Öpüyor saçlarımı okşuyor sonra kardesim diyor

Fazlasıyla zorlanıyoruz ikimiz de. Hani nasıl deyim bir çekim var böyle. Bir de Allah da kesiştiriyor yolları. Geçen buna dedim ki musaitsen su dernek işini halledelim boş gününde dedim o da dedi ki boslugum yok cok yogunum raporlari yetistirmem lazim. O gün ben kendim gidecektim dernege ondan once de valilige gittim isim vardi. Bu da orda olmasin mi :) isi de bitti gene beraber gittik :KK70: resme Allah yolları birleştiriyor bu şapşal görmüyor

Şansa bak :) Gelişmeleri bekliyoruz, umarım güzel şeyler olur kısa sürede hayırlısıyla.. :KK60:

Yahu yok böyle bir sey. Bunu mutlaka okumalısınız az önce oldu. Bir öğretmen sayfasında öğrencimin yazdığı bir notu paylaştım. Bir adam yorum yaptı yaşadığın şehir için normal bir durum dedi. Bir baktım adam benim hoşlandığım çocuğun ve benden hoslananın arkadaşı. Hatta galiba diğer ev arkadaşı. Kübra hocaya selam dedi o da benim en yakın arkadaşım tanıyor musunuz ki cok yakin arkadasımdir dedim. Biliyorum dedi. Ben çıkaramadım sizi dedim ben de isminizi duymuştum sadece dedi bir girdim profile benim sevdiğim cocuk ile benden hoslanan arkadaşının ortak arkadaşi ev arkadaslarindan biri imiş megersem. Çocuk adımı duymuş hangisinden nasil duydu ise acep

bence olur da siz birleşseniz ve bir gün evlenirseniz, kardeşim geleneğini sürdürün. birbirinize hep kardeşim deyin :))

Ay bizim bi tufan hoca vardi. Herkese kardesim derdi artik ağız aliskanligi olmus adamda. Bi hocadan hoslaniyordu kiza bi turlu acilamiyordu kiz hic o sekilde yaklasmiyordu ona. 1 yil sonra ortaya cikti ki kiz da bizim hocadan hoslaniyormus ama bizimki habire kardesim dedigi icin bisey yapamiyormus.
Sonunda ne oldu peki hikayenin ? Kavuştu mu hocalarımız ? :) kızın hoşlandığını nasıl öğrendiniz Bi de :) bende benzer durumdayım da :)

Ya yok böyle bir şey. Bir arkadaşım tuttu bana açıldı. Bu ara bana açılan açılana. Bi benim sevdiğim açılamıyor. Bi kişiden duymak istiyorum bu tür sözleri o hariç herkes söyler oldu mubarek. Böyle dünyaya...

konuyu bir okudum, daha da geri çıkamadım :) bi sayfa daha bi sayfa daha diye diye sona geldim, ne umutlarla gelmiştim halbukiiii, mutlu son olsun istedim ama henüz olmamış, umarım hakkınızda hayırlısıysa olur :)

Ya yok böyle bir şey. Bir arkadaşım tuttu bana açıldı. Bu ara bana açılan açılana. Bi benim sevdiğim açılamıyor. Bi kişiden duymak istiyorum bu tür sözleri o hariç herkes söyler oldu mubarek. Böyle dünyaya...
Bu açılan arkadaşta mı sizin okulda peki

Bu açılan arkadaşta mı sizin okulda peki

Bugün benimkiyle fena bakıştık. Bugün biraz rahatsızdim. Sürekli gözü ustumdeydi. Ayağa kalktım başım döndü hemen yerinden kalkar gibi oldu geri oturdu sonra etrafa bakıp. Bütün öğretmenler ordaydı çünkü. Ama ne zaman dönsem bana bakıyordu. Ya o bakışlar anlatamam yok böyle bir bakış kardeşim diyor bi de o bakışlar ele veriyor ki bir kere

Bugün benimkiyle fena bakıştık. Bugün biraz rahatsızdim. Sürekli gözü ustumdeydi. Ayağa kalktım başım döndü hemen yerinden kalkar gibi oldu geri oturdu sonra etrafa bakıp. Bütün öğretmenler ordaydı çünkü. Ama ne zaman dönsem bana bakıyordu. Ya o bakışlar anlatamam yok böyle bir bakış kardeşim diyor bi de o bakışlar ele veriyor ki bir kere

Bence biraz geride durun, çünkü duygularınızı biliyor.ve belli ki size bir şeyler hissediyor. O sebeple, siz şimdi biraz uzak durup onun çekime kendini kaptırmasını sağlayın:) özel bir şey yapmak gerekmiyor elbette ama daha az konuşmak , gün parası teklif ettiğinde hayır demek ve kitap okuma kısmına arkadaşlarla konuşmam gerek gibi şeyler söyleyin.
Aşk güzel şey nihayetinde... Hakkınızda hayırlısının olmasını dilerim

Bence biraz geride durun, çünkü duygularınızı biliyor.ve belli ki size bir şeyler hissediyor. O sebeple, siz şimdi biraz uzak durup onun çekime kendini kaptırmasını sağlayın:) özel bir şey yapmak gerekmiyor elbette ama daha az konuşmak , gün parası teklif ettiğinde hayır demek ve kitap okuma kısmına arkadaşlarla konuşmam gerek gibi şeyler söyleyin.
Aşk güzel şey nihayetinde... Hakkınızda hayırlısının olmasını dilerim

Çok teşekkürler inşallah. Uzak duruyorum zaten. Mecbur kalmadıkça konuşmuyorum bile. Ama o inatla gelip yanıma oturuyor öğretmenler odasında falan.

Ben buradaki engin tecrübelerime dayanarak şunu demek istiyorum yani canınızı sıkacak acıtacak bir yorum olabilir ama bence pek bir şey olacağı da yok siz çok heyecanlısınız ama onda böyle bir duygu yok bakışmalarla trip atmalarla anlaşılmaz. Burda birkaç konu okudum iki yıldır yılda bir iki kez hanım kızlar aşık oluyor beyefendilerden ses soluk yok. Bu hikayede böyle bitecek gibi....

Pembe dizileri bu sıra çok sık takip ediyorsun sanırım....

Kullandırma hislerini, duygularını kendini, dalga geçer gibi davranıyor resmen bunu göremiyormusun??

X