• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

n5488057290114339125834.jpg
n5488057290114739633204.jpg
10432139127692901548805.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
evet öyle insanlar var ama onlar daha çok seks anlamında düşünüyor olabilirler.renkli göze gelince türklerde pek olmadığı için farklı olmak adına güzel geliyor.mesela benim iskandinav bir tanıdığım vardı sapsarı çok hoş saçları var e gözleride renkli haliyle türklere göre güzel ama kendisi esmerliğe özeniyor.o zamanlar bekardım bana şöyle söylemişti ya benim bir abim var onunla tanışmanı istiyorum ama sarışın gözleride mavi .yani baştan söyleyim: )sanki utanç verici bir durummuş gibi söylüyor ya: )demekki yaşadığın toplumla alakalı birşey bu farklı olmak dikkat çekicidir özel olmaktır.

Dasha Astafieva... Çok beğendim bu kadını. Burnu, gözleri, dudakları, vücudu harika. :asigim:

4bd404953fe37.jpg

4bd4049493e19.jpg

dasha'ı ilk defa the playboy mansion da izlemiştim hatun feci güsel ve sexy resmen agzım acık bakıyodum kadına rus dedgin de böle olmalı=))))

tatlım aynen katılıtorum hatta ben fiziginide begenmiyorum fazla uzun fazla sıska degnek gbi...

ben de tercih etmem gerekse mesela ya da seçim yapmam gerekse shakirayı seçerim mesela..karşılaştırma yapsam onu çok beğendiğimi söylerim.ama güzide de güzel fizik olarak

jeniffer anistonun fiziğini çok beğeniyorum

jennifer-aniston-screensaver.jpg

jennifer+aniston

Jennifer-Aniston-jennifer-aniston-395808_1024_768.jpg

shakiranin fizigini ben pek begenmiorm kizlar :(( sorun boy deil kesinlikle uzunluk oranlari. ornegin kylie minogue da kisa ama harika. shakiranin bacak boyuna gore genis kalcalari onu daha kisa gosterior gibi gelior bana. ben cok duzgun oranli bir fizik gibi goremiorm. benm sahsi fikrim tabiki zevkler farkli hep diorz :) kylie ile neredeyse ayni boydalar ama kylie sharika gibi durmuor bence. kylienin fizigi cok daha gozume hitap edior acikca. hic uzun olmasina gerek yok o hatunun tam bir harika hihihi :))

bir kadının vücudunun güzel olması için uzun olması gerekmez vücut ölçülerinin oranıdır vücudu güzel yapan kadın kısa olabilir ama bacak boyu yerle bir olunca hiç hoş gözükmüyor.özellikle dolgun kalçalı kadınlarda kalçasının yere yakın durması korkunç gözüküyor bence.o yuzden kısada olsa vücut güzelliği için oran şart.

Ben de Shakia'nın ne yüzünü ne de vücudunu beğenmiyorum. Hele o sarı saçları yok mu... Hiç yakışmıyor ona. Çok sıradan bir tip bana göre.

Esti Ginzburg un saclarini gozlerini cok begeniorm. hem renk hem de sekli acisindan cok hos hem saci hem de gozu.

20ztrah.jpg

EstiGinzburg5.jpg
EstiGinzburg.jpg

esti_ginsburg.jpg

bu da doal hali olsa gerek cok begendim ben bayanssulusmile

20zu3wz.jpg

Patti Hansen :asigim: Burnu, gözleri, dudakları, saçları... Muhteşem bir güzellik bence.

MODELIN.jpg

55741_lastscan_122_655lo.jpg

avedon1977pattihanse1.jpg

avedon1977pattihansenfbyf8.jpg

Hanımlar,
aman diyeyim hatunlar süper lakin giyinik fotoğraflarını ekleyin olur mu,bazı fotoğrafları editlemek durumunda kaldım:delphin:birde çok büyük fotoğraflar eklememeye özen gösterinyerimseniben

halle berry yaşına rağmen taş gibi bir vücuda sahip siyahi kadınların vücudu zaten hep taş gibi oluyo

halle_berry_0009.jpg

halle_berry.jpg
halle-berry.jpg

halle-berry_l.jpg

halle-berry-1024x768-1722.jpg

hihihi hepsinin deil bence burada selulitli bayanlarin cogunlugunu zenciler olusturuor. totolarda cikik buyuk. kalca ve bacak bolgelerinde hayatimda gormedigim kadar derin selulitleri onlarda gordum bir de renkli taytlari cok sirinler ama tas gibi deil bence. nasil gordun dersen iste daracik acik renk taytlar ya da sort giyyolar. portakal kabugu goruntusu derler o bence normal yani. bariz harita gibi tepe cukur seklinde bacaklar goruorm zencilerde. bu hatun calisior yapior bence sporun etkisi oldugunu dusunuorm :)) ay tabi bunnarin disinda cok guzel fizikli olanlari var onnar sahane :))

belki koyu renk tene sahip oldukları için çıplak bacakta çok gözükmüyor.ama ben zencilerin kalçalaarına bayılıyorum sıkı yuvarlak ve çıkık :=)

belki koyu renk tene sahip oldukları için çıplak bacakta çok gözükmüyor.ama ben zencilerin kalçalaarına bayılıyorum sıkı yuvarlak ve çıkık :=)

evt dedigin gibi olanlarin gercekten harika ama cogunlugu oole deil cok nadir en azindan benm yasidigim bolgede boole bilemoirm eyvahedigeldismile cok fast food tuketiorlar sanirim ondan daha cok selulitliler ay bilemiorm anacim nese:hulya:

Back