unutamıyorum, vazgeçemiyorum :((

kara_sevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
2
0
36
İzmir
Nereden başlayacağımı bilmiyorum. üç ay önce sevgilimden ayrıldım. (sevgili denebilirse tabii) Bir kez bile dışarıda görüşmedik. Sadece msn, facebook ve telfonda görüşebiliyorduk. Benden 12 yaş büyük. Bir aile dostumuzun oğlu. evlenecek kız arıyordu. Babam da bayılır çöpçatanlık işlerine. Ona sürekli kız gösteriyordu. Bİze gidip geliyorlardı. O zamanlar ondan biraz hoşlanıyordum. Bir gün annem halama anlatırken duydum. annesi annemle, babası da babamla konuşmuş. Beni ona istemişler. Bizimkiler de okuyacak demişler. Bunu duyunca mest oldum. Zaten ondan hoşlanıyordum. Bize geleceğini duyduğumda heyecanlanıyordum ama uzak duruyordum çünkü evlenecek bir kız arıyordu. Geçen yaz kız kardeşinin düğününe gittiğimizde bizi kapıda karşıladı. Salona girerken elini omuzuma attı ve bütün gece gözünü benden ayırmadı. O gün bütün gece onu düşündüm. Bir gün dayanamyıp onu facebook'tan ekledim ve konuşmaya başladık. Birbirimizden hoşlandığımızı itiraf ettik. Dışarıda görüşemediğimiz için aşkımızı tamamen sanal yaşıyorduk ve sınırları zorluyorduk. Arkadaşlığımız sadece iki ay sürdü ama bu iki ayda cinsellik bile konuştuk. Beni sevdiğini söylemiyordu. Bir gün bunun biteceğini, evlenmek zorunda olduğunu tekrarlıyordu sürekli. Benden okulumu bırakmamı onunla evlenmemi istemişti ama ben okuldan vazgeçemezdim. Ekimin başlarında okuluma İzmir'e gittim. O zamn da görüşmeye devam ettik ama çok acı çekiyordum. Benden her geçen gün biraz daha uzaklaşıyordu. ona çok bağlanmıştım. Bir gün beni arayıp "Ben nişanlanıyorum, haberin olsun" dedi. markete gidiyorum der gibi... bu kadar basit. inanamadım.. uzun süre sindiremedim ama evet nişanlanmıştı. bir ay kadar hiç arayp sormadım. Acım giderek dayanılmaz bir hal alıyordu. Yılbaşı haftası dayanamayıp aradım. ne kadar acı çektiğimi söyledim. o hafta sürekli mesaj atıyordum. sonunda bana karşı bir şey hissetmediğini söyledi. bir ay daha geçti aradan bu hafta beni face'te tekrar eklemiş. neden ekledin dediö. öylesine dedi. her zamanki cevap:öylesine. Az önce onunla biraz konuşmaya çalıştım. mesaj attım ama hiç cevap vermedi. Beni hiç takmıyor. Biliyorum bu yaptığım çok yanlış. O artık nişanlı bir adam ama unutamıyorum, vazgeçemiyorum...

Canim vezgecemiyorum unutamiyorum deme bence seni anlayabiliyorum ama siradan bi cumle kullanicam `dunya onun uzerine kurulu degil`

olaya surdan bak sana karsi bisey hissetmedigini dusunmus herzaman verdigi cevap oylesine diye belirtmissin yani belli ki adam ilgisiz birisi evlendiginde ilgisiz seni sevmeyen hoslanmayan bi adamla evlenmis olsaydin daha mi iyidi ?
Herseyde bi hayr vardir derler. Sen yuru kendi yolunda emin ol sen beddua etmesen bile o kesinlikle mutlu olamaz ama aksine sen daha iyileriyle daha cok mutlu olursun :34:

Uzme kendini, degerli olan sensin :71:

Çok teşekkür ederim.. Haklısın ama gönül ferman dinlemiyor.. İnşallah en kısa zamanda yüreğimdeki bu zehri atabilirim.

Zamanında bende unutamam, yok bu acıyla yaşayamam diyordum, ooo kimleri unutmadıkki..Geriye dönüp baktığımda, ne salakmışım diyorum kendime, kimler için üzülmüşüm, kimleri adam yerine koymuşum, vah bana diyorum..

Unutmak için yapman gerekenleri sıralıyorum, aklına geldikçe onu düşünmemeye bakmalısın,özellikle güzel yaşadıklarınızı. Bu süreçte onun sana yaptığı kötü şeyleri düşünmelisin:89: bu çok iyi gelecektir.
Sonra aşka şarkıları felan dinleme, evde çok yalnız kalma, arkadaşlarınla vakit geçirmeye bak.
Biraz zaman sonrada yeni sevgili edin, gör bak nasıl geçiyor.:16:

neden unutamaz insan? neden hep boş umutlar peşinde koşar? neden olmayacak duaya amin der?

Hayat bu hicbirsey hicbirzaman vazgecilmez degildir cok baglanmamak lazim
herseyde birazda aliskanliga bakiyor insaniz sonucta zamanda herseyin ilaci olduguna göre alisanliklarda degiskendir ama kalici olcak diye bir kayide yoktur hersey kiside bittiyor

unnutamiyorum unutucam düsüncelerini at kafandan
odaklanma olaylari oldugu gibi kabul et kendini kasma sal suya sürüklensin uzaklasmasina izin ver!

neden unutamaz insan? neden hep boş umutlar peşinde koşar? neden olmayacak duaya amin der?

çünkü kendi kalbi hastalıkların vardır.çok takıntılı yada şüphelere maruz bir bakış tarzın vardır.mantıklı bakıp aklı ikna etmek lazım ki unutulsun.ben unutamadığın şey ile yalnız kalıp yüzleşme taraftarı olmanın gerektiğine inanıyorum...birde en önemlisi ZAMAN...Parmağındaki yara bile zamanla iyileşiyor.Unutmakta bir nevi kalbin yarasının iyileşmesidir...Ona da zaman vermek lazım...

Zamanında bende unutamam, yok bu acıyla yaşayamam diyordum, ooo kimleri unutmadıkki..Geriye dönüp baktığımda, ne salakmışım diyorum kendime, kimler için üzülmüşüm, kimleri adam yerine koymuşum, vah bana diyorum..

Unutmak için yapman gerekenleri sıralıyorum, aklına geldikçe onu düşünmemeye bakmalısın,özellikle güzel yaşadıklarınızı. Bu süreçte onun sana yaptığı kötü şeyleri düşünmelisin:89: bu çok iyi gelecektir.
Sonra aşka şarkıları felan dinleme, evde çok yalnız kalma, arkadaşlarınla vakit geçirmeye bak.
Biraz zaman sonrada yeni sevgili edin, gör bak nasıl geçiyor.:16:

arkadaşım ne güzel anlatmış.aynen katılıyorum.

Back
X