Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iş yerinde bile izliyorum.ama saçmalık tan başka bişey değillllllll..
yahuu beh gitti geldi
unutma benii
o şeyi yanan mehtabada gıcıkkkkkkkkk oluyorum ne yaptı etti şerif serefsizini ayarttı...............
pek bişi oldu sayılmaz özgür evden kaçıp dedesigile gelmiş şerifle mehtap eve gelip çocugu kaçırdınız diyerek bagırışırken özgür tekrar evden kaçtı alilere gitti ilkayla boşandıgından haberi yok ben sizle kalayım falan dedi ilkay gelip özgürü raufun evine götürdü oda ali abimde gelecekmi diye sordu durdu yavuz raufla konuşmaya geldi ama konuşamadı ali evin satıldıgını ögrendi anlayacagın pek bişi yoktu ha zafer bi oyunlar çevriyo ama anlamadım iyi geceler
gülommm doğru sölüyon valla beh gitti yerine bu geldi ona döndü buda sacmalamaya basladılar behin sonu gibi olacak bu dizide-tatlicadiarzu-
kızlar ya merak ediyorum bi ara dna testi yaptırmışlardı nazlının veleti kimden alidenmi selçuktanmı
ayy bölee sinir olduğum bi dizi daha yok,,kocan hastahanede olucak sen evleniceksin kimsede zorla evlendirildiğinden şüphe etmicek ailesinden...bu kız eşini ne kadar seviodu diyen yokk hele raufla evlendi yanii gidip başkasıyla evlense daha ii zaten alinin yerinde başkası olsa ölmeyi tercih ederdi karısı başkasıyla evleniceğine:):):)