- Konu Sahibi yepyeni_birben
-
bugün sabah 06.30 saatlerinde fatih hayata gözlerini kapamış...sırf gururumdan seviyorum diyemediğim adam mekanın cennet olsun....
Çok sevdiğim bir söz vardır. Başkalarının hayatını eleştirmeye başlamadan önce onun ayakkabılarını giyin der. Med e güzel söylemiş. Nasıl da herkesi ne güzel eleştiriyoruz. Yok evleneceksin neden eski sevgilini araştırıyorsun yok neden cevap yazıyorsun? Demek ki içinde birşeyler var. Demek ki o hayatında bir gün geçmişe bakıp keşke demek istemiyor. Ve demek ki sizlerden daha cesur. Bazı şeyleri bazılarımız içimize gömmeyi, unutmayı, veya kendimize beraber başkalarınıza kadırmayı seçeriz bazılırımız ise cesur davranır yaşanmışlıklarının üstüne üstüne gitmeyi, sonlanmamış olanların sonunu koyarak hayatına deva memeyi seçer. Kimi ne için neye göre eleştirebilirsiniz ki! Sizin gibi düşünmediği için mi ya da sizin gibi davranmadınız için mi?
Kimse kimse gibi olamaz! Hepimizin hayata ve özellikle kendi hayatımıza verdiğimiz değer çok farklı.
Iş hayatım boyunca toplamda 86 gelinim oldu. Hepsinin hikayesi çok farklıydı. Aşkları, hayatları, ama aldığım tüm işlerin ortak bir noktası vardı ben inanmadığım hiç bir işi almadım. Sıfır iş olsun para kazanımım diye iş almadım. Sırf birileri evlensin diye bir düğüne katılmadım düğünler önemlidir :) hepsinin bir hikayesi olmalı kimisi çok büyük aşklar barındırır bünyesinde kimisi derinden derine sevgi. Ama sebepsiz evliliklere karşıyım. Üzgünüm
evleneceğim kişi görücü usulü oldu ama aşık olamadım ona , mesaj atma sebebimde geçmmiş olsun demek içindi, o esnadada düğün hazırlıkları yaptığımı söyledim sen napıyorsun deyince.. asla art niyetim yok ben bir yola başkoydum allahın izniyle evleneceğim nişanlımla ama dediğim gibi unutamıyorum ve ben unutmak istiyorum...
Insallah su sari gunesimmm yazdiginiz esiniz bunlari gormez.. Hem paramparca olacak kadar baskasini seviyorsunuz hem de burada evlendim sari gunesimm bilmemne yaziyorsunuz??aynı dert
çok beter bişi seviyosun ama sevdiğine kavuşamıyosun
10 sene çıktık bizde bi sinirle ayrıldım 5 ay sonra evlendim ama hala unutamıyorum
bigün artık deliricem özlemekden onu bi mail yazdım ....
mailime cevap yazdı ki oda evlenmiş yıkıldım paranparça oldum ....
şuan ikimizde evliyiz ama ayda bi kerede olsa mailleşiyoruz ayda bi kerecikde olsa telefon açıp halini hatırını soruyorum ....
öle iyi anlıyorum seni gözyaşları içinde yazıyorum bunları hakkında hayırlısı olsun canım benim ....
Evet derim hatta eşim şu anda yanımda :)Eleştiri nedenimiz geç kalan bir şeyi, yanlış bir zamanda yapmasıydı. olur da bir gün -ki Allah korusun- sizin nişanlınız, eşiniz ya da sevgiliniz her neyse, eskiden sevdiği kişiyi arar ya da mesaj atarsa ona da AFERİN ÇOK CESUR DAVRANDIN DEYİN. DEMEK Kİ ONUNDA İÇİNDE BİŞEYLER VAR. ben bu yazdıklarınızdan bunu çıkarırım. demk ki sizin hayatınızdaki kişi bunu yapsa AAAAA İÇİNDE BİŞEYLER VARMIŞ dersiniz. ne güzel
Insallah su sari gunesimmm yazdiginiz esiniz bunlari gormez.. Hem paramparca olacak kadar baskasini seviyorsunuz hem de burada evlendim sari gunesimm bilmemne yaziyorsunuz??
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?
içimdeki duygularımı yazdım bitti.
beni eleştirmek sana düşmez sözlerinize dikkat edin.
yaşadığımı içimde olanı anlatmak suçsa ayıpsa geçmiş ola ben yaşadım bunları yapıcak bişi yok
duygularımıda beni de rahat bırakın..
O zaman kendinizi esinizin yerine koyun ve sizinle her beraber olusunda baskasini hayal ettigini dusunun.. Nasil bir duygu?? Gerci su an kendisini dusunce olarak aldattiginiz icin umrunuzda olmayacaktir..
Bu arada SIZ de lutfen uslubunuza dikkat edin. Aldattiginizi yuzunuze vurunca baya bi cirkinlestiniz!
olabilir mi sizce ev tutulmuş salon tutulmuş hayaller kurulmuş nasıl heyecanlı nişanlım bir görseniz.. evleneceğim ama paylaşmak bu dertle yaşamak istemedim kimseye anlatamadığım hislerimi sizle paylaşmak istedim azda olsa rahatlarım diye.
aynı dert
çok beter bişi seviyosun ama sevdiğine kavuşamıyosun
10 sene çıktık bizde bi sinirle ayrıldım 5 ay sonra evlendim ama hala unutamıyorum
bigün artık deliricem özlemekden onu bi mail yazdım ....
mailime cevap yazdı ki oda evlenmiş yıkıldım paranparça oldum ....
şuan ikimizde evliyiz ama ayda bi kerede olsa mailleşiyoruz ayda bi kerecikde olsa telefon açıp halini hatırını soruyorum ....
öle iyi anlıyorum seni gözyaşları içinde yazıyorum bunları hakkında hayırlısı olsun canım benim ....
merak ettim eşinizi aldattığınızın farkındamısınız
ama siz şimdi konusmak aldatmak diyceksiniz,sizin için aldatmak yatmaktır
eşinize üzüldüm belkide oda önceki sevdiği insanla ayda iki defa konusuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?