• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamamak...yardım

bende heyecan çok fazla yok neden yalan söyleyeyim... beni anlayan birtek sensin ne mutlu bana ama yapamam kübra o denli cesaretim yok yeminlede kötü niyetle konşm. elbette bana yapılsa hoşuma gitmezdi içimdede tutamazdım ben ki saat 11 olunca yatan uyuyamadım dökmek istedimm koca bir şehirde tek başıma yaşıyorum konuşacak dertleşecek kimsem yok buraya dökeyim dedim...

iyi yaptın canım insan içini dökmek istiyor, herkez farklı düşünüyor tabi arkadaşlarda haklı bişe diyemeyiz. Ama ben kötü niyetli olmadığını hissettim en aznından konuşmuşsun içinden atmışsın. Ki bişeyde yaşamamışsınız derinderin arkadaşın dediğinede katılıyorum. Ki nişanlın seni evliliğe ikna edebildiyse demekki ciiddi olan bişeyler var? Vazgeçme şansın olsa vazgeçermiydin, nişanlını kaybetmek isticeiğini düşünmüyorum ben

iyi yaptın canım insan içini dökmek istiyor, herkez farklı düşünüyor tabi arkadaşlarda haklı bişe diyemeyiz. Ama ben kötü niyetli olmadığını hissettim en aznından konuşmuşsun içinden atmışsın. Ki bişeyde yaşamamışsınız derinderin arkadaşın dediğinede katılıyorum. Ki nişanlın seni evliliğe ikna edebildiyse demekki ciiddi olan bişeyler var? Vazgeçme şansın olsa vazgeçermiydin, nişanlını kaybetmek isticeiğini düşünmüyorum ben

hayır asla vazgeçmezdim ben nişanlıma haksızlıkta edemem.sadakatsizlikte yapmam asla.. sırf o yüzden içimi dökmek onu unutmak öylece yeni sayfa açmak istediğim için yazdım döktüm içimi hafifledm bir nebzede olsa en azındn...

hayır asla vazgeçmezdim ben nişanlıma haksızlıkta edemem.sadakatsizlikte yapmam asla.. sırf o yüzden içimi dökmek onu unutmak öylece yeni sayfa açmak istediğim için yazdım döktüm içimi hafifledm bir nebzede olsa en azındn...

hayır asla vazgeçmezdim ben nişanlıma haksızlıkta edemem.sadakatsizlikte yapmam asla,,, bence şunu diyebildikten sonra başka bişey demeye gerek yok.:46:

Bir kadin buraya:

Gorucu uauluyle nisanlandik evlenmemize 1 ay kaldi ama nisanlimin mesajlarini yakaladim baskasina asikmis baskasiyla evlenmek istiyormus ama bir suru hayal kuruldugu icin beni birakmiyormus baskasi icin ici yaniyormus benim yuzume nasil bakabiliyor bu adam

Diye yazsaydi burda o adama okunmadik bela kalmazdi..

anlatmalı yada yazmalıyım dedim bu gece unutamadım... :(
sene 2006 ramazan iftar yemeğine davetliyiz hocamıza üniversiteden arkadaşlarla ,bizden başka bir aile daha davetliymiş tabi sonradan öğrendik tam yemeğe oturduk zil çaldı ve bahsettiğim aile fertleri teker teker girmeye başladı odaya ,oturdular masaya tam o esnada bir delikanlı girdi odaya alamadım gözlerimi... :( yemekten sonra tanıştık FATİHmiş ismi hepberaber sohbet muhabbet derken üniye hazırlandığını bu konuda yardımcı olacağımızı söyledik ve evlere dağıldık , uyuyamadım o gece aklımdan çıkmadı sabaha kadar ev arkadaşıma aşık oldum ben dedim öyleydide aşktı bu sabaha kadar düşündüm onu ama bir daha nerde görecektim ki :( derken hocam birgün fatihe kitap verecektin dedi numaramı bıraktım beni arasın dedim... birgün aradı buluşacaktık heyecandan 4 nala sardım ama nasıl heyecan ...telefonlaştık geldi ,hemen gitti :( uzun bir süre görmedim ama hep aklımdaydı derken birgün karşılaştık çarşıda ayaküstü muhabbetten sonra görüşmeye karar verdik buluştuk ama yalnızca kısa bir süre ben onu seviyordum ama onun hislerini bilemedim hiçbir zaman derken üniversiteyi kazandı gitti :( arada yine telefonda görüştük ara ara memleketine geldiğinde görüştük sonra bir gün beni facebooktan hotmailden sildi sebep kız arkadaşı vardı artık ve ben onun için katlandığım o şehirden ayrılmaya karar verdim ben seviyordum ama o sevmiyordu... sene 2009 ....kendi memleketime döndüm ama çıkmadı aklımdan hiç helede geceleri...çok aradım sonra ulaşamadım bir türlü görüşemedim....ta kiii bu sene ağustos ayına kadar soyadından yola çıkarak babasının işyerini arattım netten üniyi okuduğum şehir küçük bir yer olduğu için buldum bir numara cesaret deyip aradım babası çıktı fatihle görüşecektim dedim ve fatihle konuşuyordum numaramı istedi derken aradı beni akşamına... böyle arada göüşüyorduk ta kiii bu geceye kadar normal mesajlaşma esnasında DÜĞÜN HAZIRLIĞINDA OLDUĞUMU ŞAKAYLA KARIŞIK SENİNLE EVLENECEKTİM AMA SEN BENİ TERK ETTİN DİYE BİR sms gönderdim...göndermez olaydım :( :( :( meğer oda seviyormuş beni ve sırf benden ışık görmediğinden acı çektiğinden uzaklaşma kararı aldığını söyledi. ben kiii ilk aşık olduğum hatta tek aşık olduğum adamında sevdiği kız çaresiz kalakaldım ... anlatamıyorum hislerimi dökemiyorum...evleniyorum 1 ay sonra hemde başkasına aşık olduğum halde...BENİM YERİMDE OLSANIZ NAPARDINIZ...:( bu acıyı nasıl gömeceğim....

