bence 500 yıl öncede küçük burun beğeniliyordu emin olun 500 sene geçsede iri burun moda olmayacak ve kimse beğenmeyecek.sizin burda beğenip resmini koyduğunuz kişiler bile o beğendiğiniz yerlerinden rahatsız oluyor gerek estetik ameliyatlarla gereksede makyaj hileleri yada saç modelleriyle kusur saydıkları yerlerini kamufle etme çabasında bulunuyorlar.yalnız sözüm meclisten dışarı bazı insanlar sırf farklı düşünüyor olmak adına yada kendiside öyle olduğu için onu güzel gösterme çabasında bulunabiliyor.sakın sakın yanlış anlaşılmasın ben hiçbirinizi görmedim ve tanımıyorum sadece kendi çevremdeki insanlardan bahsediyorum.gerçekten özellikle şuan yaşadığım yerde böyle insanlarla sık karşılaşır oldum ama bence onların sadece dili bunu söylüyor gibi geliyor çünkü mimikleri kendilerini ele veriyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı
- Konu Sahibi donut
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?mavis İlyas Salman örneğini vererek çok abartmışsın yalnız. Ne alak aGüzide Duran ve İlyas Salman? Her sarışın mavi gözlü insan nasıl güzel görünmüyorsa (örnek: Sarah Jessica Parker) her sivilceli ve iri yüzlü insan da yakışıklı veya güzel değildir.
ya aklıma öyle uç noktalarda kimse gelmedikisen sonuçta ne sormak istediğimi anlamışsındır canım ya ona göre cevap verebilirsin
1.80 boy iyi mi şimdi :S 1.75 üstü kadın beğenmiyorum ben açıkçası kazulet gibi duruyor
mankenlerde 180 boy idealdir canım ama başka bir mesleği varsa banada itici geliyor açıkçası.zaten dünyanın en güzel kadın vücudu naomi campel seçilmiştir oda 175 boyundadır.gerçi bu aralar çevreme bakıyorumda yeni nesil inanılmaz uzun liseli kızlar bile 175-180 arasında maşallahçonunn için uzun boyunda pek bir önemi kalmadı gibi
Sarışın, mavi gözlü, yüz hatları düzgün ve güzel vücutlu insanlar için basit sıfatını kullanan varsa onlar cevaplayabilir bu soruyu bence. Ben çok saçma buluyorum düzgün surat basit denmesini. Özellikle de düzgün yüz hatlarına sahip bir insan olarak alınıyorum.
Diğer dediğine katılıyorum ama sen de insanlara hak vermelisin bence. Mesela burnu hokka gibi olmayan bir insanın büyük burnu kendi gözünde güzelleştirmeye çalışması çok normal. Ya da düzgün yüzlü olmayan birinin harika yüz hatlarına sahip birini yermesi ve basit demesi de çok normal geliyor artık bana; çünkü şunu anladım ki insanlar kendilerini bir şekilde beğenmek, aynaya baktıklarında iyi hissetmek zorundalar. Eğer beğenmezlerse kendilerini, güven de oluşmaz içlerinde ve topluma ayak uyduramazlar, hatta rahat rahat sokağa çıkıp yürüyemezler. Kendimizi bir şekilde güzel olduğumuza koşullamamız lazım, bunu da herkes farkında olmadan yapıyor zaten ve bir şekilde belli de ediyorlar. Çünkü yaşadığımız çağda her şey göze hitap ediyor malesef.
Diğer dediğine katılıyorum ama sen de insanlara hak vermelisin bence. Mesela burnu hokka gibi olmayan bir insanın büyük burnu kendi gözünde güzelleştirmeye çalışması çok normal. Ya da düzgün yüzlü olmayan birinin harika yüz hatlarına sahip birini yermesi ve basit demesi de çok normal geliyor artık bana; çünkü şunu anladım ki insanlar kendilerini bir şekilde beğenmek, aynaya baktıklarında iyi hissetmek zorundalar. Eğer beğenmezlerse kendilerini, güven de oluşmaz içlerinde ve topluma ayak uyduramazlar, hatta rahat rahat sokağa çıkıp yürüyemezler. Kendimizi bir şekilde güzel olduğumuza koşullamamız lazım, bunu da herkes farkında olmadan yapıyor zaten ve bir şekilde belli de ediyorlar. Çünkü yaşadığımız çağda her şey göze hitap ediyor malesef.
