Unutamamak...yardım

iyi yaptın canım insan içini dökmek istiyor, herkez farklı düşünüyor tabi arkadaşlarda haklı bişe diyemeyiz. Ama ben kötü niyetli olmadığını hissettim en aznından konuşmuşsun içinden atmışsın. Ki bişeyde yaşamamışsınız derinderin arkadaşın dediğinede katılıyorum. Ki nişanlın seni evliliğe ikna edebildiyse demekki ciiddi olan bişeyler var? Vazgeçme şansın olsa vazgeçermiydin, nişanlını kaybetmek isticeiğini düşünmüyorum ben

hayır asla vazgeçmezdim ben nişanlıma haksızlıkta edemem.sadakatsizlikte yapmam asla.. sırf o yüzden içimi dökmek onu unutmak öylece yeni sayfa açmak istediğim için yazdım döktüm içimi hafifledm bir nebzede olsa en azındn...

hayır asla vazgeçmezdim ben nişanlıma haksızlıkta edemem.sadakatsizlikte yapmam asla,,, bence şunu diyebildikten sonra başka bişey demeye gerek yok.

Bir kadin buraya:

Gorucu uauluyle nisanlandik evlenmemize 1 ay kaldi ama nisanlimin mesajlarini yakaladim baskasina asikmis baskasiyla evlenmek istiyormus ama bir suru hayal kuruldugu icin beni birakmiyormus baskasi icin ici yaniyormus benim yuzume nasil bakabiliyor bu adam

Diye yazsaydi burda o adama okunmadik bela kalmazdi..

sekerim telefondan okuyordum sirf sana mesaj yazabilmek icin bilgisayari actim :)

Fatih hakkinda ne biliyorsun? mesela pazar gunleri ne yapar? ne tarz filmlere gider? Arkadas ortaminda nasildir? Yillarca Fatih iziksel olrarak yoktu ama ruhsal olarak vardi hayatinda, dolayisiyla bosluklari kafanda doldurdun. Asil sevdigin fatih degil, asil sevdigin senin kafanda yarttigin fatih.. ikisi cok benzerde olabilirler cok farkli da olabilirler. keske bunu deneyimlemek icin biraz zaminin olsaydi :S

cok haklisin, pozitif ayrimcilikta tavan yapmis durumdayiz

Heves olup olmadığını hiçbir zaman bilemeyeceksin ki. Aşk geçici diyorsun ama arkadaşım 2009 yılından bu yana geçmemiş gibi gözüküyor.

Canım çok imkansız birini sevdim bnde. Ve şu an onu unutmak için tüm kalbimle çabalıyorum. evet yaparsın, unutursun ama mantık evliliğ, kalbinde başkası yokken yürür. sen başkasını severken değil. ve madem o da seviyormuş, kör mü bi ışık yaksaydı. kusura bakma da sen daha çok şey yaptığın hatta açıkça belli ettiğin halde o bir şey yapmamış yani

ne güzel anlatmışsın canım. biz kafamızda olmasını istediğimiz kişiyi yaratıyoruz hep. ben de aynen böyleyim. sevdiğim kişinin yanında iken, onu değil, onda olmasını istediğim şeyleri sevdiğimi farkediyorum hep. o yüzden çok sağlıklı olmayacak bu iş. sen madm bir evlilik yoluna çıktın. onu devam ettirmelisin

bu o kadar kotu bi durum ki es adayin ogrenirse dunyasi basina yikilir, evliliginiz temelden sarsilir.. ayrilmayacaksin madem bir daha ne adini an ne esine belli et yoksa cok mutsuz olursun. esinin aklina suphe bi kere duserse hersey bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…