- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de begenmiorm tuba buyukustunu. cirkin deil tabiki kesinlikle ama ekstra guzel bulmuorm. ilginc gelmior tipi cok alisildik gelior hatta TR de sokakta cok daha alimli hos kizlar var bence. tamamen kendi fikrim herkese boyle gelmez tabi ki de o yuzden cok begenini var zaten. benim de agzi hosuma gitmior cok genis surati var ama onu dengeleyemeyen kucuk bir agzi var. yuzune gore kucuk kalior bence. dudaklarinin dolgulugu acisindan degil yatay olarak suratina oranini dar buluorm. o da degisik bir ifade verior yuzune. o ifade beni cok cekmior. alnini da dar buluorm. ama begenen begenior ben begenmemisim kime ne hihi
rihanna cok guzel. en guzel yeri de gozleri hem rengi hem sekli sahane. cok guzel bir yesil ela gozleri. ela denior gozlerine ama ela gozler zaten isiga gore cok degisior. bir arkadasimin aynen bu sekilde gozleri isikta yemyesil ama odada kahve gorunuor resmen. herneyse rengi harika ama
fizigi cok iyi sayılmaz kalın bel dar kalca ama en fenası heralde o igrenc silikonları.