Sarışın, mavi gözlü, yüz hatları düzgün ve güzel vücutlu insanlar için basit sıfatını kullanan varsa onlar cevaplayabilir bu soruyu bence. Ben çok saçma buluyorum düzgün surat basit denmesini. Özellikle de düzgün yüz hatlarına sahip bir insan olarak alınıyorum.
sana kesinlikle katılıyorum canım ama bazı gerçekleride görmek gerekli değilmi sencede?en azından güzel olmayan yerini kamufle edip güzel olan yerlerini ön plana çıkarabilirse daha hoş görünecektir göze.hem şunuda düşünecek olursak biz kadınları daha çok erkekler beğenir kadınlar değil ve bence hiçbir erkekte böyle aman farklı olsun burnu kemerli olsun falan demez açık konuşalım burda.ne türkü ne avrupalısı ne amerikalısı hepside güzel olsun seksi olsun ister. kesinlikle
Güzel yerini ortaya çıkarırsa tabi ki daha hoş görünür. Valla her erkeğin ayrı zevki var sonuçta. Gözüne hoş gelsin yeter. Sadece erkekler için değil tüm insanlar için böyle. Sarışını esmeri, uzunu kısası, amerikalısı türkü yok bu işin. Güzel insan kimse, hangisiyse isterim. Bu da kişiye göre değişti için yine ortak bir sonuca varamayız ama dediğin gibi önceden sipariş verir gibi şöyle olsun böyle olsun demek doğru değil. Her yerin güzeli vardır.
avrupalı kadınların yüzleri aksine bize göre daha ince ve küçüktür canım güzide en son avrupalı görünen mankendir herhalde
yüz yüzdür avrupaılık tanımı deqışır qörecelıdır .hala qüzıdeden bahsedıyosun bırak artık şu kadının yakasını
peki kızlar erkeklerde de aynı zevke sahipmisiniz?yani brad pitt yada david becham gibi tipler çok sıradan sarışın mavi gözlü yüz hatları düzgün güzel vücutlu olduğu için basit geliyor da mesela ilyas salman gibi daha ender hani%1 lik gruba giren erkekler daha çekici ve yakışıklı geliyormu size merak ettim doğrusu:44:sonuçta oda güzide duran gibi iri yüzlü ve sivilce izli.hem burnu falanda küçük değil karakteristik bir burnu var mesela yani farklı grubuna giriyor kesinliklegerçekten merak ettiğim için soruyorum altında bişey aramayın lütfen
tek kelımeyle sıkıcısın .yazmış olmak ıcın yazmışsın ve sacmalamışsın.tartışma ortamına döndürmeyelım lütfen...buraya bışey yazmışsan altındada üstündede bışey aranır .burada fıkırlerımızı sölüyoruz.
bence 500 yıl öncede küçük burun beğeniliyordu emin olun 500 sene geçsede iri burun moda olmayacak ve kimse beğenmeyecek.sizin burda beğenip resmini koyduğunuz kişiler bile o beğendiğiniz yerlerinden rahatsız oluyor gerek estetik ameliyatlarla gereksede makyaj hileleri yada saç modelleriyle kusur saydıkları yerlerini kamufle etme çabasında bulunuyorlar.yalnız sözüm meclisten dışarı bazı insanlar sırf farklı düşünüyor olmak adına yada kendiside öyle olduğu için onu güzel gösterme çabasında bulunabiliyor.sakın sakın yanlış anlaşılmasın ben hiçbirinizi görmedim ve tanımıyorum sadece kendi çevremdeki insanlardan bahsediyorum.gerçekten özellikle şuan yaşadığım yerde böyle insanlarla sık karşılaşır oldum ama bence onların sadece dili bunu söylüyor gibi geliyor çünkü mimikleri kendilerini ele veriyor.
