- 14 Şubat 2011
- 241
- 0
nasıl yakısıklı mı yenı karakterımız
Valla zamanının Türkiye güzeli imiş hoş çocuk daha önemlisi çok kibar ve sempatik biri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yakısıklı mı yenı karakterımız
Geri dönüyor ve muhtemelen elvana aşık olacak
Elvanın üvey annesini izlerken tüm sinirlerim tepeme çıkıyor nasıl bir roldür öyle
Kızlar sizce Azra kim, daha o katılacak diziye, bu Menekşede tam psikopat, Kenan'ın Emine'ye aşık olduğu kadar var yani. Zaten ben en çok Kenan'a üzülüyorum. O kadar iyilik yaptı. Emine 2 dakikada unuttu yapılanları. Şerife hiç sormuyor madem beni seviyordun Mehtaba niye gittin diye.
çiğdem ali ve ilkayla uğraşmaktan vaz mı geçti?bu aralar onu ne onun pisliklerini fazla göstermiyorlar..yoksa kuzuların sessizliğini ni oynuyor?belki de artık elvana pislik yapmaya başlar...ya o Raufa ne olmuş öyle,,bi kanatları eksik,melek olmuş..adam önce Alinin karısıyla evlendi,sonra da kardeşiyle,dizinin ilerleyen bölümlerinde Adalet Hanımla evlenirse hiç şaşırmayın....
Bir zamanlar Kenan'la Emine birlikte olsun çok istiyordum ama Kenan'ın içinde de bir şeytan varmış kızını Amerika'ya kaçırtıp sırf Emine gitmesin diye Zaferle işbirliği yaptı. Zavallı Emine kime güvenirse darbe yiyor
diziyi uzatmak için saçmalıyorlar demekki.geçen sene şerifi kötü gösterdiler bu senede emine şerifi sevsin diye kenanı kötü gösteriyorlar demekki.emine aptallığına doymasın
elvanın saflıkla salaklık arasındaki zeka seviyesini gördükçe bu kız nasıl üniversite okuyacak diye düşünüyorum.birde avukat olmak istiyordu bu kızın eline düşenin vay haline:) kürşata ve o sarışın çirkin ötesi üvey annenin konuşmasına katlanamadığım için izlemiyorum.bu raya yazılanlardan takip ediyorum.