Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Cintia Dicker. Kizil saclari, cilleri, gözleri, dudaklari, burnu, fizigi...Kisaca her seyi!

harika yuzde olarak gercek kizil olanlar o kdr az ki cok daha da hos o yuzden. cilleri sac rengi goz rengi teni harika uyumlu fizigi de cok hos. bayildim valla.

Son düzenleme:
türkan şorayı hiiiç güzel bulmuyorum dersem topa tutarmısınız benii:26: :26:

Niye ki herkes begencek diye bir kural yok Ben de cok güzel bulmam Türkan Soray'i. Ama yine de o zamanda o sartlarda yaptiklari estetik mükemmel. Yurt disinda mi oldu acaba burun ameliyatini?

Niye ki herkes begencek diye bir kural yok Ben de cok güzel bulmam Türkan Soray'i. Ama yine de o zamanda o sartlarda yaptiklari estetik mükemmel. Yurt disinda mi oldu acaba burun ameliyatini?

hobaaaaaaa, bi yaşıma daha girdim
Türkan Şoray da mı estetikli imiş

ağlamaklıyım şuan

evet kim yaptıysa gidip ellerinden öpmek lazım
ben Türkan Şoray ın yüzüne tapardım yahu
yok böyle kadın vay be bak bak bak demekten filmlerine odaklanamazdım

Malesef o Sen seviyorsun ve begeniyorsun galiba onu.

hem de nasıl, o dudaklarını konuşmadan da açıp kapaması, kirpiklerini savurması burnu, kaşı elmacık kemikleri, her yerine baka baka doyamazdım filmlerinde,
eeeee bak şimdi yıkıldım

minikcim ben de pek hayrani deilim hihi yanniz deilsin. tabi ki cirkin deil genclik halleri ve estetikten sonra tabi ki. ama hulya kocyigit gulsen bubikoglu filiz akin bana gore daha hoslar ama kadin guzel bakior o ayri

Aynen Bambam bayildim ben de profil resmine

Bambam fotoda yakıosun vallahi.

:26: kizlar cok tesekkur ederim cok tatlisiniz

minikcim ben de pek hayrani deilim hihi yanniz deilsin. tabi ki cirkin deil genclik halleri ve estetikten sonra tabi ki. ama hulya kocyigit gulsen bubikoglu filiz akin bana gore daha hoslar ama kadin guzel bakior o ayri

ay sevindim yalnız olmadığıma:93: bende diğerlerini daha çok beğeniyorum hele gülşen bubikoğlu türkan şorayın fiziği çok itici geliyo bana çok kabaymış bi zarifliği yokmuş bana göre tabii

ay sevindim yalnız olmadığıma:93: bende diğerlerini daha çok beğeniyorum hele gülşen bubikoğlu türkan şorayın fiziği çok itici geliyo bana çok kabaymış bi zarifliği yokmuş bana göre tabii

evet artık Gülşen Bubikoğlu diyorum

bu sahneyi hatırlamayan yoktur, Tarık Akan ın yavaş yavaş gelip yanağına ufak bir buse kondurduğu

bir sorum var

Gülşen Bubikoğlu

bu resimdeki Gülşen Bubikoğlu mu yoksa bir hataları mı var ?????????

Son düzenleme:

ay eet ya o sahne heheh cok guzel gorunuor gercekten

o linkteki bence deil gulsen bubikoglu benzetemedim hic. sanirim hata yapmislar :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…