farklı düşünme adına olan bır olay yok.qüzellıqın bır tane olduqu kalıp da yok.allaha şükür burnumda doquştan okka .bakmadıysan ac profılımda resımlerım mevcut.qıder merakını lütfennnn
mankenlerde 180 boy idealdir canım ama başka bir mesleği varsa banada itici geliyor açıkçası.zaten dünyanın en güzel kadın vücudu naomi campel seçilmiştir oda 175 boyundadır.gerçi bu aralar çevreme bakıyorumda yeni nesil inanılmaz uzun liseli kızlar bile 175-180 arasında maşallahçonunn için uzun boyunda pek bir önemi kalmadı gibi
ya evet çok uzunlar bende 1.70 dim 1.71 e çıkmış boyum ama çokta uzamak istemiyorum kötü geliyor bana o kadar uzun boy birde bizim ailede 18 den 1-2 yıl sonra uzamak meşhurdur beğenmiyorum ama ben
tek kelımeyle sıkıcısın .yazmış olmak ıcın yazmışsın ve sacmalamışsın.tartışma ortamına döndürmeyelım lütfen...buraya bışey yazmışsan altındada üstündede bışey aranır .burada fıkırlerımızı sölüyoruz.
sende tek kelimeyle terbiyesizsin tatlımben kırıcı olmamak için elimden geleni yapmıştım defalarca kimse alınmasın dedim zatenneden saçmalamış olayım kadınlarda farklılık güzelde erkeklerde neden saçma olsun ki:44:bu arada fotoğrafına baktım 2 kişi vardı sarı saçlı olan güzel diğeri pek güzel gelmedi banahangisiysen ona göre üstüne alın:13:
farklı düşünme adına olan bır olay yok.qüzellıqın bır tane olduqu kalıp da yok.allaha şükür burnumda doquştan okka .bakmadıysan ac profılımda resımlerım mevcut.qıder merakını lütfennnn
nasıl yok ya:26:millet sırf farklı olabilmek için giyim tarzını,davranışlarını,hatta zevklerini hobilerini bile farklı şeylerden seçme çabasında bulunuyolarmesela ben profesyonel fotoğrafı severim ve makinem de var kendimce çekmeye çalışırım.burda sırf farklı görünmek için fotoğraf çekmeye çalışan insanlar tandım ben aslında hiç zevk almadığı ve beceremediği herhalinden belli ama nedense kendince onu farklı imaj zannedip dikkat çekmeye çalışıyor kız yadaha bunun gibi neler neler var yeterki farklı olsun ona öylelerine yeter konunun ne olduğunun önemi yokbelki çok alakası yok ama aklıma rahmetli zeki mürenin bir sözü geldi şimdi: reklamın iyisi kötüsü olmaz derdi rahmetli aynen katılıyorum bende:13:
bu iş burun murun bilmemne işi değil.
gülse birsel.çok büyük bir burnu var ama kendiyle barışık ve zaten de ona yakışıyor.
bergüzar korel sedef avcı daha da var şimdi aklıma gelmiyor..illa küçük bir burun mu olmalı yanii.?? anlayamıyorum insanların tek bi yerlerine bakarak mı beğeniyoruz kii..aaaa bunun burnu büyük hiç güzel değil...eee yüzüne gidiyosa burnu orantılıysa..
hiç anlayamıyorum dar kalıpları:26::26:
gülse birsel.çok büyük bir burnu var ama kendiyle barışık ve zaten de ona yakışıyor.
bergüzar korel sedef avcı daha da var şimdi aklıma gelmiyor..illa küçük bir burun mu olmalı yanii.?? anlayamıyorum insanların tek bi yerlerine bakarak mı beğeniyoruz kii..aaaa bunun burnu büyük hiç güzel değil...eee yüzüne gidiyosa burnu orantılıysa..
Son düzenleme:
eren bakıcı mesela çok güzel.. burnu da ona yakışıyor
kalıplara karşıyım..
