unutma günlüğüm

dün arkadaşıyla yazıştık. 10 dk anca konuştuk. şimdi hissettiklerine dair bir şey demedi ama ayrılırken beni hala seviyormuş, 1 hafta önce ettiği laflar yalan değilmiş de 1 haftada umutsuzluğa kapılmış, ikimizi birden üzmek istememiş. ben de bunlara inanmadığımı, sonuç olarak ayrıldığımızı ve bir daha barışmayacağımızı, bu yüzden nedeninin ve niçininin çok da önemli olmadığını söyleyerek konuşmayı bitirdim

çok güzel kapatmışsın konusmanın sonunu. umarım daha iyisindir. yalnız kervanına bende dahilim 10 gündür

çok güzel kapatmışsın konusmanın sonunu. umarım daha iyisindir. yalnız kervanına bende dahilim 10 gündür
konuştuğumuzun ertesi günü çok kötüydüm. kaç sigara&bira içtim ben bilirim :) ama şimdi daha iyiyim.

neden ayrıldınız? iyi misin?

antonie antonie , arkadaşı neden yazdı acaba? Eski sevgiliniz yazdırmış olabilir mi diye düşünmedim değil...
ilk mesajı ben attım, başka bir mesele için. sonra konuyu eski sevgilime çekti. konuşmak istemediğimi, her şeyi ona ileteceğini bildiğimi söyledim. ısrar etti. pek fazla konuşmadık ama birkaç bi şeyler yazıştık. öyle.

ama bu kadar ısrarlı bir şekilde "seni seviyordu, severek ayrıldı" demesi, beni ikna etmeye çalışması bana da bir "neden?" diye düşündürdü. belki bir ara geri dönmeyi düşünmüştür. bilemiycem

konuştuğumuzun ertesi günü çok kötüydüm. kaç sigara&bira içtim ben bilirim :) ama şimdi daha iyiyim.

neden ayrıldınız? iyi misin?

iyiyim canım bende bir sıkıntı yok çok şükür üzülmüyorum da. yalnızlık biraz zorluyor ara ara ama artık yeni insanlar tanıyorum :) bir de iş buldum o da oyalayacak beni.

ya. of.

uğruna bir sürü kavga ettiğimiz, benim artık "aranızda bir şeyler olduğundan şüpheleniyorum" diyecek seviyeye geldiğim, ölümüne nefret ettiğim kızla vatsap pp'si yapmış

ben engelliyim bu arada onda. arkadaşım attı

keşke engelimi kaldırmış olsaydı da iyice gözüme soksaydı.

benimle şu 2 sene içerisinde 1 kere bile profil resmi yapmadı. 1 kere bile.

aralarında bir şey olabileceğindenmi şüpheleniyorsun
kalbim hayır diyor, sadece arkadaş olduklarını kanıtlayan bazı şeyler ortaya sunuyor.

ama beynim hayır diyor, ve bunu düşünmemi sağlayacak şeyler hatırlatıyor.

ama muhtemelen aralarında bir şey yok gibi. bilmiyorum.

şu vatsap profil fotoğraf hakkında uzun uzun yazmak istiyorum. ilerde okuyunca kendime kızacağım, "3 ay olmuş, sen hala aptal aptal takip edip bi de fotoğraf koydu diye destan yazıyosun" diyeceğim kendi kendime ama şu an yazmaya ihtiyacım var.

sanırım 1,5 sene önce falandı. ilişkimizin başları. bu profil fotoğrafları, birlikte bir resmimizi pp yapma üzerine falan konuştuk.

ben sosyal medya kullanmıyorum, öyle vatsaba falan da pek pp koyan bi insan değilim. bana hiç erkek bir arkadaşımla pp koyup koymadığımı sordu. evet dedim. 2 erkek arkadaşım ve benim olduğum bi resim vardı telefonumda mesela, onu gösterdim. senle tanışmadan önce uzun bi süre bu profilimdi falan dedim. çok net hatırlıyorum konuşmayı.

sonra hiç erkek bir arkadaşım arkadaşımla teke tek resim koyup koymadığımı sordu.

o hiç koymamış. hiç bir kızla tek resmini koymayı bırak, öyle kız-erkekli karışık bi resim bile koymamış. bana özel olarak "teke tek koydun mu peki?" diye sordu çünkü onun mentalitesinde bu "önemli bir şey"di. bir de zaten şey demişti, benim çok yakın olmayan bi kız arkadaşımla pp yaptığımı görünce "ben olsam koymam mesela. yakın olmadığım insanla resmimi eklemem" demişti.

