- 9 Mayıs 2011
- 916
- 85
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıcbırsey kacırmadın canım merak etme aynı sacmalıklar dewam edıyor.bu dızıye artık akıl ermıyor.ılkay sumsugu hala bebegı alıye soyleyemdı.her zamankı ölük ölük bakıyor.bu dızıde baba kendı cıkarı ıcın kadınla yenıden ewlenecek dıye kızını kız ablasını oburu oburunu herkes bırbırını satıyor.uzatmak nıyetıyle nasıl sacmaladılar artık yuhhh dıyorum.bırde hasta kemoterapı goren kızı hamılelık testı yaptıdrlar.eger dedım hamıle cıkarsa daha asla bu dızıyı acmayacagım.Allahtan orda sacmalamadılar.seker teyzem zarfı ortaya koyar muzo gelır alır kusunlar elıne gecer bastan tahmın etmek hıc zor deıl.
Ali'ye hayran kaldım kızlar nasıl Çiğdemi bıraktı orada. Ama bunlar bermuda şeytan üçgenleri ne yapıp edip Aliyle İlkayı ayıracak galiba.
ya aliye zaten bayılıyoruummm yaaa çok tatlı çok aşık ilkayaaa
şimdi de adalaet cadolozu bastı evi allahtan o bebeği düşürmüyo bu ilkayyy
ee İlkayda söylesin artık, ne zorluklarla anne oldu, yalancı çiğdem için değer mi bebeğinden vazgeçmeye. Ya benim anlamadığım kimse Çiğdeme niye gidip hiç tanımadığın bir adamla yattın demiyor her parasız kalan öyle yapsa vah ki vah. Senaristler dram yaratmak için saçmalıyor, sanki utanması gereken İlkayla Ali.
ali de çok ağır konuştu ama ne olursa olsun o çocuğun babası
ali de çok ağır konuştu ama ne olursa olsun o çocuğun babası