bu iş burun murun bilmemne işi değil.
gülse birsel.çok büyük bir burnu var ama kendiyle barışık ve zaten de ona yakışıyor.
bergüzar korel sedef avcı daha da var şimdi aklıma gelmiyor..illa küçük bir burun mu olmalı yanii.?? anlayamıyorum insanların tek bi yerlerine bakarak mı beğeniyoruz kii..aaaa bunun burnu büyük hiç güzel değil...eee yüzüne gidiyosa burnu orantılıysa..
hiç anlayamıyorum dar kalıpları:26::26:
eren bakıcı mesela çok güzel.. burnu da ona yakışıyor
kalıplara karşıyım..
1-uzun boy..önemli olan orantıdır bence boy hiç bişeydir..
2-yapılı gibi duran burunlar.evet güzel ..bişey demiyorum ama illa olması gerekmiyor
3-kilo .. ki artık sıfır bedenler beğeniliyo be tek kelimeyle tiksiniyorum
4- sarı saç.. bunun mantığını hiç çözemedim zaten
Evet, o gögüsleri iyi tasiyor gercekten :128: Herkese yakismaz o kadar iri gögüs.woaw çok seksi bir hatunmuş gerçektendeyüzü de çok hoş yalnız göğüsleri biraz iri ama bembeyaz bir ten balık hafif balık et olunca oda çok yakışmış bu kadına
Anlamadim, bana mi yazdin yoksa diger tartistigin arkadasa mi? :26: Benim üstteki mesajim genel yani. Devamini da zaten alinti yaptigim arkadasa yazdim :44:bu arada daha öncekilere cevap vermediğim gibi sana da cevap verme gereği duymayacağım merak etme:13:
Henüz yeni farkettim Rihanna'nın gözlerinin muhteşem olduğunu.Şekli de rengi de enfess.. Büyüledi beni. Hayatımda gördüğüm en etkileyici gözler sanırım. Daha önce hiç bu kadar hayranlıkla bakmamıştım kimsenin gözlerine. :69
zevkler ne kadarda farklı gerçekten bu kızın göz rengi bana hiç hitap etmiyor sokaktaki kediden farkı yok bence göz renginin
benim en çok beğendiğim göz renkleriyse bu ünlülerde
Tuba Büyüküstün
Sokaktaki kedi ne demektir yau..Ela gözleri var kadının. Müthiş görünüyor. Tabi zevk dediğin gibi. Tuba Büyüküstün ün gözleri sarımtrak. Ne gözlerini ne de suratını beğeniyorum çok sıradan geliyor. Özellikle dudakları çok kötü.
Ceren Hindistan için daha önce de yazmıştım sanırım. Tam bir köylü kızı. Modernlik ve asillikten eser yok. Sıfır güzellik. Hatta benim gözümde çok çirkin.
hım anladım olabilir tabiki ama rihannanın gözleri bana göre yeşil ela gibi gelmiyor banaRihanna'nın göz rengi yeşil değil eladır. O renge yeşil denmiyor. Hatta bir sitede de şöyle bir şey yazılmış ve gözlerinin ela olduğu belirtilmil kırmızıyla belirttiğim yerde.
The color go great with her caramel skin tone, it makes her hazel eyes look extra bright!
Tuba Büyüküstün ün dudaklarını şekil açısından beğenmiyorum. Çok çirkin. Özellikle üst kısmı. Yani ince dudak diye değil. Şekli kötü. Yüzüne hiç yakışmıyor fazlaca küçük aynı zamanda suratına oranla.
Sokaktaki kedi ne demektir yau..Ela gözleri var kadının. Müthiş görünüyor. Tabi zevk dediğin gibi. Tuba Büyüküstün ün gözleri sarımtrak. Ne gözlerini ne de suratını beğeniyorum çok sıradan geliyor. Özellikle dudakları çok kötü.
Ceren Hindistan için daha önce de yazmıştım sanırım. Tam bir köylü kızı. Modernlik ve asillikten eser yok. Sıfır güzellik. Hatta benim gözümde çok çirkin.
İşte buu!
Ayıp sana yeni mi keşfettin
Çok çekici çok güzel bayılıyorum rihanna'nın gözlerinee
bnm için kadın nedirin cevabı budur arkadaşlarben bile bir kadın olmama rağmen öhömmm neyse ama göğüsleri silikon eski bir videosunu izledim youtube ta göğüsleri küçüktü...
yo rihanna nın gözleri ela değil ki yeşil tuba nın gözleri elaya daha yakın sokaktaki kedi derkende bu göz rengi genelde kedilerde oluyor o yuzden dedim zaten rihannaya da boşuna kedicik demiyolar ceren hindistanın göz rengide çok güzel bir mavi bence açık soluk bir mavi değil yoğun bir deniz mavisi gözleri ama tabiki zevk meselesi ama birşeyi merak ediyorum tubayı beğenmeyebilirsin zevkine hitap etmiyordur ona birşey diyemem ama merak ettiğim konu tuba nın dudaklarında ne var bir arkadasım daha söyledi aynısını ama bence dudakları çok güzel sadece neden beğenmediğinizi merak ettim.