böyle garip bi düşünce sistemi vardı. resim koymak/yüklemek özel bir şeydi ona göre.

arada aramızda "bizim resmimizi pp yapsana yaaaaaa" konuşmaları geçerdi. ikimiz de hiç yapmadık ama benim koymama sebebim biraz da onun beni koymayacağını bilmemdi. çünkü şakayla karışık sorduğumda reddetmişti. ve saçma nedenler saymıştı. doğrusunu söylemek gerekirse takmadım. çünkü dediğim gibi, resim paylaşmayı genel olarak pek sevmem.

e ama şimdi ne oldu?

yani ben anlamıyorum. gerçekten ne değişti ki? hayatı boyunca hiçbir kızla resim paylaşmamış, paylaşırsa garip olacağını söyleyen, ve ppsine "gerçekten yakın olmadığım insanları koymam" diyecek kadar ultra anlam yükleyen, benimle resim koymayı reddeden bir insan neden bir kızla resim koyuyor? neden bu kızla? ölümüne nefret ettiğim bir kızla. neden ya?

ki ben o resmin orijinalini de biliyorum. 4 kişi var o resimde. kesmiş diğerlerini. sadece ikisi var resimde.

ta aralık ayında çekilmiş resim. 9 ay sonra çok mu beğenesin tuttu da şimdi koyuyosun kardeş?

kendime o kadar sinirliyim ki. başkası bir vatsap ppsinden bu kadar anlam çıkarsa, kafasını bu kadar yorsa mal mısın der geçerdim. ama yok. kafamda onun sözleri yankılanıp duruyor.

ben erkek arkadaşlarımla resim koysam o bu kadar anlam çıkaramaz. çünkü hiçbir zaman "ay ben hiç bi erkekle resim koymadım bu zamana kadar, benim için özel bi şey" demedim. gayet de koydum. hiçbi zaman "benim için önemli olmayan biriyle resim paylaşmam" demedim. onunla fotoğraf koymayı saçma sapan nedenlerle reddetmedim.

bugün de kendimi o kızdan daha değersiz hissettim. ayrıldıktan 3 ay sonra bile bunu yaşamayı beceriyorum ya. tebrikler antonie. teşekkürler ex.

hayır bir de onda engelli olmasam "benim gözüme sokmak için yaptı" diyeceğim de. arkadaşımda onun numarasının olacağını varsayıp onun bunu görüp bana yazacağını tahmin etmesi ve beni kıskandırmak için yazması falan… imkansız yani. zerre yolu yok.

bu ihtimali elemek beni üzüyor. demek ki gerçekten değer veriyor şu kıza. kafamda deli sorular dönmeye başladı. hayırlısı.

değer veriyor olabilir gerçekten neden bu kadar ince düşünüyorsunki?? 3 ay geçmiş adam sana hiçbir şekilde ulaşmaya çalışmamış etmemiş, ben olsam çoktan silmiştim kalbimden de beynimden de

değer veriyor olabilir gerçekten neden bu kadar ince düşünüyorsunki?? 3 ay geçmiş adam sana hiçbir şekilde ulaşmaya çalışmamış etmemiş, ben olsam çoktan silmiştim kalbimden de beynimden de
ya şu son cümleyi yazmasanız da bu yorum daha arkadaşça bir yorum olsaydı, "sil artık kalbinden beyninden" deseydiniz. ben de "ne güzel demişsiniz, haklısınız, deniyorum beceremiyorum" diye dert yansaydım. yardım etmeye çalışsaydınız.

"ben çoktan silmiştim" diyince yorum çok irrite edici oluyor kusura bakmayın. kötü bir bakış açısıyla yazılmış gibi. "of evet haklı çok uzun zaman geçti hala saçma saçma kılı kırk yararak düşünüyorum" demek yerine "öyle mi, e ben sen değilim unutamamışım napayım yani, bu kadar rahatsızsan okuma" yazasım geliyor. kusura bakmayın.

hele de sizin de geçmişte "çok uzun zaman olmasına rağmen eski sevgilimi unutamadım aklıma düştü içim yanıyor" diye açtığınız bir konu varken.

üslup önemli vesselam.

ya şu son cümleyi yazmasanız da bu yorum daha arkadaşça bir yorum olsaydı, "sil artık kalbinden beyninden" deseydiniz. ben de "ne güzel demişsiniz, haklısınız, deniyorum beceremiyorum" diye dert yansaydım. yardım etmeye çalışsaydınız.

