş içindir

allahın kezbanı kvşdkclslc
şaka gibi

naber günlük?
dünden sonra kendime stalk sınırı koymaya karar verdim. normalde feyk hesabımda bu 2 arkadaşını takip edip hikayelerine bakıyorum, öyle görüyorum benimkini. eski sevgilimi takip etmiyorum.

dün telefonumdan instagram uygulamasını sildim. böylece bakmayacağım. hatta bugün erkek arkadaşım resim koymuş mu, posts (2) olmuş mu diye bakacaktım ama ona bile bakmayacağım.

1 hafta asla bakmak yok. zaten tatil 2 hafta sürecek. bu pazar günü açıp bakma iznim var:KK48: sonra bir daha tatilin sonuna kadar iznim yok.

bir de şu ecnebilerin closure dediği olayı yapmayı çalışıyorum kafamda ama bayağı zorlanıyorum. ayrılalı bugün tam 1 ay oldu ama hala yapamadım. barışacakmışız ve sonra da yaşadıklarımı ona anlatacakmışım gibi hayal kuruyorum. mesela fotoğraf çekiyorum ya, çekerken hep o resmi ona göstercekmişim gibi düşünüyorum.

dün bir olay yaşadım. bayağı sinirlendim. tüm gün sinirli bir suratla gezdim. arkadaşlarıma anlattım, bir sürü kişiye anlattım nerden baksan bi 10 kişiyle konuştum bu meseleyi. ama yetmedi. bu yaşadığım şeyi ona anlatmayı o kadar çok istedim ki. oturup ona anlattığımın hayalini kurdum resmen.

bir de mesela şunu özledim, bu olayı ona anlatsam eminim benim kadar sinirlenirdi. belki benden daha fazla sinirlenirdi.

sahiplenilmek deniyor buna sanırım. bunu özledim biraz. "sahiplenilmek" diyince kötü duruyor biraz, sanki ben bir malmışım ve beni sahiplenmesine korumasına ihtiyacım varmış gibi. ama olay öyle değil. zaten başka bir ülkedeyim şu an. gerekeni yaptım, gereken cevabı verdim, kendi başıma gereken yerde insanlara dik durabiliyorum, yetişkin bir genç kadınım. bunu ona anlattığımda o hiçbir şey yapmayacaktı, ki istese de yapamaz, anca benimle birlikte sinirlenip bana tavsiye verecekti. yani ben özgürlüğümü, bireyselliğimi kaybetmemiş oluyorum ama birisi beni tamamen sahiplenmiş, biri bana en ufak bir laf söyleyince kötü davranınca benim kadar sinirlenmiş oluyor. dışarıya karşı tek başına duran bağımsız bir insan da olsan sevgilinleyken bazen bir kedi kadar yumuşaksın. seni insanlardan, kötülüklerden, eleştirilerden korumak istiyor. hiçbir şey yapmıyor ama seninle birlikte sinirleniyor. bu bence muazzam bir his. bunu da özledim.

naber günlük?
dünden sonra kendime stalk sınırı koymaya karar verdim. normalde feyk hesabımda bu 2 arkadaşını takip edip hikayelerine bakıyorum, öyle görüyorum benimkini. eski sevgilimi takip etmiyorum.

dün telefonumdan instagram uygulamasını sildim. böylece bakmayacağım. hatta bugün erkek arkadaşım resim koymuş mu, posts (2) olmuş mu diye bakacaktım ama ona bile bakmayacağım.

1 hafta asla bakmak yok. zaten tatil 2 hafta sürecek. bu pazar günü açıp bakma iznim var:KK48: sonra bir daha tatilin sonuna kadar iznim yok.

bir de şu ecnebilerin closure dediği olayı yapmayı çalışıyorum kafamda ama bayağı zorlanıyorum. ayrılalı bugün tam 1 ay oldu ama hala yapamadım. barışacakmışız ve sonra da yaşadıklarımı ona anlatacakmışım gibi hayal kuruyorum. mesela fotoğraf çekiyorum ya, çekerken hep o resmi ona göstercekmişim gibi düşünüyorum.

dün bir olay yaşadım. bayağı sinirlendim. tüm gün sinirli bir suratla gezdim. arkadaşlarıma anlattım, bir sürü kişiye anlattım nerden baksan bi 10 kişiyle konuştum bu meseleyi. ama yetmedi. bu yaşadığım şeyi ona anlatmayı o kadar çok istedim ki. oturup ona anlattığımın hayalini kurdum resmen.

