• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf!

Ya valla ben açıkcası burada konu sahibini de bir tuhaf buldum
Eski sevgilisinin bebeği olunca ne diye gidiyor ki evli barklı kendisi de
Oldu olacak bir de altın taksaydı
Saçma bence
Ama kendisi de ego olarak bu durumdan biraz hoşnut oldu gibi geldi bana
Zamanında terk edildi, ama terk eden çocuk da anasının da pişman olduğunu görmek sanki sevindirmiş konu sahibini
Ben burda eleştirmiyorum ama konu sahibini yani insanız herkesin gururunun okşanmasına ihtiyacı var
Zamanında kendisini terk etmiş ve acı vermiş bir insanın köpek gibi pişman olduğunu görmek herkes ister
Kesinlikle egosu okşanmış,hoşuna da gitmiş..

Ben yanlis ifade ettim kendimi. Herkes aşk olarak bakti konuya nerdeyse. Ama ben ekleme yaptım konuya.

Eklemenizi okudum.

Cocuk demissiniz ama 18 yas cocuk değildir. Bildiginiz resitken bu adam sevgilisi varken sizinle konusmus sonra da gönlünü hos edip postalamış. Ne cocukluk anısı ne genclik hatırası acaba? Kendisine bunu yaşatan birini kaç kisi cocujluk arkadaşım amaaa diyip özler? Yapmayın, ya hayal dünyasında yasiyorsunuz ya da kendinize bahane buluyorsunuz.

Sizlerde haklisiniz ama ben kendimi anlatamadim tam. Konuya ekleme yaptim okursaniz belki biraz olsun konu açıklığa kavuşur.
Tamam canım paraladın kendini ifade edebilmek için..
Ben sevmiyorum zaten çok uzatmayı, birinin üzerine bukadar gitmeyi..

Senin fikrin, senin seçminim, senin düşüncen..
Ben dahil kimseyi bağlamaz.
Bizler yorum yapıyoruz sadece..

Daha fazla yorumları cvplayıp iyce kafayı yeme bence artık kapattır konuyu, sende kurtul yorum yapanlarda ;)

Gelini baştan beri istememiş kadın, aklındaki aday da sendin.
Şimdi de baktı ki yapacak bir şeyi yok, bari çağırayım da az dedikodusunu yapayım demiş.
Kilosunu bilmem nesi de bahane olmuş. Çok korkulacak bir kaynana tipi yalnız, torunu olduğuna sevineceğine çocukları da oldu hiç boşanamaz artık diyor kadın ya :D
Bunla evlenseydin, ilk yanlışında seni postalama planları yapardı. Belki de arayacağı ilk kişi oğlunun geçmişindeki evlenemediği sevgilisi (!) olurdu.
Yani burada sen veya gelin hanım önemli değil. Maksat komşunun tavuğunun komşuya kaz görünmesidir. Gelini olsan seni de sevmezdi, doğal içgüdüsü o, yani kadın da haklı şimdi :D Gelin sevmemeye programlı, bünye kaldırmıyor.

Okudum eklemeyi.

Ama ilk konu ile ekleme arasında çok fark var.

Merve sen ziyarete dahi gitmemeliydin.şu anda annesinin de kendisinin dene yaşadığıyla ilgilenecek en son kişi sensin.
Haklısınız ama biz ailecek hep görüşüyoruz. Zaten kantinde ziyarer ettim. Gelinin odasına çıkmadim. Sirf orda karisinin yaninda istemez rahatsiz olur diye. Burada gercekten konu aşk değil. Kac sene gecmis aradan cocukluk anısı kaldi o aşk denen şey. Ben burada sadece insan olarak onca yaşanan zamanin hatırına üzüldüm kendisine. Yoksa evli cocuk sahibi olmus insanim kotu olmasıni asla istemem. Buraya yazmam hataydi belki sadece rahatlamak istedim.