"ben çoktan silmiştim" diyince yorum çok irrite edici oluyor kusura bakmayın. kötü bir bakış açısıyla yazılmış gibi. "of evet haklı çok uzun zaman geçti hala saçma saçma kılı kırk yararak düşünüyorum" demek yerine "öyle mi, e ben sen değilim unutamamışım napayım yani, bu kadar rahatsızsan okuma" yazasım geliyor. kusura bakmayın.

hele de sizin de geçmişte "çok uzun zaman olmasına rağmen eski sevgilimi unutamadım aklıma düştü içim yanıyor" diye açtığınız bir konu varken.

üslup önemli vesselam.

aslında art niyetle ya da kötü düşüncelerle yazmamıştım. o zaman benim yazdıklarımı,"sil artık kalbinden beyninden" olarak al. çünkü üzülüyorum karşı tarafın her anının tadını çıkarttıkça kendi hemcinslerimin her detaydan anlam çıkartmak isteyecek kadar duygusal oluşlarına.
benim eski sevgilime gelince, bana hiç bir kötülüğü dokunmayan belkide benim kendi hatalarım yüzümden kaybettiğim tek insandı, en son ayrılmış oldugum şahıs değil. hani ayrılan taraf o değildi üstelik ben kaybettim onu unutamama sebebim belkide o yüzden.
tamamen yardımcı olmaya çalışarak yazmıştım

aslında art niyetle ya da kötü düşüncelerle yazmamıştım. o zaman benim yazdıklarımı,"sil artık kalbinden beyninden" olarak al. çünkü üzülüyorum karşı tarafın her anının tadını çıkarttıkça kendi hemcinslerimin her detaydan anlam çıkartmak isteyecek kadar duygusal oluşlarına.
benim eski sevgilime gelince, bana hiç bir kötülüğü dokunmayan belkide benim kendi hatalarım yüzümden kaybettiğim tek insandı, en son ayrılmış oldugum şahıs değil. hani ayrılan taraf o değildi üstelik ben kaybettim onu unutamama sebebim belkide o yüzden.
tamamen yardımcı olmaya çalışarak yazmıştım
günaydın. teşekkür ederim, sert çıkıştıysam kusuruma bakmayın.

bence ayrılığın en zor geçen zamanları uyandıktan sonraki ilk 1-2 dakika.
çünkü uykunda her şey yolunda zannediyorsun. uyanınca bir anda "aaa biz ayrılmıştık dimi?"patt. gerçekler suratına vuruyor.

gece yatmadan önce düşündüm. acaba bunu bana bir ders vermek için yapmış olabilir mi diye.

çünkü ayrılmadan önceki tartışmamızda ben sanki ayrılacak gibi konuşan taraftım. direkt ayrılık lafını söylemedim ama imasını yapmıştım. o da benden ayrılırken "kaç kere ayrılık lafını ağzımıza almayalım dedik ama sen yine uymadın. sen beni kaybetmekten korkmuyorsun. şimdi ilk günün psikolojisiyle ayrılmayalım diyorsun ama biraz bekle, düzelirsin, istersin ayrılmayı" demişti.

bunun üstüne dedim acaba ayrılık iması yaptım diye bana ders mi vermeye çalışıyor… hani sanki dönüp "gördün mü bak, ciddi değilsen bunu bir daha ağzına alma" diyecekmiş gibi.

ama bu çocuğun huyu değil bu, 2 senedir hiç böyle bir şey yapmadı.
yapmış olsaydı da bu kadar uzamazdı.

sabah uyanınca telefona koştum böyle bir mesaj görebilir miyim diye.
ama görmedim.
demek ki ders mers değil. zaten saçma bir düşünceydi.

burda bdv'de "2 gün önce seviyorum diyen adam beni terk etti" tarzı konuları görürdüm de inanmazdım. nasıl ya nasıl böyle olabilir diye.
başıma geldi ya resmen.

