Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Benim göz rengim de aynen öyledir. Işıkta yemyeşil ama koyu bir yeşil. Zamanla ışık olmadan da o renkte görünmeye başlayacak. Anneminki gibi. :KK31::KK31:

4151.jpg

88146_CP_Shermine6.jpg

shermine-sharivar.jpg

102670545.jpg

shermine.jpg

Shermine Sharivar

Cok kibar bi yüz yapisi var bence, ayrica gözleri ve kaslari da hosuma gidiyor.

ben de begenmiorm tuba buyukustunu. cirkin deil tabiki kesinlikle ama ekstra guzel bulmuorm. ilginc gelmior tipi cok alisildik gelior hatta TR de sokakta cok daha alimli hos kizlar var bence. tamamen kendi fikrim herkese boyle gelmez tabi ki de o yuzden cok begenini var zaten. benim de agzi hosuma gitmior cok genis surati var ama onu dengeleyemeyen kucuk bir agzi var. yuzune gore kucuk kalior bence. dudaklarinin dolgulugu acisindan degil yatay olarak suratina oranini dar buluorm. o da degisik bir ifade verior yuzune. o ifade beni cok cekmior. alnini da dar buluorm. ama begenen begenior ben begenmemisim kime ne hihi :KK37:

rihanna cok guzel. en guzel yeri de gozleri hem rengi hem sekli sahane. cok guzel bir yesil ela gozleri. ela denior gozlerine ama ela gozler zaten isiga gore cok degisior. bir arkadasimin aynen bu sekilde gozleri isikta yemyesil ama odada kahve gorunuor resmen. herneyse rengi harika ama :KK69:

olabilir tabiki canım zevk bu :) ama benim tubayı beğenmemdeki en önemli faktörlerden biri yüz şekli rihannanında yüzünde gram güzellik bulamıyorum yüzü bana çok kaba geliyor melez ten rengini sevmeme rağmen ona hiç yakıştıramıyorum melezliği vücut yapısıda kötü bence bacakları çok kötü gözüküyor ama tabiki benim zevkime göre zevkler gerçekten çook farklı olabiliyor.

dis araligi bozuyor , gülmedigi zaman güzel
dis araligi her insani cirkin kilar diye birsey yok ama mesela H&M'in modeli olan Jessica Hart'inda dis araligi var yinede güzel geliyor gözüme. Tarzini ve vücudunu cok begenirim

evet ya jessica çok çekiciymiş gerçektenevet ya jessica çok çekiciymiş gerçekten

dişlerini neden yaptırmıyorlar kötü gözükmüyormu sizcede kızlar yüzleri bebek gibi ama gülüncee...:26:

jessica hart i begendim ben de cok. bazi fotolarda daha cok sevdim daha bebeksi. cok sert oldugu fotolarda var ama gene de hos ozellikle saclarini cok begendim :KK69: dis araligi da boncugu olsun.

Benden de bir Jessica Hart fotosu. Burnu yamuk biraz ama genel olarak çok çekici ve hoş bence de.

000000089728_jessica_hart_fit.jpg

3328.jpg

susan ward kadının sözlükteki anlamı çok güzel ve seksi o gözlerle saçların inanılmaz tezat uyumu o güzel vücut dehşet

Son düzenleme:
yine iri bir yüz:KK19:daha öncede defalarca söylediğim gibi iri ve kemikli yüz kadının zerafetini öldürüyor ona daha kaba bir hava veriyor bence.onun dışında güzelmiş

fizigi cok iyi sayılmaz kalın bel dar kalca ama en fenası heralde o igrenc silikonları.

X