• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf!

Burda tek yargiladigim kisi kayinvalide. Oglu iyi ya da kotu sevmis evlenmis barklanmis neden hala kurcaliyor anlamiyorum :( size de esinizle mutluluklar. Benim kv gitse baska kiza ben asil seni istiyordum dese cok kizardim.

Benim anlamadigim eski askinin cocugunun dogumuna neden gidiyorsun?Teyze tanidikta olsa olmaz boyle sey.Senin kaynanan,senin dogumunda esinin eski sevgilisine boyle seyler soylese?

X teyze de çok densiz belli ki. Kadın kilo alabilir, eşine yiyecek aldırabilir ona ne ki?
Olmamanız çok iyi olmuş, sen kilo alınca da böyle düşünürdü eminim.
Valla evet ben de buraya takıldım
Doğum yapan kadın haliyle kilo alabilir
Abartmış Yok yerinden kalkamıyormuş
Böle kaynanadan kurtulduğu için şükretsin bence konu sahibi
Sonuçta oğlu o kadını tercih etmiş ki evlenmiş konu sahibine ben seni istiyordum diye ağlamak nedir ?
Densiz kadın hatta oğlu da anası gibi densiz ve dengesizmiş !

Ayy o ne biçim kadınmış ya, kız kilo aldı diye oturup sana anlatmış.
Bence iyi ki olmamış.

Valla evet ben de buraya takıldım
Doğum yapan kadın haliyle kilo alabilir
Abartmış Yok yerinden kalkamıyormuş
Böle kaynanadan kurtulduğu için şükretsin bence konu sahibi
Sonuçta oğlu o kadını tercih etmiş ki evlenmiş konu sahibine ben seni istiyordum diye ağlamak nedir ?
Densiz kadın hatta oğlu da anası gibi densiz ve dengesizmiş !
Aynen.. İster doğum yaptığı için ister başka sebepten kilo almış olabilir, torun verdiği gün başka birine kilo aldı,oğluma yiyecek aldırıyor diye dertleniyor kv hiç iyi niyetli birisi değil.

Son düzenleme:
Eşin okumuyor mu bunları ?? :110:
Yok artık
bu konuyu Okan görse ne hisseder Merve?
Konu sahibinin üstüne gitmek istemiyorum, ben üzülüyorum valla herkes birden linç etmeye çalışıyor gibi oluyor bazen ama ben böyle bişi paylaşsam topluma açık biyerde, (tanınayım veya tanınmayım) eşim için bu boşanma sebebi olur eminim..
Ki benim içinde tartışmasız öyle olurdu eşim paylaşsaydı eğer:işsiz:

Bir insan neden eskiden uzun süre sevdiği adamın karısının doğumu için ziyarete gider? Bunun bir mantığı var mı? Anneniz sizden istese bile arayamam dogru olmaz demediniz mi? Velev ki anneniz bilmiyor, bir bahane uyduramadınız mı? Siz ne icin gittiniz oraya, o teyzeden "keske benim gelinim sen olsaydın" lafını duymak için mi?

Ve eminim ki o kız da öyle aman aman bir kilo almamıstır. Klasik cadaloz kv vakasıdır bu da. Ve eminim ki bu kötü bakışı nedeniyle eşini annesinden uzaklastırmıştır. Iyi de yapmış aferin.

Sadece merakimdan soruyorum. Bu tarz paylasimlar için bdvde konu acmak dogru mu? Günlük tarzi birseyler vardi forumda. Ya da hic bir basliga uymayan yazilar. Ben bazen neyin neden hemen hoop diye tasindigini, bazense burada durdugunu yüzlerce kez bdv kurallarını okusam da anlayamadim galiba. Yoneticilerden ricam bu konu orneginde beni bir aydinlatir misiniz? Gecmis gitmis, sadece anlatinca konu sahibinin icinden çıkıp gidecegi iddia edilen(iddia edilen diyorum çünkü söz ucar yazi kalir, aksine icinizde kucukken buraya yazinca tarihe kazinacak kadar buyur bu tarz paylasimlar) konular nerenin olmali?

