Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilkay hamile
inş. düşürmez bebeği
düşürmez bence diyorlardı oğlu olcak diye tüyolarda :d
ama tabi aliye söyler inş aldırmayı düşünmez feraye ileçiğdem duyarsa yapmadıkları kalmaz
Kapattılardı sayfayı yeniden açmışlar..hahahahaha aaayyyyhhh Allah ım sizde mi bu diziyi izliyorsunuz kızlarrr :)))) beni delirtse de sinirlerimi zıplatsa da maalesef üzülerek bende annemin zoruyla bakıyorum Allah iyiliğini versin çok hoşuma gitti ilkay doğuracak size senaryoyu söyleyim face de unutma beni resmi sayfası var orada insanlar bir yorumlar yapıyorlar aklınız hayaliniz durur ve dikkat ediyorumda facedeki yorumlara göre dizi çevirmeye başladılar bende sürekli yorum atıyorum sizlere de tavsiye ederim :)))
diziye yılın en saçma senaryosu ödülü verilmeli bence
Araba kağnı gibi gidiyor ama ilkay havaya uçuyor.
Büyük ihtimal söylentiler doğru artık
ilkay sakat kalır kızının hastalığını öğrenir sonra da aliden ferayeyle çocuk yapmasını ister.
Sinir krizi geçirmek isteyenler izlmeye devam edebilir.
Facebooktaki admin yarınki bölüm için mendilleri hazırlayın diyor.
Bugünkü bölümde ne oldu İlkay öldümü cevaplyabilecek biri varmııııı
Tam izlemedim ama dinlediğim ve izlediğim kadarı ile İlkay'ın belinde kaburgalarında kırık varmış bebeğini düşürmüş ameliyat olacaktı...
Sanırım tüyolar doğru çıkıyor yürüyemiyecek
her bölümünü merakla beklerdim ama bu sezon çok zorlama ve saçma bölümler çekmeye başladılar.uzun süredir izlemiyordum dün ki bölümüne baktım acı gözyaşı entrika saçmalıklar almış başını gitmiş.sanırım ilkay ali ile yanlarında kalan kadının çocuk yapmasını isteyecekmiş öyle yazıyordu burda.eğer öyle bir yola doğru giderse para kazanmak için nekadar ucuz işler peşinde koşulduğunu görmüş olucaz.senaristlerde ne yiyip içiyorsa kafaları çok güzel yoksa ayık kafayla çıkmaz bütün bunlar.izlemem artık.çokta fifi