Unutamamak...yardım

Allah rahmet eylesin öncelikle Fatihe...

Fatihi araştırmanız da,ona mesajda onu sevdiğinizi söylemnizde çok yanlış...Kanser hastası bir insana geçmişi anlatıp üzüyorsunuz,üstelik evlenmenize bir ay kalmış siz eşinizi değil onu düşünüyorsunuz...Biz insanoğlu kendimize acı çektirmeyi mükemmel derecede iyi başarıyoruz...İnşallah evlendiğiniz insana yazık olmaz...Erkek bunu yapsa kalpsiz deriz de yok erkekler günah keçisi olmuş...

aynı dert

çok beter bişi seviyosun ama sevdiğine kavuşamıyosun

10 sene çıktık bizde bi sinirle ayrıldım 5 ay sonra evlendim ama hala unutamıyorum

bigün artık deliricem özlemekden onu bi mail yazdım ....

mailime cevap yazdı ki oda evlenmiş yıkıldım paranparça oldum ....

şuan ikimizde evliyiz ama ayda bi kerede olsa mailleşiyoruz ayda bi kerecikde olsa telefon açıp halini hatırını soruyorum ....

öle iyi anlıyorum seni gözyaşları içinde yazıyorum bunları hakkında hayırlısı olsun canım benim ....

Eleştiri nedenimiz geç kalan bir şeyi, yanlış bir zamanda yapmasıydı. olur da bir gün -ki Allah korusun- sizin nişanlınız, eşiniz ya da sevgiliniz her neyse, eskiden sevdiği kişiyi arar ya da mesaj atarsa ona da AFERİN ÇOK CESUR DAVRANDIN DEYİN. DEMEK Kİ ONUNDA İÇİNDE BİŞEYLER VAR. ben bu yazdıklarınızdan bunu çıkarırım. demk ki sizin hayatınızdaki kişi bunu yapsa AAAAA İÇİNDE BİŞEYLER VARMIŞ dersiniz. ne güzel

canım başın sağolsun. Rabbim huzur içinde yatırsın inşallah. hayır bunda imiş

Insallah su sari gunesimmm yazdiginiz esiniz bunlari gormez.. Hem paramparca olacak kadar baskasini seviyorsunuz hem de burada evlendim sari gunesimm bilmemne yaziyorsunuz??
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?

Evet derim hatta eşim şu anda yanımda :)
Biz geçmişimizde sırlala birbirimize gelmedik aksine dosduğru ve dürüste geldik. Hayat öyle aldatmacalarda saçma sapan kıskançlık ve oyunlarla geçecek kadar uzun değil. Eşim içinde benim içinde geçerli bu bizim geçmişimizde bitmemiş birşey kalsaydı zaten şu anda onu yaşıyoyolurduk. Bu kadar da cesuruz hayata ve kendimize karşı. Biz birbirimizle beraberiz çünkü ikimiz içinde doğru olan birbirimiz. Iyi anlaşıyoruz. Mutluyuz ama bu demek değildir ki hayatımızın sonuna kadar da bu böyle gidecek elbetteki temenniler bu yöndedir ama hayat bu bir yerde tıkanabilir artık birbirimiz için yeterli olmayabiliriz işte o zaman da bunu ifade edebilecek kadar da cesuruz:) ne güzel çok mutlu oldum :)bunları yazarken bile ne kadar farklı bir noktada ve ne kadar farklı bir ilişki yüyütüyor olduğumuzu gördük tekrar :) teşekkür ederiz:)

bu soru sorulmuşsa özür dilerim tekrar sorulduğu için,
şuan nişanlandığın kişi hakkında ne düşünüyorsun? o kadar kişi varken onu seçmende de vardır bişey.

Insallah su sari gunesimmm yazdiginiz esiniz bunlari gormez.. Hem paramparca olacak kadar baskasini seviyorsunuz hem de burada evlendim sari gunesimm bilmemne yaziyorsunuz??
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?

içimdeki duygularımı yazdım bitti.

beni eleştirmek sana düşmez sözlerinize dikkat edin.

yaşadığımı içimde olanı anlatmak suçsa ayıpsa geçmiş ola ben yaşadım bunları yapıcak bişi yok

duygularımıda beni de rahat bırakın..

O zaman kendinizi esinizin yerine koyun ve sizinle her beraber olusunda baskasini hayal ettigini dusunun.. Nasil bir duygu?? Gerci su an kendisini dusunce olarak aldattiginiz icin umrunuzda olmayacaktir..

Bu arada SIZ de lutfen uslubunuza dikkat edin. Aldattiginizi yuzunuze vurunca baya bi cirkinlestiniz!

ben uslubuma dikkat ediyorum biraz daha beni böle eleştirmeye devam etmezseniz.
siz benimle ilgilenmeyin size ne benden duygularımdan ya bi karışmayın bi rahat bırakın beni iki çift laf yazdım kırk tane azar işittim bu nedir ya mahkeme kurdu kadın yargılıyo beni oldu olucak idam et hayrat bişi ya ?