Ve evet bunu ben de merak ediyorum. Dert desen degil, öneri isteme desen değil..

Yok artık

Konu sahibinin üstüne gitmek istemiyorum, ben üzülüyorum valla herkes birden linç etmeye çalışıyor gibi oluyor bazen ama ben böyle bişi paylaşsam topluma açık biyerde, (tanınayım veya tanınmayım) eşim için bu boşanma sebebi olur eminim..
Ki benim içinde tartışmasız öyle olurdu eşim paylaşsaydı eğer:işsiz:

Sizlerde haklisiniz ama ben kendimi anlatamadim tam. Konuya ekleme yaptim okursaniz belki biraz olsun konu açıklığa kavuşur.

Bir insan neden eskiden uzun süre sevdiği adamın karısının doğumu için ziyarete gider? Bunun bir mantığı var mı? Anneniz sizden istese bile arayamam dogru olmaz demediniz mi? Velev ki anneniz bilmiyor, bir bahane uyduramadınız mı? Siz ne icin gittiniz oraya, o teyzeden "keske benim gelinim sen olsaydın" lafını duymak için mi?

Ve eminim ki o kız da öyle aman aman bir kilo almamıstır. Klasik cadaloz kv vakasıdır bu da. Ve eminim ki bu kötü bakışı nedeniyle eşini annesinden uzaklastırmıştır. Iyi de yapmış aferin.

Ve evet bunu ben de merak ediyorum. Dert desen degil, öneri isteme desen değil..
Ben yanlis ifade ettim kendimi. Herkes aşk olarak bakti konuya nerdeyse. Ama ben ekleme yaptım konuya.

Eşini 1 yıl önce mi tanıdın?

Aynen.. İster doğum yaptığı için ister başka sebepten kilo almış olabilir, torun verdiği gün başka birine kilo aldı,oğluma yiyecek aldırıyor diye dertleniyor kv hiç iyi niyetli birisi değil.
Ya valla ben açıkcası burada konu sahibini de bir tuhaf buldum
Eski sevgilisinin bebeği olunca ne diye gidiyor ki evli barklı kendisi de
Oldu olacak bir de altın taksaydı
Saçma bence
Ama kendisi de ego olarak bu durumdan biraz hoşnut oldu gibi geldi bana
Zamanında terk edildi, ama terk eden çocuk da anasının da pişman olduğunu görmek sanki sevindirmiş konu sahibini
Ben burda eleştirmiyorum ama konu sahibini yani insanız herkesin gururunun okşanmasına ihtiyacı var
Zamanında kendisini terk etmiş ve acı vermiş bir insanın köpek gibi pişman olduğunu görmek herkes ister

Okudum eklemeyi.

Ama ilk konu ile ekleme arasında çok fark var.

Merve sen ziyarete dahi gitmemeliydin.şu anda annesinin de kendisinin dene yaşadığıyla ilgilenecek en son kişi sensin.

Ya valla ben açıkcası burada konu sahibini de bir tuhaf buldum
Eski sevgilisinin bebeği olunca ne diye gidiyor ki evli barklı kendisi de
Oldu olacak bir de altın taksaydı
Saçma bence
Ama kendisi de ego olarak bu durumdan biraz hoşnut oldu gibi geldi bana
Zamanında terk edildi, ama terk eden çocuk da anasının da pişman olduğunu görmek sanki sevindirmiş konu sahibini
Ben burda eleştirmiyorum ama konu sahibini yani insanız herkesin gururunun okşanmasına ihtiyacı var
Zamanında kendisini terk etmiş ve acı vermiş bir insanın köpek gibi pişman olduğunu görmek herkes ister

Lütfen 1. Sayfada konuya yaptığım eklemeyi okur musun? Kendimi cok yanlis anlattim. Belki okuyunca dusuncen değişir.

Back
X