- 31 Aralık 2007
- 999
- 2
aklı yenimi başına geldii geçtii artık ali ilkayı sevoooooooo:asigim::asigim:ayy nazlı da alişi sevio yaa...aliş üzülüyor bu duruma içten içe...ama yapcak bişi yok...nazlı da bağırken kızarıoo bee..))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklı yenimi başına geldii geçtii artık ali ilkayı sevoooooooo:asigim::asigim:ayy nazlı da alişi sevio yaa...aliş üzülüyor bu duruma içten içe...ama yapcak bişi yok...nazlı da bağırken kızarıoo bee..))
hadi bee ben görmedimma.sa.siyi beeeeeee sevsin :)) uyuz ilkay bugün çok hoştu ama...ruju dediğim gibi kaliteymiş :)))Şeniz alişin alt duduşunu koprattı kıs resmen :))
ne dion sen yaa sana çaılışmoo oo ne komplosuu
dikkat ettiniz mi raufun ayakkabıları gıcır gıcırdıı :)))
selçukta dio ya garibim ben seni öldüremem seni severrim diee :)))
salakta ondan ona yaptıklarını n çabuk unuttuuklava:dikkat ettiniz mi raufun ayakkabıları gıcır gıcırdıı :)))
selçukta dio ya garibim ben seni öldüremem seni severrim diee :)))
heççççççççç sorun delllllllllll ali boşandıya ohhh o sarıdan kurtulduya allah yandan:roflol::roflol:umarım kurtulur aliye yapışmasın yeter artıkraufcuumdan tırsıyor da ondan ..........:::::))) nasıl olsaa bulur rauf onu yine :))) zaten gidemeyecekler ki kesin terminalde yakalar..akşama sevkiyat vardı yaaaaaa raufcum ile ihsan orda kalmazz :)) sellçuk yandı bi de manyak anlattı her şeyi tek tek ......zannetti ki onun gibi evde tek başına kaldığı gibi olcak..pışıkkkkkk rauufcuuum kurtulur kiiiiiiii :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
yaşasın kötülükkötükedihüsomelis kötülerden yana :roflol:
bugün şerifi ne kadr az gösterdi dğl mii