- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- Konu Sahibi teacherr23
Çok tatli bir konu olmuş :) umarım kavuşursunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazlasıyla zorlanıyoruz ikimiz de. Hani nasıl deyim bir çekim var böyle. Bir de Allah da kesiştiriyor yolları. Geçen buna dedim ki musaitsen su dernek işini halledelim boş gününde dedim o da dedi ki boslugum yok cok yogunum raporlari yetistirmem lazim. O gün ben kendim gidecektim dernege ondan once de valilige gittim isim vardi. Bu da orda olmasin mi :) isi de bitti gene beraber gittik resme Allah yolları birleştiriyor bu şapşal görmüyor
Çok tatli bir konu olmuş :) umarım kavuşursunuz
Şansa bak :) Gelişmeleri bekliyoruz, umarım güzel şeyler olur kısa sürede hayırlısıyla..
bence olur da siz birleşseniz ve bir gün evlenirseniz, kardeşim geleneğini sürdürün. birbirinize hep kardeşim deyin :))
Sonunda ne oldu peki hikayenin ? Kavuştu mu hocalarımız ? :) kızın hoşlandığını nasıl öğrendiniz Bi de :) bende benzer durumdayım da :)Ay bizim bi tufan hoca vardi. Herkese kardesim derdi artik ağız aliskanligi olmus adamda. Bi hocadan hoslaniyordu kiza bi turlu acilamiyordu kiz hic o sekilde yaklasmiyordu ona. 1 yil sonra ortaya cikti ki kiz da bizim hocadan hoslaniyormus ama bizimki habire kardesim dedigi icin bisey yapamiyormus.
konuyu bir okudum, daha da geri çıkamadım :) bi sayfa daha bi sayfa daha diye diye sona geldim, ne umutlarla gelmiştim halbukiiii, mutlu son olsun istedim ama henüz olmamış, umarım hakkınızda hayırlısıysa olur :)
Bu açılan arkadaşta mı sizin okulda pekiYa yok böyle bir şey. Bir arkadaşım tuttu bana açıldı. Bu ara bana açılan açılana. Bi benim sevdiğim açılamıyor. Bi kişiden duymak istiyorum bu tür sözleri o hariç herkes söyler oldu mubarek. Böyle dünyaya...
Bu açılan arkadaşta mı sizin okulda peki
Bu açılan arkadaşta mı sizin okulda peki
Bugün benimkiyle fena bakıştık. Bugün biraz rahatsızdim. Sürekli gözü ustumdeydi. Ayağa kalktım başım döndü hemen yerinden kalkar gibi oldu geri oturdu sonra etrafa bakıp. Bütün öğretmenler ordaydı çünkü. Ama ne zaman dönsem bana bakıyordu. Ya o bakışlar anlatamam yok böyle bir bakış kardeşim diyor bi de o bakışlar ele veriyor ki bir kere
Bence biraz geride durun, çünkü duygularınızı biliyor.ve belli ki size bir şeyler hissediyor. O sebeple, siz şimdi biraz uzak durup onun çekime kendini kaptırmasını sağlayın:) özel bir şey yapmak gerekmiyor elbette ama daha az konuşmak , gün parası teklif ettiğinde hayır demek ve kitap okuma kısmına arkadaşlarla konuşmam gerek gibi şeyler söyleyin.
Aşk güzel şey nihayetinde... Hakkınızda hayırlısının olmasını dilerim
Son durum nedir acabaagg