Unutma Beni - Fox Tv

Yarın büyük gün...bakalım ne olacak....
birde kızlar dizi bittiginde çalan şarkıyı kim söylüyor ve şarkının adı ne bilen varmı acaba...çok güzel bi parça

Evet baştan beri Ali'y miş .Rauf Selçuk'u arıyor ama saklanıyormuş o falan dediler.bence telefon kayıdını öyle aldı Ali yani Selçuk adım diye aldı.....Ali emin olmak için iyi bir tuzak kurmuşta Çok sabırlı maşallah hiç türk erkekleri gibi değil..a.s

cok sevıorum bu dızıyı valla saatını kacırmıorum nazlı alı ılışkısınden ne anlıozz gercekler bırgun mutlaka dokulurr..nazlıcık.saf saf yazıo sevıonıo ya orası olmamaış uyduruk olmus nazlı dıo aa ne kadar kolay oldu felankaydirigubbakcemile2 ılkaya da sınır oluom amma abarttı sankı alı bosanacaktı ılle gıdıp raufu koca dıye almasımı gerektı...:mymeka:

banada saçma geldi o ..birine inat olsun ,yok Ali evlendi, yok hereks huzurlu olsun diye evlenilir mii yaa...

amaaan hepsını bırden verselerde kurtulsak su beklemekten ya offf ben nazlı bebegını dusurur dıye beklıodum olmadı:CüvCüv: alı de harbı turk erkegı degıl gıbı yaa fransız jantisi senı affedıorumm ...ya kadın karnındakını yutturmus sana sen daha affet

inşallah arabaya binip kaçabilirler....ama kesin yolda dikildikleri için nazlının abisiyle raufa yakalanıcaklar (( türk filmlerinde ki gibi....

Kızlar son reklamdan sonrasını kaçırdım. Neler oldu, ne arabası yaa, çatlıycam

Düğünden kaçtı gelin , Ali nazlıyla dağ evinde yüzleşti onu terketti arabsyıla çıktı ordan ..sonra kaçan gelinle karşılaştırlar ve birbirlerine bakarken bitti..... bu arada gelinin abisi şerif ve rauf peşlerine düşmüştü ...:)) önemli kısımlar bunlar...

canım ilkay nikahın old.yerden kaçtı taksiye atladı, o arada da ali arabasına nikahın old.yere gitmek için bindi. ilkay takside fenalaştı durdurup taksiden indi ve yürümeye başladı, o arada ali ordan geçerken ilkayı görüp koşup yanına gitti...evlendmedin dimi ilkay yapamadın dimi diyip ilkaya sarıldı. elinden tutup hadi gidiyoruz bizi kimsenin bulamayacağı bir yere dedi..orda da bitti işte ((bari ayak üstü nazlıyı terkettiğini söyleseydiii..

az önce ilkay yerine nazlı demişim yanlışlıkla......

inşallah arabaya binip kaçabilirler....ama kesin yolda dikildikleri için nazlının abisiyle raufa yakalanıcaklar (( türk filmlerinde ki gibi....

raufa yakalanmasalar bile ilkay ailyle gitmez evli diye ...kafamçokkarıştı

yalnız bu dizi böyle bir ağır çekim modunda ..hereks tepkisin yarım saat gecikmeli veriyor yaa.... bazen mantıksız geliyor ama dayanamıorum evdeysem izliyorum işte (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…