unutma günlüğüm

kalkıp 1 gecelik sırt çantamı hazırlayacağım, sonra da binip şehir dışına gideceğim.
aklımda sen varsın. 1 gecelik sırt çantalarımı ben bu zamana kadar hep senin için hazırladım.

ve birlikte gideceğim arkadaşım onu sabah uyandırmam için mesaj attı. halbuki bunu da ben hep sana yapardım.

dün gece tam sökülmese de biraz ağlar gibi oldum. ağlamak istiyorum artık ama ağlayamıyorum.

duygularım düşüncelerim çok değişiyor. dün gerçekten bittiğini düşündüm, o yüzden ağlayasım geldi zaten. sen dönsen de bittiğini düşündüm. dönsen de asla ama asla kabul etmemeyi düşündüm.

ayrıl barış nereye kadar demeyi düşündüm. ya yanımdasındır ya değilsindir, bu kadar basit. hadi öncekilerin düzgün bi sebebi vardı, burda sebep olacak hiçbir şey yoktu.

bu içimi yaktı. ayrıldığımız günden beri, bana mesaj atarsan eğer sana hem kırgınlığımı hem kızgınlığımı gösteren, seni reddettiğim bir mesaj atmayı düşünüyordum. dün gece ilk defa sen mesaj attığında sadece s.kt.r yazmayı düşündüm.

sonra da seviyeyi bu kadar düşürmeye gerek var mı dedim kendi kendime. kesin bitmesi için var galiba diye düşündüm bi an. çünkü sana sitem ve kırgınlık dolu mesajlar yazarsam her ne kadar hayır desem de alt metinde "hala seninle olmayı istiyorum, kırgınım bak bunu düzeltmeni istiyorum" mesajı olacak. bu yüzden küfür edip bitirmek güzel gibi geldi. küfür edersem bir daha hiç barışmayız çünkü.

ama yapmam böyle bi şey. barışma ihtimalinden ziyade utanırım ben böyle bi şey yazmaya. bir de neden bunu yaptığını çok merak ediyorum. gerçekten çok merak ediyorum. bence beni sevmiyorsun, hiç aşık falan değilsin. ayrılmadan 1 hafta önceki lafları da sırf ben seni terk ederim de egon zedelenir diye korkundan söyledin. yalandı yani. şimdi dönersen de alışkanlıktan döneceksin. bu durumun başka bi açıklaması olduğuna inanmıyorum. yok çünkü.

öyle. ben hala seviyorum. özledim. her gece rüyamda görüyorum. gün içinde sürekli aklımda sen varsın. her şeyde hep seni düşünüyorum. çantamı toplayıp seninle gitmek isterdim.

10 gündür yazıyorum, hala daha doğru düzgün toparlanamadım. ve 10 gündür ayrı olduğumuza inanamıyorun. o fal 3-5 güne barışma var dediği için kendimi ona endekslemiştim sanırım. barışsak da barışmasak da 3-5 gün içinde her şey çözümlenecek, 3-5 güne son konuşma yapılacak ben içimi dökecem diye. ama 10 gün oldu ve ortalarda yoksun. eminim en az bi 10 gün daha olmazsın.

kendimden nefret ediyorum şu an, ben bu kadar mı acizim diye.
sırf o yanımda yok diye yaptığım her şey boş geliyor.
sanki hayatımdaki her şey ona anlatabildiğim zaman anlam kazanıyormuş gibi hissediyorum. arkadaşlarınla buluşuyorum, geziyorum tozuyorum ama hepsi boşa.
nasıl bu kadar aciz olabilirim, nasıl bu kadar sevgili odaklı yaşayabilirim. kendimden midem bulanıyor.

ne demek acizim, erkeğe bağımlıyım ya!
ne biçim cümleler yazmışım bi öncekinde.
hiç de aciz maciz değilim. canım acısa da hayatıma devam ediyorum. mutsuz da olsam kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum. kimseye muhtaç değilim, kimseye yalvarmıyorum.
sadece aşığım. bu yüzden yaşadıklarım çok normal.

bugün yaptığı bir şerefsizliği görüp kendimi tutamayıp mesaj attığım sonra da engellediğim gündür.

merhaba kızlar K KRALTAC C cherrylady26
öyle çok çok önemli bir şey yok. biraz da ben ilk anın siniriyle "şerefsiz" diyerek abarttım.
ama olay şu: 2 senedir onunla beraber gitmek istediğim bir yer vardı. ne zaman söylesem "gereksiz, napcaz orda" diyerek reddetti. ama her seferinde reddedişine rağmen ben inatla teklif ettim, o kadar istiyodum beraber gitmeyi. gelmedi hiç.
ayrıldıktan 10 gün sonra oraya nefret ettiğim arkadaş grubuyla gitmiş. içinde ölesiye neffffret ettiğim kız da var. öyle.
kendimi aşırı değersiz hissettim. bu yaptığı bana bayağı bir koydu.

Haklısın,biraz insanın içerleyecegi bir durum:( sana herhangi bir yerden ulaştımı son durumunuz nedir ? Engelledim demiştin en son belki başka numaradan ulaşmıştır diye merak ettim ?

Haklısın,biraz insanın içerleyecegi bir durum:KK43: sana herhangi bir yerden ulaştımı son durumunuz nedir ? Engelledim demiştin en son belki başka numaradan ulaşmıştır diye merak ettim ?
ulaşmadı. zaten ulaşmayacağını biliyordum. ben onda engelliyim zaten. iletişimi ilk bitiren taraf o yani. ben kendi içimde bir şeyleri somutlaştırmak, gerçekten bittiğini kendime de göstermek ve mesaj beklememek için engelledim açıkçası. o son yaptığı hareketten dolayı da bayağı bayağı bitirdim. iyi oldu aslında böyle bir şey yapması. sevgim bitmedi ama mantıken tamamen bitirdim. önceden "dönse affederim" diyordum, şimdi mesaj atsa reddederim.

Yinede kesin konusmamak lazım ama şunu da unutmamalısınki kendisi hayatına bakıyor. Gerek arkadaş çevresi gerek takıldığı yerler olsun hayatından memnun olmayan kimse onun davrandığı biçimde davranmaz. Aynısını sanada öneririm şu saatten sonra önüne bak mutlu olmaya çalış

Yinede kesin konusmamak lazım ama şunu da unutmamalısınki kendisi hayatına bakıyor. Gerek arkadaş çevresi gerek takıldığı yerler olsun hayatından memnun olmayan kimse onun davrandığı biçimde davranmaz. Aynısını sanada öneririm şu saatten sonra önüne bak mutlu olmaya çalış
aynen öyle. umrunda değil. ben de kafamda bitirdim o yüzden. sevsem de kabullenip devam etmeye çalışıyorum ki zaten sevgim de çok azaldı.

günaydın günlük.
geçen hafta bugün engellemiştim onu ve buraya bir daha yazmam gibi geliyordu.
çünkü o kadar sinirliydim o kadar nefret doluydum ki. bir daha ona buraya yazacak kadar değer vermem, önemsemem, üzülmem diyordum.
bu 1 hafta boyunca çok da üzülmedim zaten gerçekten de.
öyle kırgın ve kızgındım ki. çok mantıklı düşünebiliyordum. sevgim de zaten azalıyordu yavaş. bir daha ağlayacağımı bile düşünmezdim.

ama dün ağladım.
bi erkek arkadaşım, sevgilisinden ayrıldı. kızı sevmiyormuş çünkü artık. kız dün ona mesaj attı. konuştular. resmen kızı gördüm kendimde. yazdığı şeylerde, söylediklerinde.
içim acıdı.
çocuk bana "antonie kız böyle böyle dedi antoniiiiieeeee baksana mesajlara" diye mesaj atarken ben oma cevap yazmak yerine zırıl zırıl ağlamaya başladım.

1 haftadır barışma ihtimalimizi ben hiç düşünmemiştim. barışmayı hiç istememiştim. her şey bitmişti.
ama dün gerçekten barışmayı istedim.

güya onun sevmediği şeyleri yaparak kendi çapımda ayrılığı kabulleniyorum ben de.
snapchat vs kullanırdım eskiden, sevmezdi. ben de sosyal medyayı artık sevmediğim için kendiliğimden silmiştim, o hiç sil dememişti ama sevmezdi işte, biliyordum. snapchat açtım.
erkek arkadaşlarla gece geç saate başlayan ve sabah uyuyana kadar süren yazışmalardan hoşlanmazdı, karşılıklıydı bu, ben de onun yapmasından hoşlanmazdım. ikimiz de yapmazdık o yüzden. ama artık iğrenç bir uyku düzenim var ve o sevgilisinden ayrılan arkadaşımla birkaç gün boyunca hep sabah 4e 5e kadar yazıştık. hep aşk acısından bahsettik gerçi, hep eski sevgilimi ne kadar sevdiğimi ve bunları ne kadar hak ettiğimi anlattım, ama olsun; onun sevmediği bir hareketi yaptım sonuçta.
snapchati açınca 2 senedir hiç görmediğim, öncesinde de öyle çok yakın olmadığım bir erkek arkadaşıma mesaj yazdım durup dururken. bitmoji midir nedir öyle bir şey varmış ya. ikimizin bitmojisiyle ilgili emojiler gönderip durduk, başka bi şey konuşmadık. öyle kötü bir şey yok bunda aslında ama eminim eski sevgilim duysa kafayı yerdi. "durup dururken ne yazıyorsun ne manası var??!!???!"

işte böyle ufak tefek saçma şeyler yaparak kendimce ilişkiyi bitiriyorum güya.
o da diyorum ki acaba o benim istediğim yere o sevmediğim insanlarla gitmeyi bu yüzden mi kabul etti?
o resmi göreceğimi biliyordu. hem giderek kendi içinde bitirip benden intikam almıştır, hem de bana göstererek "gördün mü bak, artık sen yoksun, çoktan unuttum bitirdim" demiştir.

