• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

terk edildim..bu kadar kolay mı?çok üzgün ve çok yorgunum.. bana yardım eder misiniz?

uzun olabilir ama okumanızı rica ediyorum. çünkü boşlukta gibiyim kendime gelemiyorum.23 yaşındayım o da 27. bundan 3 sene öncesi başladı ilişkimiz. uzak şehirlerdeydik aynı memlekette olduğumuz için yazları görüşürdük kışın da bazı zamanlar tabi. bu uzaklığa rağmen çok güzel giden ve birbirimizi çok sevdiğimiz bir ilişkimiz vardı. beni gerçekten çok seviyordu. ikimizde ilkiydik birbirimizin. ilk ve uzun ilişkiydi yani. fakat son 1 sene onun ilgisizliği benim ailemin problemlerinden dolayı sürekli dert yanışım ona bunların ağır gelmesi sonra kavgalar derken çok yorulduk. sevgisinin azaldığını hissediyordum. zaten o da aşık değilim ama seviyorum diyordu. ben bunlara kırıldıkça da kızıyor alıngan olduğumu düşünüyordu. o hep sakin biriydi bense hareketli. ben kavgacıydım o sessiz.. yani farklıydık. ama yapabileceğimizi sevgiyle her şeyi sevgiyle aşacağımızı düşünüyordum. bundan 2 ay önce daha sık kavgalar olmaya başladı. yaz bitip göreve gittiğinde artık daha da ilgisizdi. işlerim var diyordu hep. boş anı oldu mu da arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyordu. ben bana ne zaman sıra gelcek dedikçe de bunalttığımı söylüyordu. işte iki ay önce tam bir hafta bunun kavgasını ettik sabah 4 lere kadar en sonunda ise yapamadığını sevginin yetmediğini bu ilişkide mutsuz olduğunu ayrılmak istediğini söyledi. tabi ben kabullenemedim yanıma gel dedim. bunu komik bulsa da ayrıldığıma inan diye geleceğim dedi ve ayrılık kararını söylediğinden bir ay sonra geldi. bu süreçte hep konuştuk yani ben dha çok bitmesin o da bitti diye konuştu.

geldi. geldiğinde bir kafeye götürdü beni. bakışları biraz mahcup ama sanki sevgi doluydu. hem vicdan yapıyordu onu seven birini terk ettiği için hem de seven gözlerle bakıyordu. bazı vakitler doluyordu da. konuşmamız ilginçti. düzgünce ayrılabiliriz ben seninle el sıkışıp vedalaşacaım dedi. son bir kez fotoğraf çekinmek itedi saçma bir şekilde. ben ne el sıkıştım ne de fotoğraf çekindim. son kez sordum bitti dedi. beni sevmiyor musun dedim bunun önemi yok dedi defalarca. sevgi yetmiyor dedi. anlaşamıyoruz uyuşamıyoruz dedi. ben ısrarla sevmiyır musun beni dedim. o da bilmiyorum dedi ve o an git burdan dedim. dışarı çıkmıştık yağmurluydu. beni öyle bırakmak istemedi sen de kalk olmaz ıslanıyorsun şu bu diye diye gönderdim onu. gitti..

ben bir hafta susabildim fakat ayrılığı kabullenemediğimden mesajlar atıp durdum. sevgisini sorguladım hep sanki önemi varmış gibi..derdim var dedim yanımda ol dedim olamam dedi. gitme dedim yeniden yaparız dedim. yalvarırım bırak beni dedi..pişman olursun dedim. evet biliyorum olucam ama asla bilmiceksin dedi.ablamla konuşmuşlar. ablama inan gönlüm doydu hevesim geçti değil biz gerçekten uyuşamıyoruz. ben de acı çekiyorum yalnız kendi üzgün sanıyor ama onun için kendimi düşünmeden böyle karar aldım. farkında değil ilerde mutlu olan o olacak demiş. son olarak ise ben yazmaya devam ettikçe artık seninle bir hayat yaşamak istemiyorum ben yeni bir yol çizdin ve sen o yold yoksun beni artık mesajlarınla meşgul etme dedi..önlem almak zorunda bırakma dedi. o kadar kırıldım ki.. 3 yılım geçti onunla her şeyi yaşadık paylaştık ilkiydik birbirimizin. biter mi böylle? bir kez bitti dediğinde biter mi? dönmez mi bana arkadaşlar?nasıl döner?..asla dönmem pişman olsam da diyor ama.. yok mu yolu bunun?
bak zor oldugunu biliyorum ama yorgunluk hemen ustten kalkan bir sey değildir. hele ki uzunilişkiler. bir de bu sorunların üzerine evlensen bile her şey zor olacaktı. erkek yorgunsa eğer bizim GİBİ ilgi bekleyen kadınlar mutsuz olur.
evlilik ilişkiden çok başkadır. uzun ilişki sonrası evlilik hayal ettiğin gibi de olmaz . ben ilk aşkımla 7 yıllık ilişki sonrası evlendim. ah ne zordu evlilğimin ilk 2 yılı. şimdi de ilgisizliğe alıştım sanırım. aşk dediğimiz ley geçicidir ama yorulmuşşsan evliliği hiç taşıyamazsın. mutsuz olursun.
zamanla alışkanlıgın da geçeçecek. hem belki bu zaman daha güzel şeylere gebedir.

