- Konu Sahibi yepyeni_birben
-
bugün sabah 06.30 saatlerinde fatih hayata gözlerini kapamış...sırf gururumdan seviyorum diyemediğim adam mekanın cennet olsun....
Canım çok çok üzüldüm, başın sağ olsun.
Çok sevdiğim bir söz vardır. Başkalarının hayatını eleştirmeye başlamadan önce onun ayakkabılarını giyin der. Med e güzel söylemiş. Nasıl da herkesi ne güzel eleştiriyoruz. Yok evleneceksin neden eski sevgilini araştırıyorsun yok neden cevap yazıyorsun? Demek ki içinde birşeyler var. Demek ki o hayatında bir gün geçmişe bakıp keşke demek istemiyor. Ve demek ki sizlerden daha cesur. Bazı şeyleri bazılarımız içimize gömmeyi, unutmayı, veya kendimize beraber başkalarınıza kadırmayı seçeriz bazılırımız ise cesur davranır yaşanmışlıklarının üstüne üstüne gitmeyi, sonlanmamış olanların sonunu koyarak hayatına deva memeyi seçer. Kimi ne için neye göre eleştirebilirsiniz ki! Sizin gibi düşünmediği için mi ya da sizin gibi davranmadınız için mi?
Kimse kimse gibi olamaz! Hepimizin hayata ve özellikle kendi hayatımıza verdiğimiz değer çok farklı.
Iş hayatım boyunca toplamda 86 gelinim oldu. Hepsinin hikayesi çok farklıydı. Aşkları, hayatları, ama aldığım tüm işlerin ortak bir noktası vardı ben inanmadığım hiç bir işi almadım. Sıfır iş olsun para kazanımım diye iş almadım. Sırf birileri evlensin diye bir düğüne katılmadım düğünler önemlidir :) hepsinin bir hikayesi olmalı kimisi çok büyük aşklar barındırır bünyesinde kimisi derinden derine sevgi. Ama sebepsiz evliliklere karşıyım. Üzgünüm
canım çok tşk ediyorum fikirlerin için...
Rica ederim. Sen iyi misin ?
bugün sabah 06.30 saatlerinde fatih hayata gözlerini kapamış...sırf gururumdan seviyorum diyemediğim adam mekanın cennet olsun....
of inanamıyorum ya okuyunca gözlerim büyüdü o kadar üzüldüm ki anlatamam sana
yaa beni düşün birde salağa bağladım resmen, dünü yaşamamız gerekiyormuş buda hayatın bir cilvesi bu daha acı aslında düşünemiyorum sağlıklı, olmasamıydı acaba hiç o konuşma yada sevdiğimi söylemekle iyimi ettim diye düşünüyorum ne bileyim işte karmakarışığım.
daha dün Allah şifasını versin derken şimdi ... Allah yattığı yerde dinlendirsin. Şok oldum resmen.
iyi desem yalan olur koca ev üstüme üstüme geliyor malak gibi uyudum bütün gün bazı şeyleri kabullenemiyor insan
olabilir mi sizce ev tutulmuş salon tutulmuş hayaller kurulmuş nasıl heyecanlı nişanlım bir görseniz.. evleneceğim ama paylaşmak bu dertle yaşamak istemedim kimseye anlatamadığım hislerimi sizle paylaşmak istedim azda olsa rahatlarım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?