dediğim gibi biz daha önce de ayrıldık. 2 ya da 3 kere sanırım.1 ayda sevgim bitsin istemezdim ama hissettigim üzüntünün hafiflemesini isterdim. Bu mesajı görünce gözlerim doldu resmen :) Dünden beri mide bulantısı yasıyorum, hicbir sey yiyemiyorum. Sende de böyle mi oldu mu ilk zamanlar, olduysa bu üzüntüye bağlı bulantının gecmesi icin nasıl bi yol izlemeliyim bilemiyorum :)
Ben de direkt yemeden icmeden kesildigimde hastalaniyorum, zaten 40 kiloyum simdi 20ye falan düsücem sanırım :) haklısın valladediğim gibi biz daha önce de ayrıldık. 2 ya da 3 kere sanırım.
ilk ayrılığımızın üzerinden 1 seneden fazla geçti ama hala hatırlıyorum, yemeden içmeden kesilmiştim
ve benim vücudum hassas biraz, birkaç gün kötü beslenirsem hemen rahatsızlanıyorum. bir de vitamin depolarım vs boşaldığında bayılma problemim var, daha önce doktora gitmiştim. bu ayrılıkta da yemek yemedim yemedim sonra yine bayıldımondan sonra da afedersin ama s.kerim böyle aşkın ızdırabını diyip kendimi yemeğe vurdum ve kilo aldım
sonraki kavgalarda da ayrılıklarda da hiçbir şeyde yemeyi bırakmadım. ayrıldığımın ertesi günü arkadaşlarımla yemek planları yaptım.
sen benim gibi bayılmayı bekleme. ben o hatayı yaptım sen yapma.
bir daha da hayatım boyunca kimse için yemeden içmeden kesilmem.
hiç kimse sağlığımızdan daha değerli değil
git kendine güzel bir yemek hazırla şimdi. inan kendine yapabileceğin en büyük kötülük kıçı kırık bir çocuk için sağlığından olmak olurBen de direkt yemeden icmeden kesildigimde hastalaniyorum, zaten 40 kiloyum simdi 20ye falan düsücem sanırım :) haklısın valla
Yaklasık 3 saat öncesinde basıma gelen olay.. Tüm bu özlemle last seen kontrolü yaparken, fotografımızı kaldırıp kendi fotografını koydugunu gördüm. Güya bir de severek ayrılmıstık ve kaderse eger bir gün bizi birlestireceginden, kader olması icin dua edecegimizden bahsetmistik. Büyük dangozluk yaptı anlayacagın. Sahi, bence "dangoz" kelimesi bu davranısından sonra ona cuk oturdu, sence?naber günlük?
dünden sonra kendime stalk sınırı koymaya karar verdim. normalde feyk hesabımda bu 2 arkadaşını takip edip hikayelerine bakıyorum, öyle görüyorum benimkini. eski sevgilimi takip etmiyorum.
dün telefonumdan instagram uygulamasını sildim. böylece bakmayacağım. hatta bugün erkek arkadaşım resim koymuş mu, posts (2) olmuş mu diye bakacaktım ama ona bile bakmayacağım.
1 hafta asla bakmak yok. zaten tatil 2 hafta sürecek. bu pazar günü açıp bakma iznim varsonra bir daha tatilin sonuna kadar iznim yok.
bir de şu ecnebilerin closure dediği olayı yapmayı çalışıyorum kafamda ama bayağı zorlanıyorum. ayrılalı bugün tam 1 ay oldu ama hala yapamadım. barışacakmışız ve sonra da yaşadıklarımı ona anlatacakmışım gibi hayal kuruyorum. mesela fotoğraf çekiyorum ya, çekerken hep o resmi ona göstercekmişim gibi düşünüyorum.
dün bir olay yaşadım. bayağı sinirlendim. tüm gün sinirli bir suratla gezdim. arkadaşlarıma anlattım, bir sürü kişiye anlattım nerden baksan bi 10 kişiyle konuştum bu meseleyi. ama yetmedi. bu yaşadığım şeyi ona anlatmayı o kadar çok istedim ki. oturup ona anlattığımın hayalini kurdum resmen.
bir de mesela şunu özledim, bu olayı ona anlatsam eminim benim kadar sinirlenirdi. belki benden daha fazla sinirlenirdi.