Peki 3 hafta sonraki gorusmeniz nasil gerceklesti sen miydin terk edilen olmana ragmen yazan veya arayan?
Hayir ben yazmadim o yazmisti. Bir sinav sonucu aciklanmisti oda sinavda ne yaptigimi sormak icin yazmisti hatta sirf bana sormamak icin ablama vs yazmisti artik nasil istemiyoduysa o siralar. Sonrasinda bulusalim dedik bu sekilde baristik.

Ama size tavsiyem donmek isterse bile kabul etmeyin. Bi kere dagilinca toparlanmasi cok zor oluyor. Sizi acimasizca kirdi affetmeyin onu. Kalbinizle degil mantiginizla davranin. Inanin kazanan siz olursunuz. Bana diyebilirsiniz neden baristin ilerisinde toparlanamayacagimizi dusunmemistim toparlariz demistim ama kirginlik gecmiyormus etkisi hala suruyor.

şu son szölerinden sonra hiçbir şekilde zorlamıyorum ve asla bir daha onu rahatsız etmeyi de düşünmüyorum. sadece zaman geçtikçe gelir mi onu merak ediyorum. ya da istiyorum diyelim..
zorlamıyorum rahatsız etmıyorum desen de ilk canın yandıgında onu aramak isteyeceksın en başta. kendine inanmadıgın sözlerı vermek yerıne oyalanmak için hobiler edin. kendinle başbaşa kalma ailenle işinle meşgul ol.
HA BİR DE ÖNEMLİ UYARI BU DÖNEM DE SANA İLGİ GÖSTEREN TİPLER OLABİLİR SAKIN BİR İLİŞKİYE GİRME GEÇEKÇİ OLMAZ

bak zor oldugunu biliyorum ama yorgunluk hemen ustten kalkan bir sey değildir. hele ki uzunilişkiler. bir de bu sorunların üzerine evlensen bile her şey zor olacaktı. erkek yorgunsa eğer bizim GİBİ ilgi bekleyen kadınlar mutsuz olur.
evlilik ilişkiden çok başkadır. uzun ilişki sonrası evlilik hayal ettiğin gibi de olmaz . ben ilk aşkımla 7 yıllık ilişki sonrası evlendim. ah ne zordu evlilğimin ilk 2 yılı. şimdi de ilgisizliğe alıştım sanırım. aşk dediğimiz ley geçicidir ama yorulmuşşsan evliliği hiç taşıyamazsın. mutsuz olursun.
zamanla alışkanlıgın da geçeçecek. hem belki bu zaman daha güzel şeylere gebedir.
Katılıyorum size. Ben daha 2 hafta önce asla ama asla beni bırakmaz ne olursa bitirme fikrini aklına getirmez dediğim kişi tarafından tek bir cümlemle terkedildim. Geri dönüşü asla yokmuş. (Hatamda ailesi o kadar gururumu kıracak şeyler yaptıki bende ara verelim dedim istersen ailen üzülmesin dedim bana ne ara vermesi demesini beklerken sen bitti istiyosun diyerek suçu üzerime atıp bitirmesi) - Ki ben asla ayrılmak istemiyorum dedim ben istemiyorum artık dedi. Benden bu kadarmı diyosun dedim evet dedi. bende hakkımı helal etmiyorum ne sana ne de ailene dedim. Ve 1 yıllık ilişkimde tek hatam bu. ki bende insanım bir anlık sinirlenip bende patlayabilirim. Hatamı telafi edeyim dedim herşeye rağmen asla dedi. ailesini arayıp hakkımı helal ediyorum aklınız kalmasın üzülmeyin son kez arıyorum dedim. ailesi pişman şuan bittiği için. sebep olduklarını düşünüyolar. Ama asıl sebep sevdiğini sandığım kişi. Herkes hata yaptı ama benim bir hatama tahammül edilmedi. Asla yazma, arama. Düşünme diyemeyeceğim düşün ama o bilmesin. İçinde üzül. Zamanla geçeceğine eminim. Bir gün pişman olup o seni arayacak ve için doğuyacak :) Ben inanıyorum.

Ah Be canım erkeklerin klişe lafları senin iyiliğin için, yok sen benden daha iyilerine layıksın :ukala: yaw he he . zaten başta demiş aşık değilim diye daha neyi ni uzatiyosun adam başkasıyla görüşmeye başlamış bile ayrılık için ısrarı bu yüzden. ..öyle seviyor gibi davranan erkekler oyunculukla master yapmış olanlar gerçekten sevseydi gelip seninle sorunları konuşup hal etmey calisrdi.bir da arayıp mesaj attip kendinizi küçük düşürmeyin

Ben de o yaşlardaydım, çok seviyordum, ben kendi şehrimde üniversiteye gidiyordum o başka şehirden gelmişti burada okuyordu, ailesi oldum herşeyi oldum ailesinden önce ben geliyordum çok sevdik birbirimizi, her konuda ilkimdi, 5 yıl sürdü, aile olmuştuk sabah öğle akşam her vaktim her planım oydu, geleceğimizi çiziyorduk evlilik teklifleri vs, netice 4 sene önce bitti 3 senedir başka birine felaket aşığım, süründürüyor beni ama unutulan unutuluyor
Kimse vazgeçilmez değil, acını doya doya yaşa, ağla kız küs sitem et, canın yanacak tabii ki, nasıl olur diyorsun, söz vermişti diyorsun, hayallerin umutların yarım kaldı
Ama geçecek, belki 1 ay belki 3 ay belki 1 yıl, emin ol geçecek, hatta başkası da gelecek ve daha çok seveceksin, acını yaşa dersini al ve yoluna devam et

Back