Unutma Beni - Fox Tv

iyi beeeeeee sevsin :)) uyuz ilkay bugün çok hoştu ama...ruju dediğim gibi kaliteymiş :))) alişin alt duduşunu koprattı kıs resmen :))Şeniz Şeniz

bu arada meliscğim bakıyorumda tv çokk yakından izlonnnn pür dikkatttttttttttt zuhahahahah:roflol:

evet şekerim kaçmazzz :)) yaşıyorum resmen islerken :)) lülülülülülü ayyy raufcuuma çok üzüldüm ya nasıl attı kendini yere serildi :KK43:( ne silahmış bee adam yere yıkıldı :mymeka:

dikkat ettiniz mi raufun ayakkabıları gıcır gıcırdıı :)))
selçukta dio ya garibim ben seni öldüremem seni severrim diee :)))

dikkat ettiniz mi raufun ayakkabıları gıcır gıcırdıı :)))
selçukta dio ya garibim ben seni öldüremem seni severrim diee :)))

raufcuumdan tırsıyor da ondan ..........:::::))) nasıl olsaa bulur rauf onu yine :))) zaten gidemeyecekler ki kesin terminalde yakalar..akşama sevkiyat vardı yaaaaaa raufcum ile ihsan orda kalmazz :)) sellçuk yandı bi de manyak anlattı her şeyi tek tek ......zannetti ki onun gibi evde tek başına kaldığı gibi olcak..pışıkkkkkk rauufcuuum kurtulur kiiiiiiii :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

raufcuumdan tırsıyor da ondan ..........:::::))) nasıl olsaa bulur rauf onu yine :))) zaten gidemeyecekler ki kesin terminalde yakalar..akşama sevkiyat vardı yaaaaaa raufcum ile ihsan orda kalmazz :)) sellçuk yandı bi de manyak anlattı her şeyi tek tek ......zannetti ki onun gibi evde tek başına kaldığı gibi olcak..pışıkkkkkk rauufcuuum kurtulur kiiiiiiii :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
heççççççççç sorun delllllllllll ali boşandıya ohhh o sarıdan kurtulduya allah yandan:roflol::roflol:umarım kurtulur aliye yapışmasın yeter artık:kızgın::kızgın:

melis kötülerden yana :roflol:
bugün şerifi ne kadr az gösterdi dğl mii

bu arada yazık merale yaaa hem adam geldi barışalım vs dio sonrada kadın herşeye sünger çekmişken acele etme dioo

ama yook artıkk o nazlının öyle çemkirmesinden sonra merall sessiz sesiz halledecek herşeyi ortaya çıkarack şüpheleniyoo ondan

X