Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

mavis kızın göğüsleride çok güzel yaa ( bak bu kıyafetle önden çekilmiş resmide var.Dikkat önden bakan kız yanında erkek hala arka tarafta :)))

Uploaded with ImageShack.us

birde su var beyonce dahi pop kaldırıcı toparlayıcı tarzda seylerden kullanıyormus popyu daha kalkık gostermek amacıyla yani bazen acaba bu gercek popomu diyesim geliyor boyle gorunce

birde su var beyonce dahi pop kaldırıcı toparlayıcı tarzda seylerden kullanıyormus popyu daha kalkık gostermek amacıyla yani bazen acaba bu gercek popomu diyesim geliyor boyle gorunce

Canım benim birlikte çalıştığım bir arkadaşında poposu böyle duruyor.Yani kız çok açık seçik giyinen ön planda olmayı seven biri olmadığı için hep poposunu daha küçük gösteren gizleyen şeyleri giymeyi tercih ediyor.Bende böyle bir popom olsun isterdim.
güzel dolgun göğüsler-incecik bir bel ve kalkık dolgun ve selülitsiz kalçalar tam istediğim vücut... İlerde birgün belki rüyamda görürüm kendimi böyle :))))

donut kızın çıplak resimde de poposu kalkık duruyo..hoş zaten genelde hep çıplak resimleri var :))) kızların adı camila - mariana davalos... netten bakın isterseniz...

yok balım kız icin demedim,yanı dusunun bunun bıle ne korseleri var,tam destekli demek ıstedım :))

valla canım hayal degıl tabıkı ama azim sabır ve calıskanlık ıstıor

kızlar daha önce konulmuşmuydu buraya bilmiyorum ama benim en begendim aktrist jennifer conelly .. şatafatsız, doğal bir güzelliği var , herseyiyle mükemmel bence a.s

popo kaldırıcı değilde kızlar bana sanki silikon taktırılmış gibi geldi.tıpkı göğüsleri çok küçük olanların yaptığı gibi kalçaları küçük olanlarda daha dolgun yuvarlak olması için silikon taktırabiliyor diye duymuştum.eğer hem göğsü hemde poposu silikonsa gerisini at çöpe gitsin bence.çünkü sadece iki yeri çok iddialı duruyor onun dışında çok alışılmış bir tip.

kızlar daha önce konulmuşmuydu buraya bilmiyorum ama benim en begendim aktrist jennifer conelly .. şatafatsız, doğal bir güzelliği var , herseyiyle mükemmel bence a.s

harika bi kadin bence gozleri ve bakislari cok etkileyici guzel ve asil gorunuslu bi yuzu var. bayilirim ben de. goz rengi ile sac renginin tezatligi da muhtesem. hatun da cok guzel bakior yahu o da onemli. eh tabi oyunculugu zaten tartismasiz bence.

kizlar popo kaldirmak dolgunlastirmak icin islemler var. bir de unlulerin fotograflarda heryerleri ile oynuorlar selulit olsa bile leke olsa bile gormuorz. hatta bellerini inceltiorlar heryeri ile oynanabilior. kim kardashian bile o korseden kullanior. hos onun poposunun masallahi var zaten ama iice kiyafetlerde belirginlestirmek icin takiordu onceden. hala devam edior mu bilmiorm ama kaskati duruor taktiginda korseyi. kendi totosu da buyuk ustunede bu korselerden takinca iste sempatiksalakcinni
cogunun ciplak fotolarinda mudahele var red carpetta da yururken gunlerce hazirlanip geliorlar. bu kizlar icin ozellikle soylemiorm yani genel olarak bu kizlarin hos bence vucutlari ama genelde ben narin dar vucutlari begeniorm. boshayallersmile sadece paylasmak istedim opuyorumnanaktan

bu nasıl bi popo :1ninca:
yusyuvarlak nasıl yapmıs bunu böyle
yanlız cocugun bakıslarını bende farkettim gözü orda :roflol:

kizlar bu da benm begendigim vucut :) boshayallersmileboshayallersmile

yok balım kız icin demedim,yanı dusunun bunun bıle ne korseleri var,tam destekli demek ıstedım :))

valla canım hayal degıl tabıkı ama azim sabır ve calıskanlık ıstıor

Donut dümdüz bir popom yok hatta fiziğimin güzel olduğunu söylüyorlar hep ama insan kendinde olmayanı ister ya her zaman bende de öyle bir durum var :)))) bu kızdaki hiçbir özellik bende yok :)))

göğüslerim çok küçük değil ama onun ki kadar dolgun değil belim ince ama onun ki kadar ince değil falan filan ...:):):):)

o azim bazen geliyor ama hiç uzun süreli kalmıyor canım ya...
yani sırf gördükçe hors yapayım diye kızın resmini çıkarttırıp buz dolabına asayım diycem...
kocam da bu ne ya iştahım açıldı derse nolcak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…