Heh iste karakteristige bir örnek :128: Benim demek istedigim bu. Veya da dudaklari biraz iri ya da sekilli olabilir, gözleri cok düz biraz daha farkli ve daha güzel bakislari olabilir iste o zaman makyaj yapilmasa bile su anki resimdekinden daha güzel bir kiz olabilir. (bana göre)Sen kendi begenine göre hayalinde, begendigin kisiyi canlandirirsin ve normalde de begenilerin o kisiye göre olur, kaslari kavisli, gözleri hafif cekik vesaire. Bu senin zevkindir. Bunlar birer örnek zaten. Resimdeki de gercek bir kiz degil, yani istedigimiz gibi sekillendirebiliriz onu Azicik oynamayla daha özgün daha farkli bir tip olabilir :128:
Canim o resmini koydugun bayanlarin hepsi farkli güzel zatenBurun benim verdigim kücük bir örnekti sadece. Bu bayanlarin kimisinin gözleri güzel, kimisinin dudaklari iri ve hos, kimisinin kaslari kavisli. Bu özellikler onlari farkli kilan karakteristik özellikleri. Mesela bayanlarin yüzleri hakkinda yorum yapmaya kalksam herseyi hakkinda bir sey derim, iyi veya kötü. Ama burunlari hakkinda bir sey diyemem cünkü zaten düzgün ve güzel burunlari var. Ben bir yüz hakkinda yorum yapabilmek isterim, ama o koydugum resimdeki kiz hakkinda yorum yapamam cünkü fazla düzgün, güzel derim gecistiririm.
Karaktersiz diyerek iyi yapmamisim sanirim :26: Karaktersizden kastimi gönderdigim resimdeki kizdan anlayabilirsin aslinda. Fazla düzgün, farkli bir özelligi olmayan, klasik güzel. Cekici bir yani yok bana göre. Tabi size göre nasil bilemem. Bu arada karakter dedigim kisilik degil. Bir insanin yüzüne bakarak kisiligini anlayamayiz. Karakter dedigim; farklilik. Görüntü olarak farklilik. Umarim anlatabilmisimdir. :128:
Aslinda anlatmak istedigimi yüzyüze konusarak anlatsam az da olsa katilirsiniz bana. (Belki de tamamen katilirsiniz orasi size kalmis.) Burada yaziyla herseyi anlatamiyoruz, mimikler, ifadeler, vurgulamalar olmadigi icin. Yine de bu yaziyla yanlis anlasilmalari düzeltebilirim sanirim
güzel ama çok mıy mıy bu da yaaa
güzide duranın fiziğii;sadece fizğini gör geri tarafına hiç bakma bile..
kankaaayol sana çok benziyo bu kız :119:
bu kadını yüzü nü cok beqenıyorum alışılmışın dışında sokakta böle bırıne rastlama olanaqı %1 .ama tuba büyüküstün ,hadıse qıbı sıradan tıpler sokakta dolu hatta onlara 10 basan kızlar varr.tuba buyuk ustunun alnı kısa kacmış bıraz yüzünde yerınde olmayan bışeyler var pısırık bı yüz ıfadesı var.....
bu kadını yüzü nü cok beqenıyorum alışılmışın dışında sokakta böle bırıne rastlama olanaqı %1 .ama tuba büyüküstün ,hadıse qıbı sıradan tıpler sokakta dolu hatta onlara 10 basan kızlar varr.tuba buyuk ustunun alnı kısa kacmış bıraz yüzünde yerınde olmayan bışeyler var pısırık bı yüz ıfadesı var.....
qüzellıqın bı standartı yok malesef.kadının boyu 180 eeee okadarda olsun.kesınlıkle cırkın deqıl .zevk meselesıı:115:
qüzellıqın bı standartı yok malesef.kadının boyu 180 eeee okadarda olsun.kesınlıkle cırkın deqıl .zevk meselesıı:115:
mersınlımı bılmıorum ama yazma qereqı duymamın sebebı cırkın sıfatına uyqun oladıqı ıcın.ewet benım öle deqışık zevklerım vardır kadında deqışık bı avrupaılık var belkıde ondan sıradanlıqa taamülüm yok tatlım yaaa zevk ıştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?