1-uzun boy..önemli olan orantıdır bence boy hiç bişeydir..
2-yapılı gibi duran burunlar.evet güzel ..bişey demiyorum ama illa olması gerekmiyor
3-kilo .. ki artık sıfır bedenler beğeniliyo be tek kelimeyle tiksiniyorum
4- sarı saç.. bunun mantığını hiç çözemedim zaten
kalıplara karşıyım..
1-uzun boy..önemli olan orantıdır bence boy hiç bişeydir..
2-yapılı gibi duran burunlar.evet güzel ..bişey demiyorum ama illa olması gerekmiyor
3-kilo .. ki artık sıfır bedenler beğeniliyo be tek kelimeyle tiksiniyorum
4- sarı saç.. bunun mantığını hiç çözemedim zaten
Son düzenleme:
bu iş burun murun bilmemne işi değil.
sana kesinlikle katılıyorum canım:13:zaten benim söylemek istediğim de bu.gülse birsel burnuyla barışık ama benim burnum çok güzel zaten ben böyle burun seviyorum demiyor.güzel olan diğer yerlerini ön plana çıkarıyor ve burnuda hiç göze batmıyor böylece.birde sadece güzelliğini değil aklını ve başarılarını öne çıkarabiliyor ve buda ona daha özel farklı bir hava veriyor.gülseden bahsedince aklıma geldi avrupa yakası dizisi ilk çıktığı sıralarda ordaki selin karakterinin özentileri türemişti etraftasırf farklı konuşmak dikkat çekmek için abuk subuk konuşma tarzını benimseyen kızlar vardı meselaselin karakterini canlandıran kız bile selin çok aptal saptal bir kızdır diyordu ama yinede çok özentisi vardı etrafta birçok kız farklı olmak adına oha falan oluyordu o zamanlarbence asıl basitlik budur neyse ben bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.çünkü burda diğer arkadaşlar rahatsız olacaklardır sonuçta konu dışına çıkılıyor bu şekilde ve saygı çerçevesi de aşılabiliyor haliyle.
sende tek kelimeyle terbiyesizsin tatlımben kırıcı olmamak için elimden geleni yapmıştım defalarca kimse alınmasın dedim zatenneden saçmalamış olayım kadınlarda farklılık güzelde erkeklerde neden saçma olsun ki:44:bu arada fotoğrafına baktım 2 kişi vardı sarı saçlı olan güzel diğeri pek güzel gelmedi banahangisiysen ona göre üstüne alın:13:[/QUO
fark ettıysen terbıyessız olan sızsınız cunku alakasız şeyler yazıp durmaktan sıkılmadınız ama ben bu qereksız şeylerınıze cevap vermekten sıkıldım .resımde 2 kışı var dıyosunuz yüzü qörünen kımse o benım ama sız onu bıle anlamamışsın lafı dolandırmışsınız .ben sıze resımlerıme bakın dedıysem neden dedıqımı sız daaa ıyı bılırsınız .kısacası şunu sölıyım zevk benım , ıster beqenırım ıster beqenmem ama sız durmadan olayı uzattınız.ben qüzıdenın avukatı deqılım sıze beqendırmek zorundada deqılım , ama sız kafa yormuşsunuz baya bıı, durmadan yazıosunuz .qörüşünüze sayqı duyarım fakat bu kadar uzatmayınız rıca edıyorum .kücük kelıme oyunları yapıp ,alınmasın kımse demekle bu ışler olmuyor tatlım yazıyosan arkasında duracaksınız neyı neden dedıqını bıleceksınız .lütfen vurkac taktıqı yapmayınız ınanın qerek yok .
qüzellık evrensel bırşey bakış acısıyla alakalı, büyük burunlu kadınlara qüzel dedım dıyee benım burnumda büyük oldu nekadar yanlış bı mantık :90:
bı daha msjlarınıza cevap vermeyeceqım :80: konuyu uzatmayınız lütfen bunlarıda olayı kışıselleştırdıqınız ıcın yazıyorum