Cintia Dicker. Kizil saclari, cilleri, gözleri, dudaklari, burnu, fizigi...Kisaca her seyi!
harikayuzde olarak gercek kizil olanlar o kdr az ki cok daha da hos o yuzden. cilleri sac rengi goz rengi teni harika uyumlu fizigi de cok hos. bayildim valla.
Bambam fotoda yakıosun vallahi.
türkan şorayı hiiiç güzel bulmuyorum dersem topa tutarmısınız benii:26: :26:
Niye ki herkes begencek diye bir kural yokBen de cok güzel bulmam Türkan Soray'i. Ama yine de o zamanda o sartlarda yaptiklari estetik mükemmel. Yurt disinda mi oldu acaba burun ameliyatini?
bu ve vb...
belki resimde kötü çıkmıştır
Aynen öyle. Önceki mesajlara bak soka gir
bence eğer bu türkan sultansa öyle sadece burunla kalmamış gibi.kaşları çok kavislidir normalde buda gözlerini daha çok ön plana çıkarır onun ama burda çok aşağıda duruyor belliki onuda kaldırtmış sonra üst dudağı daha dolgun değilmidir bu kadının oysa burda ince kalmışburnuda gerçekten çok çirkinmiş ya öyle böyle değil açıkçası ben sadece gözlerini benzetebildim bişey soracam bu şekilde mi ünlü olmuş yoksa önce operasyonlar sonra şöhretmi gelmiş:82:
Tabii gözler başka ama o burun, o yüz yapısı olmasa gözlerin de bir önemi olmazdı.
Sonuç olarak mükemmel ötesi güzel ama doğal demeyelim. Gerçi çok doğal görünüyor, kim yapmışsa estetiğini harikalar yaratmış.
Malesef oSen seviyorsun ve begeniyorsun galiba onu.
türkan şorayı hiiiç güzel bulmuyorum dersem topa tutarmısınız benii:26: :26:
Aynen Bambam bayildim ben de profil resmine
Bambam fotoda yakıosun vallahi.
minikcim ben de pek hayrani deilim hihi yanniz deilsin. tabi ki cirkin deil genclik halleri ve estetikten sonra tabi ki. ama hulya kocyigit gulsen bubikoglu filiz akin bana gore daha hoslar ama kadin guzel bakior o ayri
ay sevindim yalnız olmadığıma:93: bende diğerlerini daha çok beğeniyorum hele gülşen bubikoğlutürkan şorayın fiziği çok itici geliyo bana çok kabaymış bi zarifliği yokmuş bana göre tabii
evet artık Gülşen Bubikoğlu diyorum
bu sahneyi hatırlamayan yoktur, Tarık Akan ın yavaş yavaş gelip yanağından ufak bir buse aldığı
bir sorum var
Gülşen Bubikoğlu
bu resimdeki Gülşen Bubikoğlu mu yoksa bir hataları mı var ?????????