• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

bence bu kadının vücudu çok orantılı değil basenleri bel ve göğüs kısmına göre geniş bence.ama yinede güzel sayılır

vücut olarak demedim ama beli çok hoş bence kıvrımlar çok iyi bacakları flanda düzgün bence güzel.

bacakları vücuduna göre kalın geldi bana canım beli ve göğüsleri güzel amakaydirigubbakcemile5

aslına tersine bacakları incedir canım

48372119.jpg

nina-dobrev-vampire-diaries-09.jpg

evet canım kilo alsa biraz daha güzel olucak ama bel oyuntusu çok hoş:asigim:

evet benimde belim böyle ama bende basen var birazcık.bu kız gibi kum saati olmak isterdim armut olmaktansa. sanırım birazda yapı meselesi

Son düzenleme:
basen biraz yapı meselesi canım yani kemikten kaynaklanıyo türk kadınında var basen genelde ama dert etme güzel gözüküyodur eminim bu belle:nazar:

aslına tersine bacakları incedir canım

48372119.jpg

nina-dobrev-vampire-diaries-09.jpg

evet burda daha hoş duruyormuş canım ama bikinili fotoda özellikle en alttaki yakın çekimde kalın görünüyordu.birde bu kadın kum saati tipi değil bence oda armut tipli kum saati tiplilerin göğüsleride büyük olur bunun göğüsleri büyük değilki

canım göğüsleri küçük bu kızın ama bel yapısı çok hoş kum saati demedim zaten büyük göğüsü ben çok severim ama yinede hoşuma gitti vücudu

canım benim ben senin için değil vanilya için söylemiştim aslındao kum saati demiş kendisi armut tipliymiş ya aslında bu kızda öyle dedim bende.kum saati iri göğüs ince bel dolgun kalçalı kadın tipidir.ayıptır söylemesi benim gibi:kedi:

yani erkek olsaydın gelecekle ilgili planların ya hiç olmazdı yada ömür billah boynuzlarınla yaşardın demek istedimde ayıp olmasın diye çok açmamıştım şekerim

Yok ne dediğini anladım zaten. Ondan değildi o smiley. sempatiksalakcinni
Yani erkek olsam nasıl olur bilemiyorum demek istemiştim. sempatiksalakcinni
Hem ben öyle kadınlarla olsam biriyle yetinmezdim zaten şekerim. Tek gecelik ilişkiler yaşardım. Evlenecek değilim herhalde. sempatiksalakcinni

Yok ne dediğini anladım zaten. Ondan değildi o smiley. sempatiksalakcinni
Yani erkek olsam nasıl olur bilemiyorum demek istemiştim. sempatiksalakcinni
Hem ben öyle kadınlarla olsam biriyle yetinmezdim zaten şekerim. Tek gecelik ilişkiler yaşardım. Evlenecek değilim herhalde. sempatiksalakcinni

ay boşver iyiki erkek değilmissin nasıl mı olurdun bence avatarında kullandığın fotodakii gibi bir erkek olurdunkötükedihüso olumunekankayizsmile

Back