- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın şekerler hepinize.............sonunda beklen gün geliyooor....sezona girmeden önce çok saçma bişey olmuştu ama şimdide heycanla bekliyorum.....
nazlının zayıflamış gib hali yok aynı duruyoo:))))))))
hehehe hg..
yaa ilkayın 2 farklı gelinliği var..birisi raufcuukla evlenmek üzere olduğunda giydiği sanırsam..aman ikisinde de uyuss o kıs :))
kaçırmışsın sen tatlım...:))) bugün bakarız artık doyaaa doyaaa..
he izledim..
anam hepsinde bir imaj olayı yanee...ee ünlendiler para kazandılar .hememcecik kendilerine bakım yapmışlar hele ki nazan hanım :)) ilkaya on basar bee...şerif ,emoş ,mehtap vs ....heleki rauffffffffffffffff hehehe kurt adam hırrrrrrrrrrrrr :)) :lepi:
vala gene nazlı geri plana atmış kendini sankim...
ilkay da hala uyuss..bronzlaşmış acık gösel olmuş gibi... :1ninca:
Yeni imajlarını bende pek beğenmedim...İlkayın yüzü çillenmiş mi nolmuş çirkinleşmiş bence ...yanmış ama pek hoş olmamış....nazan hanım da iyice açılmış saçılmış..eski hanım hanımcıklığı kalmamış...şerif bişeye benzemiş azıcık...rauf da gııcık tı iyice gıcık olmuş....
Benim asıl merak ettiğim Şerifin eski karısı Mehtap mıydı neydi bugün şerifin babasına kapıda fısır fısır ne dedi orayı kaçırdım....Babanın yüzü allak bullak oldu ...adam cin çarpmışa döndü...çatladım valla...çocuk senden falan gibi bi laf etti sanki benmi öyle anladım noldu...izleyen yok mu...valla çok meraktayım...