bir de mesela şunu özledim, bu olayı ona anlatsam eminim benim kadar sinirlenirdi. belki benden daha fazla sinirlenirdi.

sahiplenilmek deniyor buna sanırım. bunu özledim biraz. "sahiplenilmek" diyince kötü duruyor biraz, sanki ben bir malmışım ve beni sahiplenmesine korumasına ihtiyacım varmış gibi. ama olay öyle değil. zaten başka bir ülkedeyim şu an. gerekeni yaptım, gereken cevabı verdim, kendi başıma gereken yerde insanlara dik durabiliyorum, yetişkin bir genç kadınım. bunu ona anlattığımda o hiçbir şey yapmayacaktı, ki istese de yapamaz, anca benimle birlikte sinirlenip bana tavsiye verecekti. yani ben özgürlüğümü, bireyselliğimi kaybetmemiş oluyorum ama birisi beni tamamen sahiplenmiş, biri bana en ufak bir laf söyleyince kötü davranınca benim kadar sinirlenmiş oluyor. dışarıya karşı tek başına duran bağımsız bir insan da olsan sevgilinleyken bazen bir kedi kadar yumuşaksın. seni insanlardan, kötülüklerden, eleştirilerden korumak istiyor. hiçbir şey yapmıyor ama seninle birlikte sinirleniyor. bu bence muazzam bir his. bunu da özledim.
Yaklasık 3 saat öncesinde basıma gelen olay.. Tüm bu özlemle last seen kontrolü yaparken, fotografımızı kaldırıp kendi fotografını koydugunu gördüm. Güya bir de severek ayrılmıstık ve kaderse eger bir gün bizi birlestireceginden, kader olması icin dua edecegimizden bahsetmistik. Büyük dangozluk yaptı anlayacagın. Sahi, bence "dangoz" kelimesi bu davranısından sonra ona cuk oturdu, sence?

Yaklasık 3 saat öncesinde basıma gelen olay.. Tüm bu özlemle last seen kontrolü yaparken, fotografımızı kaldırıp kendi fotografını koydugunu gördüm. Güya bir de severek ayrılmıstık ve kaderse eger bir gün bizi birlestireceginden, kader olması icin dua edecegimizden bahsetmistik. Büyük dangozluk yaptı anlayacagın. Sahi, bence "dangoz" kelimesi bu davranısından sonra ona cuk oturdu, sence?
ayrıldıktan vatsaptan fotoğrafınızı kaldırması kadar normal bi şey yok ama ya :) ben olsam kızmazdım buna.
bu kadae seviyorsanız ve birleşmek için dua edecekseniz neden ayrıldınız ki?

ayrıldıktan vatsaptan fotoğrafınızı kaldırması kadar normal bi şey yok ama ya :) ben olsam kızmazdım buna.
bu kadae seviyorsanız ve birleşmek için dua edecekseniz neden ayrıldınız ki?
Ama ayrılırken "ben fotografları kaldırmaya kıyamam, sen ne yaparsan yap kaldırmıycam" demisti.
Anlasamıyorduk, onun beni cok yoran takıntıları vardı. Degistirmeye calısıyordu ama olmadı. Takıntılarıyla ilgili "bana böyle yapma" dedikce yapmaya devam etti, som care olarak ayrılma kararı verdim. En basta bu istegime karsı cıktı ama sonrasında kabul etti tabi. Takıntılarından, bizi yoran ve sorunlara sebebiyet veren davranıslardan kurtulup öyle gelmesi icin sinyalleri verdim, arkadas fotografları kaldırmayı secti :)

Ama ayrılırken "ben fotografları kaldırmaya kıyamam, sen ne yaparsan yap kaldırmıycam" demisti.
Anlasamıyorduk, onun beni cok yoran takıntıları vardı. Degistirmeye calısıyordu ama olmadı. Takıntılarıyla ilgili "bana böyle yapma" dedikce yapmaya devam etti, som care olarak ayrılma kararı verdim. En basta bu istegime karsı cıktı ama sonrasında kabul etti tabi. Takıntılarından, bizi yoran ve sorunlara sebebiyet veren davranıslardan kurtulup öyle gelmesi icin sinyalleri verdim, arkadas fotografları kaldırmayı secti :)
ayrılığın birinci kuralı: ayrılıktan önce söylenen hiçbir şey ayrıldıktan sonra geçerli değildir :)

burda daha önce de yazdım ama çok fazla sayfa olduğu için sen okumamışsındır, ohooo ne laflarının tersini yaptı adam bi görsen!