sahiplenilmek deniyor buna sanırım. bunu özledim biraz. "sahiplenilmek" diyince kötü duruyor biraz, sanki ben bir malmışım ve beni sahiplenmesine korumasına ihtiyacım varmış gibi. ama olay öyle değil. zaten başka bir ülkedeyim şu an. gerekeni yaptım, gereken cevabı verdim, kendi başıma gereken yerde insanlara dik durabiliyorum, yetişkin bir genç kadınım. bunu ona anlattığımda o hiçbir şey yapmayacaktı, ki istese de yapamaz, anca benimle birlikte sinirlenip bana tavsiye verecekti. yani ben özgürlüğümü, bireyselliğimi kaybetmemiş oluyorum ama birisi beni tamamen sahiplenmiş, biri bana en ufak bir laf söyleyince kötü davranınca benim kadar sinirlenmiş oluyor. dışarıya karşı tek başına duran bağımsız bir insan da olsan sevgilinleyken bazen bir kedi kadar yumuşaksın. seni insanlardan, kötülüklerden, eleştirilerden korumak istiyor. hiçbir şey yapmıyor ama seninle birlikte sinirleniyor. bu bence muazzam bir his. bunu da özledim.
ayrıldıktan vatsaptan fotoğrafınızı kaldırması kadar normal bi şey yok ama ya :) ben olsam kızmazdım buna.Yaklasık 3 saat öncesinde basıma gelen olay.. Tüm bu özlemle last seen kontrolü yaparken, fotografımızı kaldırıp kendi fotografını koydugunu gördüm. Güya bir de severek ayrılmıstık ve kaderse eger bir gün bizi birlestireceginden, kader olması icin dua edecegimizden bahsetmistik. Büyük dangozluk yaptı anlayacagın. Sahi, bence "dangoz" kelimesi bu davranısından sonra ona cuk oturdu, sence?
Ama ayrılırken "ben fotografları kaldırmaya kıyamam, sen ne yaparsan yap kaldırmıycam" demisti.ayrıldıktan vatsaptan fotoğrafınızı kaldırması kadar normal bi şey yok ama ya :) ben olsam kızmazdım buna.
bu kadae seviyorsanız ve birleşmek için dua edecekseniz neden ayrıldınız ki?
ayrılığın birinci kuralı: ayrılıktan önce söylenen hiçbir şey ayrıldıktan sonra geçerli değildir :)Ama ayrılırken "ben fotografları kaldırmaya kıyamam, sen ne yaparsan yap kaldırmıycam" demisti.
Anlasamıyorduk, onun beni cok yoran takıntıları vardı. Degistirmeye calısıyordu ama olmadı. Takıntılarıyla ilgili "bana böyle yapma" dedikce yapmaya devam etti, som care olarak ayrılma kararı verdim. En basta bu istegime karsı cıktı ama sonrasında kabul etti tabi. Takıntılarından, bizi yoran ve sorunlara sebebiyet veren davranıslardan kurtulup öyle gelmesi icin sinyalleri verdim, arkadas fotografları kaldırmayı secti :)
Gece gece yüregime tas oturdu yemin ederimseronima mümkün olduğunca kısa yazmaya çalıştım ama destan gibi olmuş, kısa kesemiyorum sanırım kusuruma bakma lütfen
Ayy bana da bişeyler oluyorGece gece yüregime tas oturdu yemin ederimGercekten bana da "aldatsan bile seni tekrar affederdim sanırım" diyordu bak aynısı. Ay bana bir seyler oluyor
ahahaha ciddi misin :)Gece gece yüregime tas oturdu yemin ederimGercekten bana da "aldatsan bile seni tekrar affederdim sanırım" diyordu bak aynısı. Ay bana bir seyler oluyor
Tabi vardır bunda da bir hayırAyy bana da bişeyler oluyor
Kemdi mi gördüm bende eşimle böyle idim boş konuşur tartışır sonra barışmak için kırk takla atardım yüreğime oturan taşı iyi bilirim Allah yardımcınız olsun hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun evlenip boşanmaktansa belki böyle olması daha iyidir kim bilebilir...
Ayy takmayın desem de takılıyor yani bu gönül islerine mantık pek işlemiyorTabi vardır bunda da bir hayırZaten "vardır bir hayır" diye diye bağrımıza tas basıyoruz da gönül ferman dinlemiyor, insan kafaya taktıkca takıyor
Hahahah aynı yalana kandık deseneahahaha ciddi misin :)
ben bu sözü duyduğumda "oha lafa bak beeee bayağı aşık galiba" demiştim, çok özel bir söz gibi hissetmiştim. sanki dünyada bir tek bana söylenmiştir gibi gelmişti ama öyle değilmiş
ya ben sana şu laflara inanma diyorum sen hala dinlemiyorsunAh Antonie, "fotografları kaldırmam" diyen herif ikinci kere fotografını degistirdi, ben ise haaala aynı sekilde bıraktım her seyi. Kafasını duvarlara vurasım var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?