- 2 Nisan 2009
- 2.535
- 19
sonunu ızlemedım ohh be şukur yarabbım zaferde tutuklanmışkoğuş ağası olur ınsallah
Henüz tutuklanmadı canım aranıyor ama ne hikmetse Zaferi bir türlü bulamazlar artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonunu ızlemedım ohh be şukur yarabbım zaferde tutuklanmışkoğuş ağası olur ınsallah
Henüz tutuklanmadı canım aranıyor ama ne hikmetse Zaferi bir türlü bulamazlar artık.
Kızlar size üzücü ama bir o kadarda bomba haber dizinin facedeki yorumlarında okudum. Şerif sezon finalinde ölüyormuş. Umarım yalandır ama yazan kişi setteki arkadaşım söyledi diye yazmış.
İlay Tiryaki(Tuğçe) ve Çiğdem Aydın(Nazlı) bu sezon sonunda Unutma Beni'den ayrılıyor...
Nazlı keşke gitmese:97::97::97:
öğğ Zaferin yuvasına bakın pislik yuvası.
aslında gündüz dizisi olduğu için biraz yumuşatmaları lazım aile hayatı işlenmeli
ülkemde aile hayatı böyleyse vay halimize
olumlu yönden bakıp ders almalıyız ama nerdeeee
evet ne yazık izliyorum başladım bırakamadım biz ev hanımlarının başka ne işi varki