Unutma Beni - Fox Tv

Ya bu Nazlı hem gider ayakk ortalığı karıştırıyor işte...

hem de öyle bir yalancı kii bilmesem ben bile inanıcamm bebek ali den diicem şimmdii eheheu :)

iyi beeeeeee sevsin :)) uyuz ilkay bugün çok hoştu ama...ruju dediğim gibi kaliteymiş :))) alişin alt duduşunu koprattı kıs resmen :))Şeniz Şeniz

Kız melişşş senin bu yazdıklarını kocişine yollıcam....
Alinin dudağıymışş eheheheu.. meraklı melish...

ama ruj hakkatenn kaliteli duruyor pudralı felan heralde heueheu...delikafadulden

Kıs malibu naptın dogum gününde beni Unutmayı izlerken pasta nı mı yedinn kıs?

bu Nazlı hala kendini haklı mı görüyor ....yoksa gider ayak ortalığı mı karıştırmak istiyor ??? anlayamadım ben şimdi ...
duygu sömürüsü yapıyoo yaaa nasılda bakıyoo alinin arkasından kedinin ciğere baktığı gibi zuhahahahah:roflol::roflol:

bildğin gib değill melis bu sahneleri pür dikkat izlerŞenizŞeniz:roflol:

bu gün tam izleyemedim muhsin yazıcığlunu izledim eski mah defnedildi ya mekanı cennet olsun

selçuk güzel bağlamıştı ama sedat çözdü ya sinir oldum

melis anlatmak güzelmiş yaa :))
bugünü biri anlatsınn litfen:)))

yok cnm nerde okul vardı bugünn...
akşam yicem pastamı cokacimcoook

ya bu arada baktı asu tuğçeden tık yok kendim halledem diooo herşeyi öğreneck bebeğin babasının az kaldııı

kız my flowers az gez kız bebekle iyi geziyorsun 2 gun üst üste :)))))

kızlar bugunlerde dızı 3 deyınce baslıyo sanırım...

ben geldim kıslar ayy bugün izleyip edimle dışarı çıkıcam :)) yanee yorumlara katılamayacağım...
ayşem canım güllüm ben de seni ösledim ...
tubayok canımm edime bişi deme ,ben yavaştan yavaştan raufcuum hakkında bişiler söyleyiveriyorum sinir oluooo :)) kim o rauf diooo :))))))))) ee alışacak bir gün ...
malibu kız ,ye sen pastaları da kiloo al ...bak nazlı gibi olacak göbüşün .)) bu arada nazlı neden herkese gidip kendini haklıymış gibi göstermeye çalışıyor anlamadım ancak kanımca dna testi falan yapamayacak ya kaçınca...garanti diye düşünüp kendini telkin ediyo bu şekilde...bi de alişten çıkarmış bu veled.. :ecrin_bebek:

hayırdır meliss edin seni nere götürüüü???niye anlamıyonnkii hem onun tarafının tutuon hem anlamonn hayret bişesin be:)))yok daha neler o bebik selçuğunnnngamyoncuiremsu

valaa bornova ya gidoz ,

ya nazlı baya değişti ne bilem..böyle uslandı gibime geldi ama yine yapacağını yapıor insanlara..meralden utanıyorum falan dedi ,aliyi sevdiğii itiraf etti falan ..dur bakalım neler olcekk..

kızlar nazlıların evi Nemide nin evi bizim evin hallerindeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…