• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

İç çamaşırı çıkarma olayını ben de gördüm. Çok iğrençç. Çok basit bir hareket. Halbuki asil bir görünümü olduğunu düşünüyorum ilk bakışta. Ben de bu sabah bir klipte gördüm ve çok beğendim.

hiihih evt bence de. onu ben bi de TV de izledim o cikarma olayini dumur kaldim ahah:p
yok tatlisim oole asil bi hatun deil malesef. ama goruntusu oole gibi duruo gercekten de.

Dasha Astafieva...
4bd4049493e19.jpg

Kaşları hoşş .

shakira...

yüzü ve enfes fiziği..saçları kadının her şeyi güzel..zaten şu basen kalça ve ince bel olayına bayılıyorumm

shakira93.jpg

shakira nın beli çok güzel bencede ama yüzünü pek beğenmiyorum genel olarak bakınca hoş...

shakira bencede çok güzel ama tam bir yer cücesi: ) şöyle bir 20 cm fazlası olsa işte o zaman mükemmmel olur.benim boyum 160larda ve kendimi kısa bulurum beğenmediğim tek özelliğim boyumun kısalığı.bu kız benden bile 10 cme yakın kısa ise eğer o güzel vücudunun hakkını veremiyor diye düşünüyorum.sahnede yiada fotoğraflarında güzel buluyoruz ama sokakta thishirt jean ve spor ayakkabıyla görsek dönüp bakmayız sanırım böyle birine

zevk meselesi ama benim hiç boy takıntım yok taş gibi duruyo ister spor üzerine dar bi body giysin döner döner bakarım..

dar body vücut hatlarını belli etmesi babında yani ;) harika bi kadın...

insanlarımızda zaten hep uzun bayan nasıl olursa olsn güzeldir gibi bi tabu var .bunun yıkılmasını istiyorum.hem bu yüzden kendilerini de beğenmiyolar hem de başkalarınısempatiksalakcinni niye bi türlü anlayabilmiş değilim.önemli olan fiziktir ben bunu bilir bunu söylerim hepzemuszemus

article00ad7c741000005d.jpg

haklısın zevk meselesi tabi: )bendekide takıntı değil sadece beğenmediğim özelliğim şöyle 5 cm daha uzun olsam iyi olurdu aslında.üst tarfına diyeceğim yok ama bacak boyu ne olacak?istediği kadar dar giysin topuksuz bir ayakkabıyla yarım metre bir bacak ne kadar çekici olabilirki?sanki ilkokul çocuğu gibi bir bacak.ama tabi tekrar söylüyorum zevkler ve renkler tartışılmaz.

sanırım seninde boyun kısa onun için biraz kızdın bana: ) kusura bakma ben kimsseyi eleştirmiyorum.kendimlede çok barışık bir insanım.30 yaşıma az kaldı ama 22 -23 gibi duruyorum yüzümde güzel bana göre vücut hatlarımda bir anne için hiç fena sayılmaz.bırakta bir özelliğimi beğenmeyim yoksa çok ukala derler arkadaşım : )

yok cnm olur mu kızmak? herkes görüşünü paylaşıyo ben de aksine bi görüş paylaştım bu kızmak olamaz aslayerimseniben boyum 1.60 çok memnunumm .kendimi seviyorum her şeyimle hiç şuram da şöyle olsa demiyorum .. boy takıntısı hiç olmamalı bence kendini boyunla posunla sevmelisin.yanlış anlama sakın kızmak felan değilopuyorumnanaktan

birde nerde bu tabu?ben ilk kez duyuyorum.uzun bayan güzeldir denmezki.güzellik öncelikle yüzle olur.mesela şöyle derler''güzel ama biraz boyu kısa'' yada ''boyu uzun ama çok çirkin'' demekki güzellik kavramında yüz güzelliği tabusu var

cnm ne kadar kişi duyup görüyosam çevremde afedersn hiç fizik olmayan bayannlara boyundan dolayı of boya bak çok güzel felan diyolar .tamam gerçekten çok güzelse en başta ben derim zaten çok güzelmiş diye..ama yüzüne bile bakılmıyo ki..

ya da gözü maviyse ayy ne güzel deniliyo.onun gibi. ne alakaysa çözemedim anlam veremiyorum bu işlere ben..

bi insan bütünüyle güzelse güzeldir işte.boymuş göz rengiymiş felansempatiksalakcinni

güzide duranın fiziğii;sadece fizğini gör geri tarafına hiç bakma bile..

guzide.jpg
guzide008.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Back