- Konu Sahibi kara_sevda
Nereden başlayacağımı bilmiyorum. üç ay önce sevgilimden ayrıldım. (sevgili denebilirse tabii) Bir kez bile dışarıda görüşmedik. Sadece msn, facebook ve telfonda görüşebiliyorduk. Benden 12 yaş büyük. Bir aile dostumuzun oğlu. evlenecek kız arıyordu. Babam da bayılır çöpçatanlık işlerine. Ona sürekli kız gösteriyordu. Bİze gidip geliyorlardı. O zamanlar ondan biraz hoşlanıyordum. Bir gün annem halama anlatırken duydum. annesi annemle, babası da babamla konuşmuş. Beni ona istemişler. Bizimkiler de okuyacak demişler. Bunu duyunca mest oldum. Zaten ondan hoşlanıyordum. Bize geleceğini duyduğumda heyecanlanıyordum ama uzak duruyordum çünkü evlenecek bir kız arıyordu. Geçen yaz kız kardeşinin düğününe gittiğimizde bizi kapıda karşıladı. Salona girerken elini omuzuma attı ve bütün gece gözünü benden ayırmadı. O gün bütün gece onu düşündüm. Bir gün dayanamyıp onu facebook'tan ekledim ve konuşmaya başladık. Birbirimizden hoşlandığımızı itiraf ettik. Dışarıda görüşemediğimiz için aşkımızı tamamen sanal yaşıyorduk ve sınırları zorluyorduk. Arkadaşlığımız sadece iki ay sürdü ama bu iki ayda cinsellik bile konuştuk. Beni sevdiğini söylemiyordu. Bir gün bunun biteceğini, evlenmek zorunda olduğunu tekrarlıyordu sürekli. Benden okulumu bırakmamı onunla evlenmemi istemişti ama ben okuldan vazgeçemezdim. Ekimin başlarında okuluma İzmir'e gittim. O zamn da görüşmeye devam ettik ama çok acı çekiyordum. Benden her geçen gün biraz daha uzaklaşıyordu. ona çok bağlanmıştım. Bir gün beni arayıp "Ben nişanlanıyorum, haberin olsun" dedi. markete gidiyorum der gibi... bu kadar basit. inanamadım.. uzun süre sindiremedim ama evet nişanlanmıştı. bir ay kadar hiç arayp sormadım. Acım giderek dayanılmaz bir hal alıyordu. Yılbaşı haftası dayanamayıp aradım. ne kadar acı çektiğimi söyledim. o hafta sürekli mesaj atıyordum. sonunda bana karşı bir şey hissetmediğini söyledi. bir ay daha geçti aradan bu hafta beni face'te tekrar eklemiş. neden ekledin dediö. öylesine dedi. her zamanki cevap:öylesine. Az önce onunla biraz konuşmaya çalıştım. mesaj attım ama hiç cevap vermedi. Beni hiç takmıyor. Biliyorum bu yaptığım çok yanlış. O artık nişanlı bir adam ama unutamıyorum, vazgeçemiyorum...