naber günlük?
dünden sonra kendime stalk sınırı koymaya karar verdim. normalde feyk hesabımda bu 2 arkadaşını takip edip hikayelerine bakıyorum, öyle görüyorum benimkini. eski sevgilimi takip etmiyorum.
dün telefonumdan instagram uygulamasını sildim. böylece bakmayacağım. hatta bugün erkek arkadaşım resim koymuş mu, posts (2) olmuş mu diye bakacaktım ama ona bile bakmayacağım.
1 hafta asla bakmak yok. zaten tatil 2 hafta sürecek. bu pazar günü açıp bakma iznim var
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
sonra bir daha tatilin sonuna kadar iznim yok.
bir de şu ecnebilerin closure dediği olayı yapmayı çalışıyorum kafamda ama bayağı zorlanıyorum. ayrılalı bugün tam 1 ay oldu ama hala yapamadım. barışacakmışız ve sonra da yaşadıklarımı ona anlatacakmışım gibi hayal kuruyorum. mesela fotoğraf çekiyorum ya, çekerken hep o resmi ona göstercekmişim gibi düşünüyorum.
dün bir olay yaşadım. bayağı sinirlendim. tüm gün sinirli bir suratla gezdim. arkadaşlarıma anlattım, bir sürü kişiye anlattım nerden baksan bi 10 kişiyle konuştum bu meseleyi. ama yetmedi. bu yaşadığım şeyi ona anlatmayı o kadar çok istedim ki. oturup ona anlattığımın hayalini kurdum resmen.
bir de mesela şunu özledim, bu olayı ona anlatsam eminim benim kadar sinirlenirdi. belki benden daha fazla sinirlenirdi.
sahiplenilmek deniyor buna sanırım. bunu özledim biraz. "sahiplenilmek" diyince kötü duruyor biraz, sanki ben bir malmışım ve beni sahiplenmesine korumasına ihtiyacım varmış gibi. ama olay öyle değil. zaten başka bir ülkedeyim şu an. gerekeni yaptım, gereken cevabı verdim, kendi başıma gereken yerde insanlara dik durabiliyorum, yetişkin bir genç kadınım. bunu ona anlattığımda o hiçbir şey yapmayacaktı, ki istese de yapamaz, anca benimle birlikte sinirlenip bana tavsiye verecekti. yani ben özgürlüğümü, bireyselliğimi kaybetmemiş oluyorum ama birisi beni tamamen sahiplenmiş, biri bana en ufak bir laf söyleyince kötü davranınca benim kadar sinirlenmiş oluyor. dışarıya karşı tek başına duran bağımsız bir insan da olsan sevgilinleyken bazen bir kedi kadar yumuşaksın. seni insanlardan, kötülüklerden, eleştirilerden korumak istiyor. hiçbir şey yapmıyor ama seninle birlikte sinirleniyor. bu bence muazzam bir his. bunu da özledim.