sekerim telefondan okuyordum sirf sana mesaj yazabilmek icin bilgisayari actim :)

Fatih hakkinda ne biliyorsun? mesela pazar gunleri ne yapar? ne tarz filmlere gider? Arkadas ortaminda nasildir? Yillarca Fatih iziksel olrarak yoktu ama ruhsal olarak vardi hayatinda, dolayisiyla bosluklari kafanda doldurdun. Asil sevdigin fatih degil, asil sevdigin senin kafanda yarttigin fatih.. ikisi cok benzerde olabilirler cok farkli da olabilirler. keske bunu deneyimlemek icin biraz zaminin olsaydi :S

Bir kadin buraya:

Gorucu uauluyle nisanlandik evlenmemize 1 ay kaldi ama nisanlimin mesajlarini yakaladim baskasina asikmis baskasiyla evlenmek istiyormus ama bir suru hayal kuruldugu icin beni birakmiyormus baskasi icin ici yaniyormus benim yuzume nasil bakabiliyor bu adam

Diye yazsaydi burda o adama okunmadik bela kalmazdi..

cok haklisin, pozitif ayrimcilikta tavan yapmis durumdayiz :1:

çok zor bi durum ama fatih e olan duyguların geçici gibi görünüyor heves gibi...
içinde kaldığı için böyle düşnüyormuşsun gibi geliyor.

hem insan hayatta her şeyi yaşayacak diye bi kaide yokki...

huzuru bulduğun yerde yapış.. aşk geçici:ssz:

Heves olup olmadığını hiçbir zaman bilemeyeceksin ki. Aşk geçici diyorsun ama arkadaşım 2009 yılından bu yana geçmemiş gibi gözüküyor.

ayrılmak gibi bir düşüncem yok kurulan hayaller var kiii herkes sevdiğiyle evlenmiyor bunu biliyorum ama dediğim gibi bir yolu olmalı unutmanın...ben sadece içimi dökmek istedim ve bu yükten kurtulmak istedim o kadar. bu yükle evlenmek istemedim. bunuda sizinle paylaşmak istedim hiç unutmak zorunda kalmadınız mı siz

Canım çok imkansız birini sevdim bnde. Ve şu an onu unutmak için tüm kalbimle çabalıyorum. evet yaparsın, unutursun ama mantık evliliğ, kalbinde başkası yokken yürür. sen başkasını severken değil. ve madem o da seviyormuş, kör mü bi ışık yaksaydı. kusura bakma da sen daha çok şey yaptığın hatta açıkça belli ettiğin halde o bir şey yapmamış yani

sekerim telefondan okuyordum sirf sana mesaj yazabilmek icin bilgisayari actim :)

Fatih hakkinda ne biliyorsun? mesela pazar gunleri ne yapar? ne tarz filmlere gider? Arkadas ortaminda nasildir? Yillarca Fatih iziksel olrarak yoktu ama ruhsal olarak vardi hayatinda, dolayisiyla bosluklari kafanda doldurdun. Asil sevdigin fatih degil, asil sevdigin senin kafanda yarttigin fatih.. ikisi cok benzerde olabilirler cok farkli da olabilirler. keske bunu deneyimlemek icin biraz zaminin olsaydi :S

ne güzel anlatmışsın canım. biz kafamızda olmasını istediğimiz kişiyi yaratıyoruz hep. ben de aynen böyleyim. sevdiğim kişinin yanında iken, onu değil, onda olmasını istediğim şeyleri sevdiğimi farkediyorum hep. o yüzden çok sağlıklı olmayacak bu iş. sen madm bir evlilik yoluna çıktın. onu devam ettirmelisin

bu o kadar kotu bi durum ki es adayin ogrenirse dunyasi basina yikilir, evliliginiz temelden sarsilir.. ayrilmayacaksin madem bir daha ne adini an ne esine belli et yoksa cok mutsuz olursun. esinin aklina suphe bi kere duserse hersey bitti

Back
X