Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Anais Pouliot muhtesem bir bebek surat. kahve gozleri goz sekli ve muhtesem dolgun dudaklari benm en cok begendigim yerleri ama kiz cok kusursuz bence fizigi yuzu saclari da sahane. opuyorumnanaktan

ay kusura bakmayin biraz fazla oldu saniirm fotosu ama kizin fotolarindan secmek cok zor sempatiksalakcinni cok farkli farkli cikabilior. bazilarinda cok cocuksu bazilarinda gayet de seksi secemedim dooiru duzgun foto sempatiksalakcinni

Siyah- beyaz fotoda çok güzel görünüyor. Diğerlerini beğenmedim. Özellikle burda hiç beğenmedim.
Çok çocuksu. Biraz da aptal gibi bakmış, onun da etkisi var sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siyah- beyaz fotoda çok güzel görünüyor. Diğerlerini beğenmedim. Özellikle burda hiç beğenmedim.
Çok çocuksu. Biraz da aptal gibi bakmış, onun da etkisi var sanırım.

cocuksu suratlari cok begenirim oldum olasi sempatiksalakcinni iri gozler dolgun dudaklar duz kaslar bayanssulusmile o foto da biraz bakisinin etkisi olabilir ama bence gene de guzel gorunuor :kedi: bir de cok genc tabi az makyajla daha da kucuk durmasi ondan olabilir 91li. ama genel havasi cocuksu tabi :))

burada o kdr da cocuksu deil mesela :)) makyajla deisior baya boshayallersmile

Son düzenleme:
ben de doğal kızlardan hoşlanıyorum hem de çok ama bu kızın bakışları çok soğuk geldi bana hiçbir fotoğrafta gülümsememiş.semmpatik gelmedi :sinifsinif:

dudakları doğal halimi acaba yoksa operasyon varmı?köfte dudak dedikleri bu olsa gerekkaydirigubbakcemile3birde çok enteresan bazı fotoğraflarda bariz esmer bazılarında da tam bir sarışın CADIARZU birde bakışları biraz farklı geldi bana sanki çooook az bir şaşılık var kızda.onun dışında güzel fena değilvereliniortak

Bahsettiğin şekilde iri gözler, dolgun dudaklar, masum bir yüz ben de severim ama bu kız da çekicilik yok işte. Zevk meselesi canım. Ama bu fotoda çok güzelmiş mesela. Yani masumluğuna çekicilik ve seksi bir hava gelmiş. Öyle olunca enfes. olumunekankayizsmile

birde iri göz diyosunuz ama bu kızın gözleri küçük kızlar ya.kenarları simsiyah boyanmış içide beyaz kalemli hali bile normal ebatta yani.makyajsız hali küçük gözlü sınıfına girer bence.

Dasha Astafieva... Çok beğendim bu kadını. Burnu, gözleri, dudakları, vücudu harika. :asigim:

bebekle birlikte olandada kaşları çok saçma duruyor.saçlarıyla hiçbir bağlantısı yok.hadi saçını kızıla boyatmış ama kaşını boyatmamış olsa neysede bu tersini yapmış hiç hoş olmamış

Kaş olayı makyajın içeriğinde var. Boya değil. Normalde koyu renk kaşları. Bir klip çekiminden sanırım o kare, o yüzden öyle. Yoksa çok saçma olur zaten.

bende aksine kadının kaşlarını çok beğendim

ehueheueh dasha ya hihi catlak bi kadin o bence yannis hatirlamiorsam bi red carpet gibi biside ic camasirini cikarmisti elbisenin altindan ilginc bi konusama tarzi da vardi girls next door da izlemistim bikac sefer. ben de begenmistim orada :)) en azindan dier cogu playmate e gore daha guzeldi ama nedense aklimda cok daha guzel kalmisti o kdr deilmis

Son düzenleme:
birde iri göz diyosunuz ama bu kızın gözleri küçük kızlar ya.kenarları simsiyah boyanmış içide beyaz kalemli hali bile normal ebatta yani.makyajsız hali küçük gözlü sınıfına girer bence.

dudklari doal bence kiz henuz 91li bikac yildir da modellik yaptigini dusunursek o kdr erken yasta operasyon yaptiricagini sanmam tum fotolarinda dolgun dudaklari kizin one cikan ozelligi o zatii) foto cekimlerinde ve fotosopla en esmeri sarisin bile gosteriorlar anacim eh tersi de mumkun tebi. cogu zenci hatunu ornegin alicia keys i neredeyse bugday tenli gordugumuz foto video cekimleri var eh makyajinda etkisi fln. bu kiz acik kumral bence:)) sasi bakmasini bilemem hehhrhe bence cok masum bakiyii:)) asik mi oldum ne gozlerim kotu yanlarini goremiyi hhahahhahaaklinialirimsmile
gozleri dedigin gibi cok dramatik buyuk deil ama bebeksi surat hatlari icin yeter buyuklukte bence kucuk sayilmaz. bir de o kdr kalin dudaklari var ki gozlerini geri plana atior.
zati buyuk goz derken genel anlamda yazdiydim o ozelliklerden bir yada birkaci olan nerdeyse her hatunu hos bulabiliorm :)) aklinialirimsmile

İç çamaşırı çıkarma olayını ben de gördüm. Çok iğrençç. Çok basit bir hareket. Halbuki asil bir görünümü olduğunu düşünüyorum ilk bakışta. Ben de bu sabah bir klipte gördüm ve çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…