- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hani şerifin emineyi hastaneye getirdiği sahne vardı ya ilk bölümde ne komikti yaa hemşireler siz oturun diye vurulmuş adamı kapının önünde bırakıp içeriye giriyorlar:)) saçmalıklarla dolu ama vazgeçemiyorum gene de büyülü gibi:)
:84::84::84::84: ben dün izleyemedim acba neler oldu ki.
Mehtap Elif'i öldürecekler diye acıdı kaçıp otele sığındılar ama daha babasına teslim etmedi nedense.
birde ilkay biryere gitmiyorum ben senin ablanım dedi çiğdeme.o gene "senden nefret ediyorum" diye hönkürmeye devam etti tabi :)
bu arada gülerin yeni kızı elvanın kötü bir üvey annesi varmış.kızı o serseriye vermeye söz verdi babasının borçlarını kapatma karşılığında..
yani o kızcağızında başı belada.halbuki hukuk kazandım okuyacam diye seviniyor ama bir yandan onun başına da çoraplar örülüyor anlıyacağın..
Çok merakla bekledim ama yine eski tas eski hamam. Çok sıkıcı :26:
başladı ama henüz izlemedim sıkıcımı kıslar
ilkayın çiğdeme gereksiz melek abla davranışı sinirimi bozuyor,sanki hiçbişey olmamış gibi canım kardeşim demesi yokmu ilkay gibisini yeryüzünde bulmamızda çok zor,bide elvan çıktı elvanın üvey annesi rolündeki kadında ne yapmacık öyle kabiliyetten eser yok kadında elvanı evlendireceğine kürşata kendisi varsın daha çok yakışır