Unutma Beni - Fox Tv

Malibu canım BU arada nickinde gördümm NıCE YILLARA .....

Ay nihayet Ali ıle ıLkay birz mutlandılarr yani..yemek felan romantik anlar yaşanıcak yarın kesin...

Bu arada bir dizide sevmediğim şey Selçuk Raufu bağladı planlarını anlatıyor yaa iyice bagla ama niye anlatıyorsun şimdi ordan kurtulup eliyle koymuş gibi bulucak sizi Nazlı ile :))

..

ya nereye gitceklerini söledi miii
o ara tel çaldı duyamadım daa

ilkay cok hoş olmuştu dimii :asigim:
ali de pek romantikk :))

tşk ederim tubacımmmm a.s.

ayy kociş bilmiyoo ki .))) bilse keser benii :)) lülülülülülü

aa evet kıslar yaa sorular hazırladım size tek tek..))) bi zahmet aktaksiyon katalım sayfamıza da ,hadi herkeşşşş yazsın kendince sorularıma cevap....

:)) oldu kociş beni kovsun dimi .. ben ekonomist olcem büyünce :))) magazinci deeeeel sositososito

emoş da anam bi rüküş yaa...ilkay bugün çok güzeldi valahi.ay nasıl öptü alişi ,baktım kaliteli ruj kullanmış izi çıkmadı ,ali de leylaa yaa odun odun öyle mi çıkılır kızın karşısınaa :)) sonracııımaaaa rauufcuuum da karizmayı bozmadı beee ,ayy yerim onii ben..bantlı bilem karizma adam..:)) :1ninca:

meliss bantlı bile karizma deel yaaa :roflol:

bende dikkat ettim ali nin dudağı kırmızı olmadıı :))

aman ne karızmaaaaaaaaaaklava:

bu arada asu oktayın nosunu aldı yakında oda entrikaları öğreneckkaydirigubbakcemile2

ya nereye gitceklerini söledi miii
o ara tel çaldı duyamadım daa

ilkay cok hoş olmuştu dimii :asigim:
ali de pek romantikk :))

tşk ederim tubacımmmm a.s.

pişşt mutlu yıllar şimdiden , anacıım bir gün izliyorsun topu topu onu da kaçırıyorsun :)))))))))))))))))

bunlar istanbul a gidecekler ,oradan amasya ya mı ne gidecekler ...oradan da Antalya ya yerleşecekler ,selçuk ev aldı oradan ,başkasının adı altında ..)gamyoncuiremsu

evet asu baktı yavuz da iş yok kendi öğrenecek gerçekleri..)) bu arada nazan çok tepki verdi yaa...raufcuumun oğlunu doğururken iyi miydiiiiiiiiiiii ::::::))
:ecrin_bebek:

aslında kadın haklı bu tavrından ama şaşırdım doğrusu beklomordm bea:)))

aslında kadın haklı bu tavrından ama şaşırdım doğrusu beklomordm bea:)))

bence de haklı....tabi kadın şokta ..normali de buydu ,ama sonra o da isteyecek ve evlenmeleri iiçin baskı yapacak .nazan hanımcık..ama kabullenmesi zaman alcak veeeeeeeeeeeeeeee ağzındaki baklayı çıkartacak gibime geliyoooo, raufcuumun başını yaklacak bakkkk :)) adam birden baba oluvercek..

nazlıda merale nasıl çıktı öyle yaaaaaaaaaaa delimi nee daha çok belli ediyoo selçuk abisiyle sevgili olduğunuukaydirigubbakcemile

ayy nazlı da alişi sevio yaa...aliş üzülüyor bu duruma içten içe...ama yapcak bişi yok...nazlı da bağırken kızarıoo bee..))

nie raufun başı yanıyoo bee tek başına olmadıya oda sahip çıkaydı bebesine :mymeka::mymeka:

nazlı da tam çingen yaa :)) avaz avaz bagırıoo :))

yaa üstündekini cok begendm nazlınınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…