ayrılmadan 1 hafta önce bensiz yaşayamıyordu, "antonie terk etme beni, biz birbirimizi seviyoruz ayrılmayalım sensiz olmak istemiyorum" demişti (sebeplerim vardı), sonra 1 hafta sonra sebepsizce hiçbir şey dememiş gibi gitti

benimle gitmesi için yalvardığım ama her seferinde "oraya gitmek istemiyorum, gereksiz ve saçmaaaaa" dediği yere ayrılır ayrılmaz ölümüne nefret ettiğim kız arkadaşıyla gitti

bir ayrılığımızdan 10 gün sonra vatsap ppsi koymuştum ve dışarda onla karşılaştığımızda da yakınından yürümeye devam etmiştim, yolumu değiştirmemiştim. barıştığımız zaman "yanımdan yürümen çok ayıp, kötü hissedeceğimi düşünüp uzaklaşmalıydın. ayrıca 10 günde nasıl tamamen bitirip fotoğraf koyarsın ki, 'bak seni unuttum' der gibi?" diyecek kadar hassas bu adam, o benim istediğim yere arkadaşıyla gittiği gün ayrılığımızın 10. günüydü. ve fotoğraf çekilmekten nefret eden, benle çekilmeyen adam o gün arkadaşlarıyla orda çekildi ve arkadaşı o resmi koydu. stalklayacağımı adı kadar iyi biliyordu, arkadaşı da yakın arkadaşıydı "koyma, antonie üzülür, dikkat edelim" diyebilirdi. demedi. ona instagramda sevmediğim arkadaşlarının fotoğraflarını beğeniyo mu diye bi stalk yaptığımı anlatmıştım. bunu da biliyordu, önceden hiçbir resmi beğenmiyordu. ama o resmi beğendi. sadece onu beğendi. çünkü bakacağımı biliyordu. söylemiştim.

bir keresinde bana "antonie seni hiçbir zaman unutamazmışım gibi geliyor, sanki sen beni aldatsan bile eninde sonunda seni affederim gibi hissediyorum" demişti. o kadar tutkuluydu güya. asla beni bırakamazmış bensiz yapamazmış. sonuç; sebep yokken çekti gitti

daha bunun gibi binlerce şey sayabilirim ama devam etmek istemiyorum :KK70:
söylenen güzel sözler hiçbir zaman bir söz değil aslında
mümkün olduğunca inanmamak gerek

insanlar ayrılmadan önce söyledikleri her şeyin tersini yapıyorlar

bir de "ayrılsak bile sevicem, resmi kaldırmaya bile kıyamam" vs hepsi boş romantizm… bomboş…
sevmeyecek. resmi de önemsemeyecek. 2 ay sonra da başkasına aynı sözleri söyleyecek. üzgünüm. ama ben bunları tecrübe ediyorum…

seronima seronima mümkün olduğunca kısa yazmaya çalıştım ama destan gibi olmuş, kısa kesemiyorum sanırım kusuruma bakma lütfen :D

seronima seronima mümkün olduğunca kısa yazmaya çalıştım ama destan gibi olmuş, kısa kesemiyorum sanırım kusuruma bakma lütfen :KK70:
Gece gece yüregime tas oturdu yemin ederim :110: Gercekten bana da "aldatsan bile seni tekrar affederdim sanırım" diyordu bak aynısı. Ay bana bir seyler oluyor :silah:

Gece gece yüregime tas oturdu yemin ederim :110: Gercekten bana da "aldatsan bile seni tekrar affederdim sanırım" diyordu bak aynısı. Ay bana bir seyler oluyor :silah:
Ayy bana da bişeyler oluyor:eek:

Kemdi mi gördüm bende eşimle böyle idim boş konuşur tartışır sonra barışmak için kırk takla atardım yüreğime oturan taşı iyi bilirim Allah yardımcınız olsun hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun evlenip boşanmaktansa belki böyle olması daha iyidir kim bilebilir...:KK1:

ahahaha ciddi misin :)
ben bu sözü duyduğumda "oha lafa bak beeee bayağı aşık galiba" demiştim, çok özel bir söz gibi hissetmiştim. sanki dünyada bir tek bana söylenmiştir gibi gelmişti ama öyle değilmiş :D :D :D

Ayy bana da bişeyler oluyor:eek:

Kemdi mi gördüm bende eşimle böyle idim boş konuşur tartışır sonra barışmak için kırk takla atardım yüreğime oturan taşı iyi bilirim Allah yardımcınız olsun hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun evlenip boşanmaktansa belki böyle olması daha iyidir kim bilebilir...:KK1:
Tabi vardır bunda da bir hayır :110: Zaten "vardır bir hayır" diye diye bağrımıza tas basıyoruz da gönül ferman dinlemiyor, insan kafaya taktıkca takıyor :KK1:

ahahaha ciddi misin :)
ben bu sözü duyduğumda "oha lafa bak beeee bayağı aşık galiba" demiştim, çok özel bir söz gibi hissetmiştim. sanki dünyada bir tek bana söylenmiştir gibi gelmişti ama öyle değilmiş :KK70: :KK70: :KK70:
Hahahah aynı yalana kandık desene :halay:

bugün stalksız 3. günümdü ve dayanamadım, sözümü bozdum, açıp baktım

stalk yapmamak gerçekten insana iyi geliyor, bu kararı iyi ki almışım diyordum
hatta "bir daha ömrüm boyunca hiç bakmam ben yaa böyle güzel gidiyor" diye düşünmüştüm

sonra bugün bir arkadaşımla konuşurken eski sevgilimin vatsap fotoğrafını değiştirdiğini söyledi ve bana fotoğrafı yolladı

onu görünce kötü hissettim ve instagramı yükleyip arkadaşlarının hikayelerine baktım

tamam arkadaş anladık tatile gittiniz anladık 2 hafta yurt dışındasınız anladık muhteşem bir şey vatsapa da koymuşsun görmeyen kalmamıştır tüm mecraları hallettin diye bağırmak istiyorum

açıkçası arkadaşlarının gittikleri her yerden fotoğraf paylaşması beni alakadar etmiyor, istediklerini yapsınlar banane. tutup onları eleştirmem

ama eski sevgilimin bunu yapmasına çok sinir oluyorum
çünkü böyle birisi değildi. biz birlikte olsaydık gidip bu tatilden fotoğraf paylaşmazdı

o arkadaşlarının kezban olduğunu o da söylüyordu ama onlar gibi değildi
fotoğraf çekilmeyi ve paylaşmayı saçma bulurdu
böyle şeyleri o da gösteriş olarak görürdü

eminim biz birlikteyken ben ona "yaaa x yurt dışına gitti 1 senedir fotoğraf paylaşmayan insan direkt gittiği gün paylaşmış" desem "yuh ya görgüsüz" derdi

birlikte dalga geçerdik

şimdi bu hareketlerin aynısını o yapıyor
evet hakkım yok ama sinir oluyorum
ayrılsak bile onun davranışları, karakteri, düşünceleri değişmesin istiyorum

ben de 2 haftadır yurt dışındayım ve hiçbir yerde hiçbir fotoğraf paylaşmadım

önceden de paylaşmazdım çünkü. şimdi farklı bi yere gelince "bakın geziyorum" görgüsüzlüğü yapmadım

o da yapmazdı. niye yapıyor ya?
allah aşkına ne değişti ne oldu yani?

bi de fotoğraflarda yüzünü görmek de kötü hissettirdi.

şu an b.k gibi hissediyorum yine tabiricaizse.

allahım bu süreç ne zaman tamamen bitecek?
3 ay mı ne 5 ay mı ne kadar sürecek ya?
direkt bittiği güne atlayabilsem keşke.

Ah Antonie, "fotografları kaldırmam" diyen herif ikinci kere fotografını degistirdi, ben ise haaala aynı sekilde bıraktım her seyi. Kafasını duvarlara vurasım var!:KK11:

Ah Antonie, "fotografları kaldırmam" diyen herif ikinci kere fotografını degistirdi, ben ise haaala aynı sekilde bıraktım her seyi. Kafasını duvarlara vurasım var!:KK11:
ya ben sana şu laflara inanma diyorum sen hala dinlemiyorsun :D

yeni resim koymuş yaaaaa
ay çok kötü oldum
hayatını yaşadığını biliyorum
1 haftadır ülke ülke gezdiğini biliyorum
1 hafta daha gezeceğini biliyorum
ama resim koymasını istemiyorum
çünkü o böyle şeyleri seven bir insan değildi
değişmesini istemiyorum

Back