1 hafta önce söylediği şeyler öyle 2 günde 2 kavgayla değişecek şeyler değiller.
madem değişti, demek ki bana söylediğinde içi boşmuş.
öylesine konuşmuş.
kandırmış.
iyi halt etmiş.

beyoğlu sineması da kapanıyor.
ona da hüzünlendim zaten.
oranın kafesinde, ilk kez elini dizime koymuştun.
ben saniyelik bir şeydi, çekersin diye beklerken çekmemiştin. hep öyle konuşmuştuk.
senin çocukluk resimlerine bakmıştık.

ben neden bu kadar melankolik bir insanım ya?

ben bir de fal yolu gözlüyorum ya.
3 hafta önce baktırmıştım, bana enerjisi uyan bir kadın.
demişti ki "sen yurt dışından dönene kadar 1-2 günlük ayrılıklar görüyorum, ciddi bir şey yok"

bu diyorum acaba buna dahil mi?
1-2 gün geçti artık ama.
dahil olabilir mi?
bugün yarın dönüp bir aptallık ettim antonie diyebilir mi? derse ben affetmeli miyim?
bana bu kadar dengesizce davranabilir mi?

falların gözü kör olsun.
o kadın bir daha perşembe günü bakacak, bekliyorum. hadi bakalım.

o da diğeri gibi "yok canım, bu sefer kesin bitmiş" desin de rahatlayayım.
bunu bu yazdıklarının ilk 4 cümlesine ithafen yazıyorum.

bence ayrılığın (vefatın) en zor geçen zamanları uyandıktan sonraki ilk 1-2 dakika.
çünkü uykunda her şey yolunda zannediyorsun. uyanınca bir anda "aaa biz ayrılmıştık dimi?"(babacığımı, canımı kaybetmiştim, onsuz bi sabah daha) patt. gerçekler suratına vuruyor.

iki buçuk senedir her Allah'ın günü böyle uyanıyorum. mezuniyetimde beni alkışlayan annemin yanında, babamın oturduğu hayalini kurup babama ayırdığım boş koltuktaydı gözüm hipokrat yeminimi ederken. tam da babamın benle en çok gurur duyacağı sırada.
şimdi git, ailene sarıl, sevgilin için kurduğun cümleyi insanlar canının öteki yarısı için kuruyor. o sen olmadığın için şükret. bunu da yazarken ağlıyorum günlük. madem içimizi döküyoruz. ben babacığımı çok özledim. o burda olsaydı benim hayatta başka derdim olmazdı. çünkü ona sarılınca onun bi gülüşünü görünce ben tüm dertlerimi unuturdum. meleğim o benim.
şimdi kendini toparlayabilirsin artık antonie.

bunu bu yazdıklarının ilk 4 cümlesine ithafen yazıyorum.

bence ayrılığın (vefatın) en zor geçen zamanları uyandıktan sonraki ilk 1-2 dakika.
çünkü uykunda her şey yolunda zannediyorsun. uyanınca bir anda "aaa biz ayrılmıştık dimi?"(babacığımı, canımı kaybetmiştim, onsuz bi sabah daha) patt. gerçekler suratına vuruyor.

iki buçuk senedir her Allah'ın günü böyle uyanıyorum. mezuniyetimde beni alkışlayan annemin yanında, babamın oturduğu hayalini kurup babama ayırdığım boş koltuktaydı gözüm hipokrat yeminimi ederken. tam da babamın benle en çok gurur duyacağı sırada.
şimdi git, ailene sarıl, sevgilin için kurduğun cümleyi insanlar canının öteki yarısı için kuruyor. o sen olmadığın için şükret. bunu da yazarken ağlıyorum günlük. madem içimizi döküyoruz. ben babacığımı çok özledim. o burda olsaydı benim hayatta başka derdim olmazdı. çünkü ona sarılınca onun bi gülüşünü görünce ben tüm dertlerimi unuturdum. meleğim o benim.
şimdi kendini toparlayabilirsin artık antonie.

ne güzel yazmışsınız. Allahım size sabırlar versin .
Yazdıklarınızı çok iyi anlıyorum benimde babam rahatsızlanmıştı bir dönem. ruh gibiydim sürekli kilo veriyordum
Kayıp başka bişey onu anlayamam ama umarım bu güçlü duruşunuzu asla kaybetmezsiniz. Hep yüzünüz gülsün

ne güzel yazmışsınız. Allahım size sabırlar versin .
Yazdıklarınızı çok iyi anlıyorum benimde babam rahatsızlanmıştı bir dönem. ruh gibiydim sürekli kilo veriyordum
Kayıp başka bişey onu anlayamam ama umarım bu güçlü duruşunuzu asla kaybetmezsiniz. Hep yüzünüz gülsün
Amin teşekkür ederim İnsanlar elindekilerin kıymetini bilmeli

hala takip eden varsa...
barışmak istedi, reddettim. bu kadar.

İyi etmişsin :)
Pis hayvan nasıl bozmuş seni yalvarma diye.
Yalvartırlar adamı itttt deseydin hehe :)

Bir de utanarak soriciğim.
O ücretsiz kredi ile baktırdığımn fal uygulaması adını? :)

Back