ayrılalı 3 hafta olacak. gerçekten inanamıyorum.
buraya günlük açtım evet. ama hiçbir şeyin böyle gelişeceğini düşünmezdim. en fazla 1 haftaya bana yazar diyordum. yazmadı.
3 hafta ya. şaka gibi. gerçekten şaka gibi.

ama hiç yalan söyleyemeyeceğim, hala yakınlarda bekliyorum bir mesaj.
hafta sonu yurt dışına gideceğim ve bunun onu kötü etkiliyordu. eğer hala etkilenmezse, şurda 2 gün içinde tutup bir mesaj atmazsa içinde sevgi kırıntısı bile kalmamış demektir.

eskiden dönerse sadece reddedip gitmeyi düşünüyordum.
artık "neden?" diye sormak istiyorum. neden gittin, gidecektihsen neden bana 1 hafta önce yalan söyledin?

ya ben yine stalk yaptım. allah kahretsin. hiç hoşuma gitmeyen şeyler buldum. sinirim bozuldu.
adam hayatını yaşıyor. ayrılalı 3 hafta oldu ben yerimde sayıyorum o hayatını yaşıyor.

aslında yazdıklarına bakılırsa sende tam olarak yerinde sayıyor sayılmazsın :) onun gördüğünde hoşlanmadığı pek çok şeyi yapmışsın. aslında o görünce hoşlanmayacak diye değil kendi içinden gelenleri yapmalısın

aslında yazdıklarına bakılırsa sende tam olarak yerinde sayıyor sayılmazsın :) onun gördüğünde hoşlanmadığı pek çok şeyi yapmışsın. aslında o görünce hoşlanmayacak diye değil kendi içinden gelenleri yapmalısın
ya ama ben ne yaptım ki. snapchat açtım, arkadaşımla yazıştım. çocuk çocuk şeyler bunlar. ve haberinin olmayacağı şeyler.
onunkiler böyle çocukça değil. ne bileyim hep gitmek için yalvardığım yere sevmediğim insanlarla gitmeler, göreceğimi bildiği halde hiç çekinmeden "aman üzmeyeyim" demeden bunun resmini gerine gerine paylaşmalar, bugün gördüğüm şey hele… benimkiler sadece ufak ufak kendimi kandırmalardı

antoniş merhaba artık hayatını sen de yaşa tatile gitme imkanın var mı bir sürü tatil temalı fotoğraf atarsın hem

antoniş merhaba artık hayatını sen de yaşa tatile gitme imkanın var mı bir sürü tatil temalı fotoğraf atarsın hem
fotoğraf atmam sosyal medya kullanmıyorum ama yarın yurt dışına çıkıyorum. çıksam da ne olacak. aklım o çocukta. kendime heyecanlanmak yerine aşk acısı çekerek zırlıyorum

fotoğraf atmam sosyal medya kullanmıyorum ama yarın yurt dışına çıkıyorum. çıksam da ne olacak. aklım o çocukta. kendime heyecanlanmak yerine aşk acısı çekerek zırlıyorum

Yaaa nereye gidiyorsun bence yurt dışı çok şey değiştirir.
Gidince heyecanlanırsın bir sürü farklı kültürsen irrrkekler tanıyacaksın, bir sürü kadın erkek fark etmez arkadaş edin kafanı dağıt benim için de eğlen.

Yaaa nereye gidiyorsun bence yurt dışı çok şey değiştirir.
Gidince heyecanlanırsın bir sürü farklı kültürsen irrrkekler tanıyacaksın, bir sürü kadın erkek fark etmez arkadaş edin kafanı dağıt benim için de eğlen.
ay brenda eminim ben orda da zamanı kendime zehir ederim.
çok yalnızım ühühü diye ağlar dururum.
bi de ben gittikten 1 hafta sonra o da gidicek yurt dışına, hem de o nefret ettiğim arkadaşlarıyla 2 haftalığına.
o 2 hafta bana zulüm. ben kendi hayatımın zevkimi çıkarmak yerine açar onları stalklarım. keşke kendime engel olabilsem.

ay brenda eminim ben orda da zamanı kendime zehir ederim.
çok yalnızım ühühü diye ağlar dururum.
bi de ben gittikten 1 hafta sonra o da gidicek yurt dışına, hem de o nefret ettiğim arkadaşlarıyla 2 haftalığına.
o 2 hafta bana zulüm. ben kendi hayatımın zevkimi çıkarmak yerine açar onları stalklarım. keşke kendime engel olabilsem.

Sürekli böyle dersen bunu yaparsın biliyorsun değil mi?
O taksın kafasına ya antonie bensiz çıkıp gidiyor kimbilir kimlerle tanışacak ne yapacak vesaire diye.
Ayrıca eğer senin için çok sert bir sınır değilse bir instagram falan aç gezdiğin yerlerin fotoğraflarını koyarsın, hem biraz o da stalklayıp kuuuddduuursun diye düşündüm ama sen bilirsin :)

Back