- 19 Şubat 2010
- 1.931
- 88
neden ayrılıyorlar ki?? tuğçenin pek işlevi yok dizide anladım da.nazlı neden ayrılıyor acep
Bilmiyorum ki Facedekii sayfada yazmışlar
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden ayrılıyorlar ki?? tuğçenin pek işlevi yok dizide anladım da.nazlı neden ayrılıyor acep
ay birisi şu çiğdemi versin bana ya ...ne şıllıkmış ha ..allahım utanmada kalmamaış babasının yanında ablasına beni kıskanıyosun dedi..o an tv ye dalasım geldi inanın..allahım ne sabırlıymış ilkayda ha o lafları yiyip oturuyor ..yolsana şunun saçını başını ..nazlıdandamı bişeyler kapmadın onca zaman didiştinde..
senin miydi sinan??aman çiğdem duymasın sanada saldırır sonra canım
öğğ Zaferin yuvasına bakın pislik yuvası.
zafer mehtaba öküz gibi içtin ayı gibi uyudun dedı koptum o an zaten mehtap panık bı kadın kalpten gıdecektı zaferle bırlıkte oldugunu sanınca
bence de anca zafer yaşar orda bırde yuvama getırdım senı dıyo tam çatlak
Zafer daha ne kötülük yapacak acaba, Özgürü falan kaçırmasın, artık final yapsalar olaylar çözülüyor yeni gerilimlerle bizi daha fazla germeseler. Bu arada Leyla tamamen çıktımı acaba diziden arkadaşı 10 bölüm falan oynuyacak demişti ama 10 bölüm olmadı galiba.
Yaz temizliğine başladım, bitirince birde Zaferin odaya mı el atsam acaba
Yaz temizliğine başladım, bitirince birde Zaferin odaya mı el atsam acaba
oh be çok şükür zafere tutuklama emri çıktııııııı
zaferin hareketlerine bakın sinirlenince bile komik komik hareketler yapıyo yaaa :))
çok iyi olur ama onun odasından çıkamzsınki bi girsen görmedin mi pasaktı her yer her yerdeydiiii :120::120: