ama ben herkesten farklı bulduğum icin yuz yapımı hiç sanslı hissetmemiştim kendimi :)
sevindim şimdi tşk cnm
ne guzel cnm iste sanslisin bence deaslinda ben bu tarz surat yapisini turk tipine benzetiorm yani bi kisim turk kadinin boole dolgun yuzu var ama bana dusmemis sansima tuh sempatiksalakcinni ay valla sevin sansli da hisset tabiki ne guzel cok isterdim dolgun dolgun yuzum olsun :gitme:
canım evet dolgun yuz yapısı varda genelde kilolularda oluyo o zayıflayınca gidiyo yani kemik değil sırf etten oluyo ama kücük cene dolgun elmacık kemikli pek görmüyorum sevmiyodum o yuzden yuz şeklimi ama seninde yüz yapın hoş bence
evt tatlicim bu acidan haklisin dolgun yuz var ama kemik yapisi o sekilde pek yok. ay ne guzel ya sev yuz seklini cunku cok cok guzel bence.
ben yuzumun biraz daha genis ve dolgun olmasini isterdim ama nese olanla idare ne yapalim sempatiksalakcinni ama cok tesekkur ederim cnm guzel yorumun icin opuyorumnanaktan
ben tşk ederim tatlım esas maşallah cok hoşsun
Bu kızın vucudunu begenıyorum,bu elbise de cok hosuma gitti.
bu blake braz vampr gbı yaww twilghta alsnlar bunukaydirigubbakcemile5 dişleri cok beyaz tipine göre ve agzna sıgmıo:sm_cool::sm_cool:delikafadulden
bu blake braz vampr gbı yaww twilghta alsnlar bunukaydirigubbakcemile5 dişleri cok beyaz tipine göre ve agzna sıgmıo:sm_cool::sm_cool:delikafadulden
Bu kızın vucudunu begenıyorum,bu elbise de cok hosuma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?