Unutma Beni - Fox Tv

meliss merak ettim rauf kaç yaşında acaba bilion muu

1965 doğumlu şekerim ,yazmıştım önceki sayfalarda ama ...1990 mezunu ..adamın bi ton tiyatro oyunu varmış oynadığı ,en iyi erkek ödülü bilem almış...şimdi de şerif ile ( olcay kavuzlu ) oynuyormuş .uçurmanın kuyruğu adlı oyunda ...görmeyi çok isterdim yaa...ama onun sahnesinden birkaç resim koymuştum ,bi tane daha koyam barii...

onların oynadıgı oyunun adı neydi unuttum :KK43:(
zaten selçuk un oynadıgı oyuna yer kalmamıs bi baktımda hepsi dolu dio

1965 doğumlu şekerim ,yazmıştım önceki sayfalarda ama ...1990 mezunu ..adamın bi ton tiyatro oyunu varmış oynadığı ,en iyi erkek ödülü bilem almış...şimdi de şerif ile ( olcay kavuzlu ) oynuyormuş .uçurmanın kuyruğu adlı oyunda ...görmeyi çok isterdim yaa...ama onun sahnesinden birkaç resim koymuştum ,bi tane daha koyam barii...

44 yaşında daha önce trt1 de ne sene ne sensizde çapkın birini oynamtı ayrıca meral ve şekerde vardı o dizide daha snra gene trt1de hisarbuselik adında dizi oynadı orda evli bi adamı canlandırıyodu

KIz melish83 senın koca bu rauf olayına ne diyor ayolllll.....

kız duysa adam ankara ya gitcem dedigini yolar seni hee :)))

ayy Tuğçe de babasının kızı tamm valla benzettım hee.. babası azcık boydan kısaa kız da benım gıbı uzunn :)))

ayy melishh bee diziyi şu an izliommm Asuu Nazan teyze ye gitti dertleşmeye Tugce hamıle dedı..
kadınn da boyle ablası gibi annane olcakkkk :))

Ay senin soruları da bir kopyalayıp cevaplayamadım.... pc kitlendi.

ama en güzel çiftt ılkay la Ali tabi... Emine de kaset çıkarırsa türkücü olursa şaşırmam :)

Melish kızz sen bu arada magazin gazetecisi ol canım

ali ile nazlı boşandı mı ,boşanmadı mıı anlayamadımm benn şimdii...bir fikr i olan var mıı???

Uzun zamandır beklenen bölümdü valla. ılk kez ohhhhh diyip izledim şu diziyi, ay içim rahatladı sankiiiiiii.......

X