Gelini baştan beri istememiş kadın, aklındaki aday da sendin.
Şimdi de baktı ki yapacak bir şeyi yok, bari çağırayım da az dedikodusunu yapayım demiş.
Kilosunu bilmem nesi de bahane olmuş. Çok korkulacak bir kaynana tipi yalnız, torunu olduğuna sevineceğine çocukları da oldu hiç boşanamaz artık diyor kadın ya :KK70:
Bunla evlenseydin, ilk yanlışında seni postalama planları yapardı. Belki de arayacağı ilk kişi oğlunun geçmişindeki evlenemediği sevgilisi (!) olurdu.
Yani burada sen veya gelin hanım önemli değil. Maksat komşunun tavuğunun komşuya kaz görünmesidir. Gelini olsan seni de sevmezdi, doğal içgüdüsü o, yani kadın da haklı şimdi :KK70: Gelin sevmemeye programlı, bünye kaldırmıyor.

Lütfen alay etmeyin. Konuya yaptığım eklemeyi okursanız farkli düşünceginizi biliyorum.

Haklısınız ama biz ailecek hep görüşüyoruz. Zaten kantinde ziyarer ettim. Gelinin odasına çıkmadim. Sirf orda karisinin yaninda istemez rahatsiz olur diye. Burada gercekten konu aşk değil. Kac sene gecmis aradan cocukluk anısı kaldi o aşk denen şey. Ben burada sadece insan olarak onca yaşanan zamanin hatırına üzüldüm kendisine. Yoksa evli cocuk sahibi olmus insanim kotu olmasıni asla istemem. Buraya yazmam hataydi belki sadece rahatlamak istedim.
Evet bence de hataydı.

Seni anladım ama konuyu kapattir diyenlerdenim.yoksa bu konu çok kişiye banlanmak olarak dönebilir.

Yok artık

Konu sahibinin üstüne gitmek istemiyorum, ben üzülüyorum valla herkes birden linç etmeye çalışıyor gibi oluyor bazen ama ben böyle bişi paylaşsam topluma açık biyerde, (tanınayım veya tanınmayım) eşim için bu boşanma sebebi olur eminim..
Ki benim içinde tartışmasız öyle olurdu eşim paylaşsaydı eğer:işsiz:
aynen benim içinde eşim içinde hoş olmazdı neticesi

Lütfen alay etmeyin. Konuya yaptığım eklemeyi okursanız farkli düşünceginizi biliyorum.
Yooo ben dalga falan geçmedim, oldukça ciddi tespitler onlar yalnız.
Düşünmemen için gayet makul sebepler verdim ben orada. Yani şöyle bir düşünüp acaba mı bile demene değmeyecek bir olay diyorum ben.
Kimseye anlatmamışsın ya, tamam anlattın ama genelde anlattıktan sonra kafada kurma aşamasına geçilir de geçme diye yazıyoruz zaten. Yoksa bize ne...

EKLEME
Herkes beni yanlış anladi.
Şöyle söyliyim cocukluk arkadaşımdi. Gençlik arkadaşımdi o benim. Belkide sadece cocukca sevgili oldugumuz icin butun anılari yıktik. Inanin bana aşk adına hic bir duygu yok icimde olamaz da. Bugune kadar aklima bile gelmiyordu. Ama annesinin anlattiklari yaşadıkları beni üzdü. Ben onu cocukluk arkadasim olarak gorup üzüldüm genclik anılarımi beraber geçirdiğimiz vakitleri düşünerek uzuldum. Aşık oldugum icin üzülmedim. Kiz arkadasim olsada üzülürdum. Karsidan halini gördüm zayıf bir deri bir kemik kalmış. Ben buna üzüldüm buraya da yazdım ve rahatlamak istedim. Ben arkadaş kalmak istedim tek çocukluk gençlik arkadaşım oydu. Bu anıları yikmayalim istedim kendisi kaçtı nerde gorduyse. Siz olsaniz hayatınızda kendinizi bildiniz bileli gencliginiz en guzel yillarina kadar beraber oldugunuz yüzlerce anılarıniz oldugu tek insan icin uzulmez misiniz ?
peki merve konu başlığı neden İTİRAF!

Back
X