Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

bu aralar jennifer aniston a sardım.. bütünüyle beğeniyorum.eskiden pek beğenmezdim halbuki

özellikle saç şekli uzunluğu,fiziği...yüzü de hoş geliyor bana.

Jennifer Aniston ın beğendiğim tek bir yeri yok. Hollywood da ne işi var böyle çirkin bir kadının aklım almıyor, hoş kimse çok güzel falan diye söz etmiyor kendisinden ama ekrana da yakışmıyor yüzü.

aniston bana göre de pek te güzel sayılmazfiziği zerafetini saymıyorum çünkü o fizik te birsürü kişi var yani özelliği yok wow şurasıda böyle güzel denecekyüzü desen pekte güzel değil zaten özellikle burnuholywoodda ne işi var haklısın ama brad pitt gibi bir adam onla niye evlenmiş oda enteresan bir durum gerçekten:44:kadında şeytan tüyümü var yoksa bizim göremediğimiz bir özelliğimi var acaba:44::44:

Evlilik, aşk meseleleri güzelliğe bakmıyor ki canım. Bir sürü erkek var çok yakışıklı olup da çirkin kadınlarla beraber olan. Brad de başka bir tarafından etkilenmiştir elbet ama bu etki çok da uzun sürmedi, terketti zaten Jennifer'ı.

o kdr bakim estetik vs. uurasior fakat gene de yuzunu ben de begenmiorm. sert ve buyuk gorunuor. bir de kisiligini de pek sevemedim brad pitt ile evli iken hollywood da en cok bakimlarina para harcayan cift onnardi sanirim oole bi haber okudugumu hatirliorm. bence brad pitt in angelinaya olan ilgisinin en onemli etkilerinden biri de jennifer dan cok farkli olmasi. fiziksel cekimin disinda karakterinin de buyuk etkisi oldugunu dusunuorm ben. yardimseverligi rahat tarzi salasligi fln. jennifer tam bir all american girl oldugu icin amerikalilar bayilior benm fikrim bu yonde. aslinda pek bi numarasi yok friends in buyuk etkisi var sevilmesinde eh tabi sonra brad pitt angelina olayi patladi tam sempati kazandi. oyunculugunu hic begenmem hep benzer rollerde oynuor. eh oyunculuk cok iyi deil yuz sempatikligi de benm fikrimce pek yok o da fizige calisior :) ay biraz fazla elestirdim galiba bu kdr elestirdikten sonra begendigim bir yanini soyliyim; saclari cok basarili harika otesi hatta rengi parlakligi gurlugu.

Son düzenleme:
Shirley Mallmann ın yüz yapısını, gözlerini, soğuk duruşunu çok beğendim, çok seksi, çok havalı.

Bence tersine benzediği için beğeniyor.
Her zaman bahsettiğimiz konu işte.
Kadınlar kendine yakın bulduğu tipteki kadınları beğenir, hatta erkekler de öyle.
Hiç tipimizle alakası olmayanları da beğeniyoruz tabi ama kendimize daha yakın olduğunu düşündüğümüz kişilere hayranlık duyuyoruz özellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…