Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Çıldırıciim sanırsam. Canım zaten anladık onu. Karaktersizlik değil 'karakteristik değil' demek istemişsin ondan bahsediyorum. Yoksa herhalde tipe bakıp da bu karaktersiz diyemeyiz. Karaktersiz lafını ben yazdıysam yanlış yazmışım. Karakteristik yazacaktım oysa. Benim hatam. Neyse artık...

tuba büyüküstünün karekteristik mesela ve bence yüz olarak burdaki ünlülerin hepsinden çok daha güzel

Son düzenleme:
güzide duranın fiziğii;sadece fizğini gör geri tarafına hiç bakma bile..

bu kadını yüzü nü cok beqenıyorum alışılmışın dışında sokakta böle bırıne rastlama olanaqı %1 .ama tuba büyüküstün ,hadıse qıbı sıradan tıpler sokakta dolu hatta onlara 10 basan kızlar varr.tuba buyuk ustunun alnı kısa kacmış bıraz yüzünde yerınde olmayan bışeyler var pısırık bı yüz ıfadesı var.....

gerçektenmizevkler ne kadarda farklı:44:bu kadın gibisi %1 ise bu kadını beğenenlerin oranıda %1 dir herhaldebence türkiyenin en çirkin mankeni bu kadınyüz olarak söylüyorum tabi.zaten mankenlikte vücut güzelliği gerekir.yüzü aşırı iri ve erkeksi aynı zamanda sivilce izleri ve çukurlarından geçilmiyor sanırım bunları kapatmak için bir tüp fondoten sürüyodur ama yinede yakın çekim alınca bariz belli oluyorkısacası çirkin bile demek az kalır bence

bence güzide duranın yüzü at gibi çok uzun geliyor bana hiç beğenmiyorum

qüzellıqın bı standartı yok malesef.kadının boyu 180 eeee okadarda olsun.kesınlıkle cırkın deqıl .zevk meselesıı:115:

qüzellıqın bı standartı yok malesef.kadının boyu 180 eeee okadarda olsun.kesınlıkle cırkın deqıl .zevk meselesıı:115:

zaten fiziğine bişey demiyoruz ki yukarıda da yazmışız fiziği güzel sonuçta manken diye.ama yüzünü beğenen biriyle ilk kez karşılaştım desem yalan olmaz.gerçekten çok şaşırdımmedyada bile mankenler arasında söylentiler olduğunda bu kıza at suratlı yada travesti gibi yüzü var diyenler olmuştusanırım benim hemşerim bu kız ama mersinin kızları genellikle güzel olur bu istisnalar arasında bana kalırsaama tabi senin zevkine de saygı duyuyorum.

mersınlımı bılmıorum ama yazma qereqı duymamın sebebı cırkın sıfatına uyqun oladıqı ıcın .ewet benım öle deqışık zevklerım vardır kadında deqışık bı avrupaılık var belkıde ondan sıradanlıqa taamülüm yok tatlım yaaa zevk ıştee

Güzide Duran'ın sivilceleri olmasa yüzü gayet güzel bence. Ve ben beğenen bir dolu insan tanıyorum. Çok farklı, alışılmışın dışında bir surata sahip. Kızılderililere benzetiyorlarmış zaten.

avrupalı kadınların yüzleri aksine bize göre daha ince ve küçüktür canım güzide en son avrupalı görünen mankendir herhalde

Son düzenleme:
peki kızlar erkeklerde de aynı zevke sahipmisiniz?yani brad pitt yada david becham gibi tipler çok sıradan sarışın mavi gözlü yüz hatları düzgün güzel vücutlu olduğu için basit geliyor da mesela ilyas salman gibi daha ender hani%1 lik gruba giren erkekler daha çekici ve yakışıklı geliyormu size merak ettim doğrusu:44:sonuçta oda güzide duran gibi iri yüzlü ve sivilce izli.hem burnu falanda küçük değil karakteristik bir burnu var mesela yani farklı grubuna giriyor kesinliklegerçekten merak ettiğim için soruyorum altında bişey aramayın lütfen

mavis İlyas Salman örneğini vererek çok abartmışsın yalnız. Ne alak aGüzide Duran ve İlyas Salman? Her sarışın mavi gözlü insan nasıl güzel görünmüyorsa (örnek: Sarah Jessica Parker) her sivilceli ve iri yüzlü insan da yakışıklı veya güzel değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…