Unutamıyorum

Belirsizlik bende de hep yarım kalmışlık hissi yaratır.
Severken ayrılma olayı da aynen.
Ben olsam sebebi gerçekten neyse öğrenmek için kavga çıkartır bıktıracak derecede uğraşabilirdim. Sertleşirdim sanırım.
Yaşadığınız normal.. Hele o ilk duyguların verdiği yaşattığı heyecan. Gerçekten bir şeyler tükense, size büyük bir hata yapsa bir süre yine taksanız bile bir gün unutacağınızı unutmanız gerektiğini bilirsiniz.
Ama dediğiniz gibi başkasıyla mutlu olabilmişsiniz, bu yüzden bir takıntı halinde olduğunu düşünüyorum artık...
Zaman... Seviyor olsaydı yapmazdı bunu bize diye düşünün artık... Ve bir gün o doğru kişi geldiğinde uçup gidecektir bu durum.

Tarkandan kayıp var bende de :))

"Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle
Ayrı yollara yürüyoruz
Hayat bu..."

Gururdan yapamadim hiçbirini küçültmek alçalmak istemiyordum belki de sıkıldı ve söyleyemedi diyordum ama bi iki gün once de ciddi düşündüğünü söylemişti derken dusunceler icinde boğuldum durdum

İlişki yarım kalmış olduğu için unutamıyorsun. Seni öylece ortada bırakan biri adam gibi adam olamaz. Sen de adam gibi bir adama layık olduğun için aklını başına topla. Melankoliye kapıldıkça ömrünü boşa yersin. Şimdiki aklımla senin yaşında olsam dünyayı bir yerimde sallardım. Önünde harika bir hayat var ve kendini boş yere üzerek harcıyorsun tatlım.

Teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için, tabi eskisi gibi degilim her gün kendimi kahretmiyorum, gelmesini falan da beklemiyorum
Ama ara sira hala bazen kendimi düşünürken buluyorum ve o zamanlar canım sanki üzerinden pek zaman geçmemiş gibi acıyor.

Ömür boyu çekmek daha büyük bir kötülük sanırım şahsım adıma..
Sevmiyorum desin gitsin, ama böyle gizemler falan...
Zor olabilir çocukluk aşkı ve bu belirsizlikler yarım kalmışlıklar falan..
Düşününce yaşasam ben de aşırı zorlanırdım biliyorum şöyle yap böyle yap demek zor geldi bu yüzden ama yaşamaya devam ediyoruz bu yüzden çok da seçeneğimiz yok, baya zaman geçmiş sanırım, doğru kişiyi bulunca geçecektir.

Kavusamayinca kara sevda olurmuş :)
Bundan dolayı böyle düşünüyorsunuz .

Bir başkasını sevmese sizden ayrilmazdi. Demek başkası girmiş hayatına. Aklıma tek bu ihtimal geldi.
Böyle bir şey olsaydi ve bilseydim unuturdum galiba çok dürüst birisi olduğunu düşündüğümden bu ihtimalleri pek düşünmedim ama, onu övmeyi de birakabilsem iyi olacak

3.5 sene kadar... umarım

Şiir gibi yazmışsınız aşkı yaşadığınız çok belli oluyor

Bu bana biraz kendi gecmisimi hatırlattı cnm ama inan yıllar sonra gülüyorsun bunlara ve inan karşına senin sevdiğin gibi seni sevecek biri çıkıyor üzülme derim ben

Unutmamanın bu kadar uzun sürmesini sebepsiz ayrılmasına bağlıyorum ben.
Ayrılık sebebini söylememesinin nedeni de geçerli bir sebebi yok çünkü. Kendine de karşına çıkanlara da şans ver..

Bu bana biraz kendi gecmisimi hatırlattı cnm ama inan yıllar sonra gülüyorsun bunlara ve inan karşına senin sevdiğin gibi seni sevecek biri çıkıyor üzülme derim ben
Sen sevmesini biliyorsun da sevilesi adam kaldı mı piyasada umarım rastlarsın yeniden
Unutmamanın bu kadar uzun sürmesini sebepsiz ayrılmasına bağlıyorum ben.
Ayrılık sebebini söylememesinin nedeni de geçerli bir sebebi yok çünkü. Kendine de karşına çıkanlara da şans ver..
Hepinize cok tesekkur ederim ders calistigim icin cevaplayamadim. Sans vermeye calisiyorum ama henüz gercekten sevebilecegim biriyle karsilasamadim. Belki de bu yuzden daha zor oluyor unutmak

yaşanmamış bir şeyin etkisi altındasın. melankolik olma. kendine gel. önüne bak.

yıllar yıllar sonra şifremi bulup sırf bu posta bu yorumu yazabilmek için geri döndüm. burada bana yorum yapmış olanlara bildirim geliyor mu bilmiyorum. o zamanlar bana destek olan yorum yazıp mesaj atan herkese çok teşekkür ederim.

ve evet, onu unuttum :) bu posttan sonra da birkaç yıl onu düşünüp ona üzülerek geçirdim vaktimi. o zamanlar en büyük korkum gelecekte bir gün bir yerde hala onu unutamamış biri olarak onunla karşılaşmaktı. ve evet, karşılaştım da. ama en ufak bir şey hissetmedim.

çünkü gerçekten de sevilmeyi hak eden bir adamla karşılaşınca doğru şekilde sevilmek ne demekmiş onu tattım. :) hepiniz çok haklıymışsınız.

Unut diyemem . Bende lise sonda biriyle tanıştım
Unut diyemem bende lise sonda stajda biriyle tanıştım öğretmendi tanıdığım en mükemmel insandi birbinizi deliler gibi sevdik hala da öyle sanırım .. sonra çok büyük bir meseleden sonra ayrıldık 4 sene geçti ben evlendim 2 çocuğum oldu o da evlendi 1 çocuğu var . Ve geçenlerde birbinizi gördük ayak üstü konuştuk da seni hala çok seviyorum sadece seni seviyorum dedi bunları konuşmak için çok geçti belki .. bidaha asla konusmamak üzere ayrıldık . İnsan yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölürmus 5. Senenin sonundayiz ve ben hala her gece rüyamda onu görüyorum

Ben de tam olarak böyle olmasından korktum yıllarca. Ama başkasını sevince, gerçek anlamda sevilince farkı gördüm ve unuttum onu. Gerçekten seven bir insanın ne olursa olsun gitmeyeceğini ve bir çözüm arayacağını anladım. Bu yüzden onun, gözümde büyüttüğüm kadar olmadığını anladım.

Evlendiğiniz halde unutamadığınızı söylüyorsunuz Eşinize aşık değil misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…