Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

ama ben herkesten farklı bulduğum icin yuz yapımı hiç sanslı hissetmemiştim kendimi :)
sevindim şimdi tşk cnm

ne guzel cnm iste sanslisin bence de aslinda ben bu tarz surat yapisini turk tipine benzetiorm yani bi kisim turk kadinin boole dolgun yuzu var ama bana dusmemis sansima tuh sempatiksalakcinni ay valla sevin sansli da hisset tabiki ne guzel cok isterdim dolgun dolgun yuzum olsun :gitme:

canım evet dolgun yuz yapısı varda genelde kilolularda oluyo o zayıflayınca gidiyo yani kemik değil sırf etten oluyo ama kücük cene dolgun elmacık kemikli pek görmüyorum sevmiyodum o yuzden yuz şeklimi ama seninde yüz yapın hoş bence

evt tatlicim bu acidan haklisin dolgun yuz var ama kemik yapisi o sekilde pek yok. ay ne guzel ya sev yuz seklini cunku cok cok guzel bence.
ben yuzumun biraz daha genis ve dolgun olmasini isterdim ama nese olanla idare ne yapalim sempatiksalakcinni ama cok tesekkur ederim cnm guzel yorumun icin opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

ben tşk ederim tatlım esas maşallah cok hoşsun

bu blake braz vampr gbı yaww twilghta alsnlar bunukaydirigubbakcemile5 dişleri cok beyaz tipine göre ve agzna sıgmıo:sm_cool::sm_cool:delikafadulden

:roflol: :roflol: Bence de öyle.

Yalnız benim de 2 dişim hafiften üstte kalıyor. Kendimle de dalgamı geçiim bari.

Uploaded with ImageShack.us

Bu kızı herşeyiyle çok beğeniyorum..ama özelliklede fiziği...beli,poposu,göğüsleri mükemmel..çok kıskanıyorum bu kızı yaaa (( hatta ikizler...ikisinide kıskanıyorum

poposu süpermiş gerçektende(silikon değildir umarım) yalnız kollarındaki tüyler katalog çekimlerinde gizlenmiş ama diğerinde itici duruyor bence onları aldırmalı bu kadar bakımlı ve göz önünde bir kadına yakışmamış

evet ya benimde dikkatimi çekmişti gözünü poposuna dikmiş resmen müstehcen hayallere dalmış kaydirigubbakcemile3

eh ama karsısındaki kız da cok masum bakmıyorrr :)) tamamen inceleme modunda :)

Kızlar çok hoşsunuz ya gözünüzden de bişey kaçmıyor...:))) ama kız da oğlanda bakmakta haklı ya. kız öndende baksan güzel arkadan da :))) Bu güzellikten 2 tane var bide orası ayrı..bu güzelliği Allah ikiz yaratmış..iki kardeşte aynılar zaten :)

şimdi dik durarak popoyu dışa doğru ittirince haliyle göğüslerde öne doğru çıkıyor donutçum bir dene bak ne seksi oluyosunolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5 ordaki kızda onun için önden bakıyordurkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…