Siyah- beyaz fotoda çok güzel görünüyor. Diğerlerini beğenmedim. Özellikle burda hiç beğenmedim.
Çok çocuksu. Biraz da aptal gibi bakmış, onun da etkisi var sanırım.
beğendimm..güzelmişş en baştan 2. fotoda özellikle
cocuksu suratlari cok begenirim oldum olasi sempatiksalakcinni iri gozler dolgun dudaklar duz kaslar bayanssulusmile o foto da biraz bakisinin etkisi olabilir ama bence gene de guzel gorunuor :kedi: bir de cok genc tabi az makyajla daha da kucuk durmasi ondan olabilir 91li. ama genel havasi cocuksu tabi :))
burada o kdr da cocuksu deil mesela :)) makyajla deisior baya boshayallersmile
birde iri göz diyosunuz ama bu kızın gözleri küçük kızlar ya.kenarları simsiyah boyanmış içide beyaz kalemli hali bile normal ebatta yani.makyajsız hali küçük gözlü sınıfına girer bence.
dudakları doğal halimi acaba yoksa operasyon varmı?köfte dudak dedikleri bu olsa gerekkaydirigubbakcemile3birde çok enteresan bazı fotoğraflarda bariz esmer bazılarında da tam bir sarışın CADIARZU birde bakışları biraz farklı geldi bana sanki çooook az bir şaşılık var kızda.onun dışında güzel fena değilvereliniortak
ehueheueh dasha ya hihi catlak bi kadin o bence yannis hatirlamiorsam bi red carpet gibi biside ic camasirini cikarmisti elbisenin altindanilginc bi konusama tarzi da vardi girls next door da izlemistim bikac sefer. ben de begenmistim orada :)) en azindan dier cogu playmate e gore daha guzeldi ama nedense aklimda cok daha guzel kalmisti o kdr deilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?