Unutamamak...yardım

yani tamam zor durumdasın, paylaşmak istemişsin ama siz hiç böyle bişey yaşamadınız mı deyip sitem etme yorum yapanlara.

evliliğine bir ay kalmış, adamı arıyorsun, hadi aradın, geçmiş olsun de bitir.

seninle düğün hazırlığı yapıyordum, ama olmadı demeyiverseydin keşke. bunları da yeni söyledin değil mi?

kanserdi aramak zorundaydım diyosun, o şakayı yapmak da zorunda mıydın mesela?

zor bir durum vede yaptığınızda hiç hoş değil

7 yıl siz gerçekte fatihi sevmediniz hayalinizde yarattığınız fatihi sevdiniz

aramısınız madem geçmiş olsun der kapatırsınız telefonu,onun bu sıkıntılı günlerinde direk seninle evlilik hazırlıgı düşünüyodum demesdiniz

bide oda beni seviyodu demişsiniz seven adam başka kızla sevgili olunca sizi facebooktan silmez,size direk sevdiğini söyler sizde inandınızmı

Nisanlinizi aldattiginizin farkindamisiniz? Hayir degilsiniz, siz böyle bisey yasadinizmi falan diyorsunuz... Burda hergün bayanlar onlarca konu aciyor, sevgilim esin baskalariyla konusuyor, telden görüsmüs,netten görüsmüs, kalbinde eskiyi unutamamis falan diye, hepsine cogunluk seni aldatiyor diye yorum yapiyor, evet bencede öyle...aldatma sadece cinsellik degildir...erkekleri nasil yargiliyorsak kadinlar icinde aynisi gecerlidir...siz kendiniz diyorsunuz zaten, aklimda kalbimde, üstüne bide ariyorsunuz, arayip tek bi gecmis olsunda kalmiyorsunuz ortaya bisey atiyorsunuz ve karsilikli bitbirinize olan askinizi iriraf ediyorsunuz... Bu ne oluyor? Nisanliniz bunu yapsa, kesin ayrilmaya kalkarsiniz, hatta ayrilirsiniz, ben onunla nasil yapayim bemi aldatiyor dersiniz... Vallah kusura bakmayin ama seviyorum nisanlimi birakamam sadakat falan demissinizde, ben sadakati göremedim, nisanlinizin biseyden haberi yok yazik siz kalbinizde olan baska biriyle görüsüyorsunuz... Allah nisanliniz icin ne hayirliysa onu eylesin...

Sanırım bazen insan kendine hakim olmalı geçmişe dönmemek uğruna. Hem dikkatimi çekti ''Huzurum ile düğünümüze 1 ay 4 gün kaldı'' yazmışsınız sevmeyen bir insan neden karşısındakine ''Huzurum'' desin ki ? Bu kadar kolay mı bu kelimeleri söyleyebilmek.Ben ısınamadığım biri için böyle bir şey diyemem. Bence şuan sizin aklınız sadece karışık. Halà keşkelerdesiniz,bu keşkelere daha fazla yer vermemek için karar sizin. Karşınızdakine de haksızlık yapmayın derim ben.

bugün sabah 06.30 saatlerinde fatih hayata gözlerini kapamış...sırf gururumdan seviyorum diyemediğim adam mekanın cennet olsun....

Çok sevdiğim bir söz vardır. Başkalarının hayatını eleştirmeye başlamadan önce onun ayakkabılarını giyin der. Med e güzel söylemiş. Nasıl da herkesi ne güzel eleştiriyoruz. Yok evleneceksin neden eski sevgilini araştırıyorsun yok neden cevap yazıyorsun? Demek ki içinde birşeyler var. Demek ki o hayatında bir gün geçmişe bakıp keşke demek istemiyor. Ve demek ki sizlerden daha cesur. Bazı şeyleri bazılarımız içimize gömmeyi, unutmayı, veya kendimize beraber başkalarınıza kadırmayı seçeriz bazılırımız ise cesur davranır yaşanmışlıklarının üstüne üstüne gitmeyi, sonlanmamış olanların sonunu koyarak hayatına deva memeyi seçer. Kimi ne için neye göre eleştirebilirsiniz ki! Sizin gibi düşünmediği için mi ya da sizin gibi davranmadınız için mi?
Kimse kimse gibi olamaz! Hepimizin hayata ve özellikle kendi hayatımıza verdiğimiz değer çok farklı.
Iş hayatım boyunca toplamda 86 gelinim oldu. Hepsinin hikayesi çok farklıydı. Aşkları, hayatları, ama aldığım tüm işlerin ortak bir noktası vardı ben inanmadığım hiç bir işi almadım. Sıfır iş olsun para kazanımım diye iş almadım. Sırf birileri evlensin diye bir düğüne katılmadım düğünler önemlidir :) hepsinin bir hikayesi olmalı kimisi çok büyük aşklar barındırır bünyesinde kimisi derinden derine sevgi. Ama sebepsiz evliliklere karşıyım. Üzgünüm

canım çok tşk ediyorum fikirlerin için...

of inanamıyorum ya okuyunca gözlerim büyüdü o kadar üzüldüm ki anlatamam sana

yaa beni düşün birde salağa bağladım resmen, dünü yaşamamız gerekiyormuş buda hayatın bir cilvesi bu daha acı aslında düşünemiyorum sağlıklı, olmasamıydı acaba hiç o konuşma yada sevdiğimi söylemekle iyimi ettim diye düşünüyorum ne bileyim işte karmakarışığım.

daha dün Allah şifasını versin derken şimdi ... Allah yattığı yerde dinlendirsin. Şok oldum resmen.

daha dün Allah şifasını versin derken şimdi ... Allah yattığı yerde dinlendirsin. Şok oldum resmen.

rabbimin herşeyi öyle nizamlı ki taşlar öyle yerli yerindeki bir gün geç kalmayı bile uygun görmüyor rabbime şükürler olsun en azından içimde kalmadı derdim birtek beni rahatlatan bu.

off şimdi okudum.. başınız saolsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…