Canım madem Fatih'i seviyordun keşke daha önce arasaydın babasını ya da onu.
Sevdiğini söyleseydin belki her şey daha farklı olurdu.
1 ay sonra evleniyormuşsun,nişanlın heyecanlı olduğuna göre seni seviyor demek ki.
Çok zor senin için eminim ama madem geri dönüşün yok Fatih'i unutmak zorundasın.
Bu evlilik başlar,belki yıllarca sürer ama sen bir başkasını severken ne kadar mutlu olabilirsin?
Ben senin yerine koydum kendimi de kabullenemedim bu durumu.
Şu anda platonik olarak da olsa sevdiğim birisi var -ki biz sizin gibi konuşup,görüşmedik. 2-3 defa aynı ortamda bulunduk ama bir 'Merhaba' bile demedik- ve bu durumda bile ben bir başkasını kabul edemiyorum hayatıma.
Rabb'im yardımcın olsun İnşAllah...

Bir başkasını severken bir başka adamla evlenme..
Her kavganda, her boşluğunda sevdiğin ama kavuşamadığın o adam gelecek aklına..
Evlilik nişanlılıkta ki gibi toz pembe değil sevmeden asla katlanamazsın,
Hele de bir başkasını severken olmaz..
Bence hayatın boyunca pişman olacağına bir defa cesaret et ve bu haldeyken evlenme..

Bilmiyorum ama kurulan hayaller uğruna ne kendini ne de evleneceğin o adamı bu ateşe atma..
Aklında hala başka birii ve onunla YAŞAYAMADIKLARIN varken..

Çok tuhaf, özellikle evliliğe 1 ay kala başka bir erkeğe bu tarz mesaj atmanız. Aynısını evleneceğiniz kişi yapsa siz ne hissederdiniz?

Gerçi ben ilk görüşte aşka da inanmıyorum, birini tanımadan mümkün değil, bu etkilenmenin adı farklı bişey...

Fatih dediğiniz kişi ünv. gitmiş öncesinde emeklerime acıdım demişsiniz de ben o süreçte bir emek verdiğinizi görmedim..Ayrıca madem o da sizi seviyormuş hiç mi adım atmadınız yahu :44::44:

Onu geçtim nişanlısınız hatta evlenmek üzeresiniz (ben bu arada okurken Fatihin evlilik sürecinde olduğu yönünde tahminde bulundum) unutamadım diyorsunuz..

Zaman yaralara derman olmamış olabilir anlarım belki şuan nişanlınıza şans tanımak istediniz sevebilirim diye ama fiilen de olmasa o mesajla nişanlınızın hakkına girdiniz.

Unutmaya çalışan insan düğününe 1 ay kala ajan gibi soyisimden babasının işyerinden telefon numarası bulup bir de babasıyla konuşup Fatihle görüşecek kadar ileri gitmezdi. Kaldı ki o sizi her türlü sosyal ağ üzerinden Silmişken !!

Yazık... sana da nişanlına da....Fatih'in dedikleri pek inandırıcı gelmedi..

Herkes severek evlenmiyor demişsin ama sevgi bir evlilikte en temel unsurlardan biri.. sevmeden nasıl başka bir tene değebileceksin??

Düğüne 1 ay kalmış çok cesaretin varsa ayrılırsın ki bence ayrılmalısın .. Nişanlının hayatıyla oynama.. Düğüne 1 gün kala ayrılan insanlar var..

Minareyi çalan kılıfı uydururmuş dimi.Tercih senin.

merak ettim eşinizi aldattığınızın farkındamısınız

ama siz şimdi konusmak aldatmak diyceksiniz,sizin için aldatmak yatmaktır

eşinize üzüldüm belkide oda önceki sevdiği insanla ayda iki defa konusuyordur

Öncelikle Allah rahmet etsin. Ama ben geçmişte Fatih'in sizi sevdiğini sanmıyorum. Bir çok fırsatı olmuş ki siz de defalarca fırsatlar yaratmışsınız ama onun size açılmak gibi bir tavrı tarzı olmamış. Hatta sizden kaçmış, size ulaşmak istememiş. Ha sonradan hayatta edindiği deneyimler sizi sevdiğini hissettirmiş olabilir ama sonradan bence çok sonradan. Bu sebepten vicdan azabı duymanıza gerek yok. Seven adamlar ne dağları aşıyorlar bilirsiniz.

Gelelim asıl meseleye. İnsan neden evlenir? Siz neden evleniyorsunuz? Ben böyle bir evlilik yapmaktansa sonsuza kadar yalnız kalırım. İyi düşünün.

bi şey yazdım kırk tane laf söylediniz yeter! benim bu yazım bu topiği açan arkadaşıma idi sizden yada başka birinden bi cevap istemiyor beklemiyorum herkes işine baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…