Unutma Beni - Fox Tv

bencede yaa
sonuçta bi dizide rol alıyor hemde baŞrol bi estetik yaptrmalı
ama hani fragmanları gösterirken bi çekim yapmışlar yaa
orda ilkayda ali de gayetttttttttttt güzeller iiler :)

dur bi bunlar şimdii ara verirler tatile girerler o zaman yaptrıır o :)) şimdi istese de yaptıramaz daa..ee bizim evin hallerini bile solladı dizi .=) o yapmıcak da ben mi yapcammm

yaniiiiiii bencedeeee :)

güzel dizi yaa ben cok seviommm

yavuz bana cok aptal gelio yaa hiç gitmemiş o rolee :)sevmiom hiçç

yavızıııımmm en yagusukluları :jeyyar:
alinin de kulakları kepçe kaydirigubbakcemile3
saçlarını kulak arkası yapmıyormu öldürüyor beni kaydirigubbakcemile3

hihhihiii :))) vala en güzeliiii nazlı :)) güzel kıs valaaaaaa maşalahhhh kötü kadını oynuyor ama ben ona kızamıyorum şirin kııııııııs afet afett

ali nin saçlarda yağlı gibi yaa
ben ilk nazlı yı daa cok seviodumm
ama bu da hoşş

nazlının gözleri yakından gördünüzmü kirpikler neyim sonra böyle gerdanı falan balık etli Lokum Lokum :jeyyar:

evet yaa ilkinde arkdaşlar nazlı başka bi kızmışşş ben bi ara sahurda denk geldi siyah saçlı falan mavi gözlüü birisi hattta bizim evin hallerinde denk gelmişti bana o bigün

bizim evin halleriini de hiç islemiyorum ayrıca oraya geçmiş o kız.böle gıcık bi kıss ama o ..iyi ki çıkmş bu nazlı çççççok gzüel..sanırsam hamiş mi o yaa gerçek gibi sanıyorum bazen....bi doğuramadı yaaa

verirler ya
zaten fox da dogru düzgün dizi yokk
arka sıradakileri yayınlaya yayınlaya ezberlettilerrr :roflol:

evet yaaa bi de ben sadece pazartesileri izleyebiliyorumm
haftalık dizi gibi benim için günlük değil :)

verirler ya
zaten fox da dogru düzgün dizi yokk
arka sıradakileri yayınlaya yayınlaya ezberlettilerrr :roflol:

he vallah anam doğru diyon kaydirigubbakcemile3

yok kızz bi nazlı değiştti dierleri aynıı kafamçokkarıştı

ay valla bilmiyom benim kuzen öle dedi ben baslarda izlerken bunlar yoktu değişmiş dedi ordan öle söledim :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…