- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insanın kendine benzeyeni beğenmesi diye birşeyi kesinlikle doğru bulmuyorum.bende aksine insanlar hep kendisinde olmayana özenir diye biliyorum. mesela kıvırcık saçlılara sorsan düz saç sever düz olanlarda keşke şöyle bukle bukle olsa der: )mesela esmer erkekler daha çok sarışın kadın tercih ederler neden çünkü kendinden farklı olmasından yada tam tersisarışınlar esmer sever daha çok.ha bu hep böyledir demek saçma tabi ama yüzdelik dilime bölünecek olursa genellikle öyledir.yani yakamoz arkadaş anormal falan değilsin aksine çok klasik bir düşünce seninki canım: )şuda var tabi koca bir burnu kimse istemez yada ufacık gözleri tutupta ya benim burnum küçük keşke şöyle patlıcan gibi olsa yada iri iri badem gözlerim minnacık olsa demez tabi: )
şimdi ben böyle yazdığım için kendimde böylemi düşünüyorum hayır ben kız yada erkek farketmez beyaz ten severim bende öyleyim yine cinsiyet ayırmadan iri göz severim bende öyleyim.kavisli kaş ve küçük burun severim aslında bende öyleyimaklinialirimsmile ama ben böyle olduğum için değil normalde de sevdiğimi düşünüyorum çünkü erkeklerde de aynı özellikler hoşuma gidiyor.mesela uzun boylu uzun uzun bacaklı kadınları severim ama ben minyonum maalesefbenneyaptımki yada açık renkli gözleri severim ela bal rengi yeşil yada mavi ama ben açık kahve gözlüyüm ve onuda ela gibi göstermek için makyaj hileleri arıyorum sürekli:sm_confused:
Bak işte orasını ben de düşündüm.
Biz böyle olduğumuz için değil normalde de böyle sevdiğimiz için seviyoruz galiba.
Yani sanırım ben küçük gözlü biri olsaydım mesela, yine iri gözleri sevecektim.
Şanslıyız ki tam zevkimize göre doğmuşuz o zaman. -tatlicadiarzu-
nina dobrev'in beli çok hoşuma gidiyor.
kaydirigubbakcemile5beğendimmmmvereliniortak
Bu hatunnn kim?Gözleri, burnu, dudakları, saçları. Müthiş bir esmer. :asigim:
Bu hatunnn kim?
şimdi ben böyle yazdığım için kendimde böylemi düşünüyorum hayır ben kız yada erkek farketmez beyaz ten severim bende öyleyim yine cinsiyet ayırmadan iri göz severim bende öyleyim.kavisli kaş ve küçük burun severim aslında bende öyleyimaklinialirimsmile ama ben böyle olduğum için değil normalde de sevdiğimi düşünüyorum çünkü erkeklerde de aynı özellikler hoşuma gidiyor.mesela uzun boylu uzun uzun bacaklı kadınları severim ama ben minyonum maalesefbenneyaptımki yada açık renkli gözleri severim ela bal rengi yeşil yada mavi ama ben açık kahve gözlüyüm ve onuda ela gibi göstermek için makyaj hileleri arıyorum sürekli:sm_confused:
Lauren Baccall. Duruşunu, havasını seviyorum bu kadının. Çok farklı geliyor bana.
Tabi gençliğinde...
Gözleri, burnu, dudakları, saçları. Müthiş bir esmer. :asigim: