şimdi dik durarak popoyu dışa doğru ittirince haliyle göğüslerde öne doğru çıkıyor donutçum bir dene bak ne seksi oluyosunolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5 ordaki kızda onun için önden bakıyordurkaydirigubbakcemile3
aha kızlar bakınn
birde su var beyonce dahi pop kaldırıcı toparlayıcı tarzda seylerden kullanıyormus popyu daha kalkık gostermek amacıyla yani bazen acaba bu gercek popomu diyesim geliyor boyle gorunce
Uploaded with ImageShack.us
Makyajlıda,makyajsızda,giyinikte,çıplakta her halleriyle çok güzeller...çok kıskanıyorum bu kızları ya...Böyle bir fiziğimin olmasını öyle çok isterdim ki
donut kızın çıplak resimde de poposu kalkık duruyo..hoş zaten genelde hep çıplak resimleri var :))) kızların adı camila - mariana davalos... netten bakın isterseniz...
Canım benim birlikte çalıştığım bir arkadaşında poposu böyle duruyor.Yani kız çok açık seçik giyinen ön planda olmayı seven biri olmadığı için hep poposunu daha küçük gösteren gizleyen şeyleri giymeyi tercih ediyor.Bende böyle bir popom olsun isterdim.
güzel dolgun göğüsler-incecik bir bel ve kalkık dolgun ve selülitsiz kalçalar tam istediğim vücut... İlerde birgün belki rüyamda görürüm kendimi böyle :))))
kızlar daha önce konulmuşmuydu buraya bilmiyorum ama benim en begendim aktrist jennifer conelly .. şatafatsız, doğal bir güzelliği var , herseyiyle mükemmel bence a.s
popo kaldırıcı değilde kızlar bana sanki silikon taktırılmış gibi geldi.tıpkı göğüsleri çok küçük olanların yaptığı gibi kalçaları küçük olanlarda daha dolgun yuvarlak olması için silikon taktırabiliyor diye duymuştum.eğer hem göğsü hemde poposu silikonsa gerisini at çöpe gitsin bence.çünkü sadece iki yeri çok iddialı duruyor onun dışında çok alışılmış bir tip.
snırım amaç o ))))) tamamen duygusal bir amaç :)
Bu kızı herşeyiyle çok beğeniyorum..ama özelliklede fiziği...beli,poposu,göğüsleri mükemmel..çok kıskanıyorum bu kızı yaaa(( hatta ikizler...ikisinide kıskanıyorum
kızlar daha önce konulmuşmuydu buraya bilmiyorum ama benim en begendim aktrist jennifer conelly .. şatafatsız, doğal bir güzelliği var , herseyiyle mükemmel bence a.s
yok balım kız icin demedim,yanı dusunun bunun bıle ne korseleri var,tam destekli demek ıstedım :))
valla canım hayal degıl tabıkı ama azim sabır ve calıskanlık ıstıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?