iyi beeeeeee sevsin :)) uyuz ilkay bugün çok hoştu ama...ruju dediğim gibi kaliteymiş :))) alişin alt duduşunu koprattı kıs resmen :))Şeniz Şeniz
aşkomm nerelerdesin özledim senii:asigim::asigim:kaydirigubbakcemile5 malibu afferim sana kıss...anlatmak nasıl bir duyguymuş :)))
duygu sömürüsü yapıyoo yaaa nasılda bakıyoo alinin arkasından kedinin ciğere baktığı gibi zuhahahahah:roflol::roflol:bu Nazlı hala kendini haklı mı görüyor ....yoksa gider ayak ortalığı mı karıştırmak istiyor ??? anlayamadım ben şimdi ...
Kız melişşş senin bu yazdıklarını kocişine yollıcam....
Alinin dudağıymışş eheheheu.. meraklı melish...
ama ruj hakkatenn kaliteli duruyor pudralı felan heralde heueheu...delikafadulden
Kıs malibu naptın dogum gününde beni Unutmayı izlerken pasta nı mı yedinn kıs?
evet ay ilkayda çok mutlu alide yalnız anlamadığım şey nazlıyla alinin boşandığını meralle nazlının annesi rauf filan bilmiyomu anlıyamadımda
Kız melişşş senin bu yazdıklarını kocişine yollıcam....
Alinin dudağıymışş eheheheu.. meraklı melish...
ama ruj hakkatenn kaliteli duruyor pudralı felan heralde heueheu...delikafadulden
Kıs malibu naptın dogum gününde beni Unutmayı izlerken pasta nı mı yedinn kıs?
YOK ÖYLE YALNIZ YEMEK HANİ BANA cokacimcoookcokacimcoookmelis anlatmak güzelmiş yaa :))
bugünü biri anlatsınn litfen:)))
yok cnm nerde okul vardı bugünn...
akşam yicem pastamı cokacimcoook
yokk bn çikolatalı isteremcokacimcoookcokacimcoook:roflol:gelinn beraber yiyelimm
frambuazlı hemidee :)) delikafadulden
hayırdır meliss edin seni nere götürüüü???niye anlamıyonnkii hem onun tarafının tutuon hem anlamonn hayret bişesin be:)))yok daha neler o bebik selçuğunnnngamyoncuiremsuben geldim kıslar ayy bugün izleyip edimle dışarı çıkıcam :)) yanee yorumlara katılamayacağım...
ayşem canım güllüm ben de seni ösledim ...
tubayok canımm edime bişi deme ,ben yavaştan yavaştan raufcuum hakkında bişiler söyleyiveriyorum sinir oluooo :)) kim o rauf diooo :))))))))) ee alışacak bir gün ...
malibu kız ,ye sen pastaları da kiloo al ...bak nazlı gibi olacak göbüşün .)) bu arada nazlı neden herkese gidip kendini haklıymış gibi göstermeye çalışıyor anlamadım ancak kanımca dna testi falan yapamayacak ya kaçınca...garanti diye düşünüp kendini telkin ediyo bu şekilde...bi de alişten çıkarmış bu veled.. :ecrin_bebek: