N yaptı?bugün yaptığı bir şerefsizliği görüp kendimi tutamayıp mesaj attığım sonra da engellediğim gündür.
ulaşmadı. zaten ulaşmayacağını biliyordum. ben onda engelliyim zaten. iletişimi ilk bitiren taraf o yani. ben kendi içimde bir şeyleri somutlaştırmak, gerçekten bittiğini kendime de göstermek ve mesaj beklememek için engelledim açıkçası. o son yaptığı hareketten dolayı da bayağı bayağı bitirdim. iyi oldu aslında böyle bir şey yapması. sevgim bitmedi ama mantıken tamamen bitirdim. önceden "dönse affederim" diyordum, şimdi mesaj atsa reddederim.Haklısın,biraz insanın içerleyecegi bir durumsana herhangi bir yerden ulaştımı son durumunuz nedir ? Engelledim demiştin en son belki başka numaradan ulaşmıştır diye merak ettim ?
aynen öyle. umrunda değil. ben de kafamda bitirdim o yüzden. sevsem de kabullenip devam etmeye çalışıyorum ki zaten sevgim de çok azaldı.Yinede kesin konusmamak lazım ama şunu da unutmamalısınki kendisi hayatına bakıyor. Gerek arkadaş çevresi gerek takıldığı yerler olsun hayatından memnun olmayan kimse onun davrandığı biçimde davranmaz. Aynısını sanada öneririm şu saatten sonra önüne bak mutlu olmaya çalış
ya ama ben ne yaptım ki. snapchat açtım, arkadaşımla yazıştım. çocuk çocuk şeyler bunlar. ve haberinin olmayacağı şeyler.aslında yazdıklarına bakılırsa sende tam olarak yerinde sayıyor sayılmazsın :) onun gördüğünde hoşlanmadığı pek çok şeyi yapmışsın. aslında o görünce hoşlanmayacak diye değil kendi içinden gelenleri yapmalısın
fotoğraf atmam sosyal medya kullanmıyorum ama yarın yurt dışına çıkıyorum. çıksam da ne olacak. aklım o çocukta. kendime heyecanlanmak yerine aşk acısı çekerek zırlıyorumantoniş merhaba artık hayatını sen de yaşa tatile gitme imkanın var mı bir sürü tatil temalı fotoğraf atarsın hem
fotoğraf atmam sosyal medya kullanmıyorum ama yarın yurt dışına çıkıyorum. çıksam da ne olacak. aklım o çocukta. kendime heyecanlanmak yerine aşk acısı çekerek zırlıyorum
ay brenda eminim ben orda da zamanı kendime zehir ederim.Yaaa nereye gidiyorsun bence yurt dışı çok şey değiştirir.
Gidince heyecanlanırsın bir sürü farklı kültürsen irrrkekler tanıyacaksın, bir sürü kadın erkek fark etmez arkadaş edin kafanı dağıt benim için de eğlen.
ay brenda eminim ben orda da zamanı kendime zehir ederim.
çok yalnızım ühühü diye ağlar dururum.
bi de ben gittikten 1 hafta sonra o da gidicek yurt dışına, hem de o nefret ettiğim arkadaşlarıyla 2 haftalığına.
o 2 hafta bana zulüm. ben kendi hayatımın zevkimi çıkarmak yerine açar onları stalklarım. keşke kendime engel olabilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?