- 29 Nisan 2009
- 89
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş şakadır yoksa kalpten giderim birde aynı tarzda bişeyse..Unutma Beni Yazarlarından Yeni Bir Dizi "Beni Affet" 10 Ekim Pazartesi Hafta içi Her gün Show tv ekranlarında başlıyormuş bakalım burda ne saçmalıklar olacak
kızlar izleyemedim ben çigdem bebekleri degiştirdi ya, ilkayın kendi bebegi sandıgı bebek öldümü peki?
Ölmüş
Ama Elvan Çiğdemin bir şeyler çevirdiğini çözdü gibi bu bölümde bebeklerin bileklikleri çıktı cebinde
İnş. ilkay'a ve Ali'ye söyler kendi çözmeye çalışmaz
Elvan Çiğdem'in bebekleri değiştirdiğini anladı.
Bebeklerin kol bantlarını buldu ablam bebekleri değiştirmiş dedi bitti.
‎716. Bölüm Özeti:
Azra Kenan’a yine yaklaşır ve birlikte olmak ister. Kenan’ın bu seferki tavrı ne olacaktır?
Azra Şerif’e aşık olduğu kişiyi anlatır. Şerif bu kişinin Kenan olduğunu anlayacak mıdır?
Azra’yı kim neden hüngür hüngür ağlatacaktır?
Elvan Çiğdem’in neler karıştırdığını öğrenmek için onu takibe başlar. Çiğdem hastaneye gider ve
Feraye’lerin adresini öğrenmek ister. Elvan ablasının bebekleri değiştirdiğini anlayacak mıdır?
Emine’lere gelen beklenmeyen misafir kimdir?
Emine Kenan’ın hangi yalanını yakalayacaktır?
Feraye bu sefer Kadir’i affedecek midir?
kimse uğramaz olmuş buralara sanırım benim gibi sizlerde bıraktınız izlemeyi bende faceden özetlerine bakıyorum izlemiyorum
ali şerif hikmet kenan çalışmıyor evin masraflarını nasıl karşılıyorlar merak ediyorum doğrusu bi evin elektrik su tel mutfak harcaması olmaz mı alinin koluna ne oldu sargıda
ali şerif hikmet kenan çalışmıyor evin masraflarını nasıl karşılıyorlar merak ediyorum doğrusu bi evin elektrik su tel mutfak harcaması olmaz mı alinin koluna ne oldu sargıda