• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

ya hatunum sen bundan kat be kat guzelsın,nesını begenıyorsun dudaklarının falan..

Wallpaper.jpg

her yeri yapaymış bu hatunun ya gözleri bile lens yani.böyle güzelliği ben napıyım doğal olmadıktan sonra..eyvahedigeldismile o yüzden düştü gözümden..bide fptoğraflarda çok yapay gülümsemiş gibi geldi bana sizce de öyle değil mi??

Georgina Chapman'ın burnu, dudakları. Herhangi bir estetik operasyon yaptırdı mı bilmiyorum.Yaptırdıysa da çok doğal gözüküyor zaten. Harika.

92779699.jpg

zzzzis.jpg

zzzzzce.jpg

donut son resimlerdeki drew barrymore mu eğer oysa yüzü bi garip çıkmışakannehir

ama saçlar şahane...

donut son resimlerdeki drew barrymore mu eğer oysa yüzü bi garip çıkmışakannehir

ama saçlar şahane...

canım evet drew

ay benim bildiğim bu kadının yüzü yuvarlak değil miydi bu resimlerde ne kadar uzun görünüyor yüzü acaba photoshoptan kaynaklanan bişey mi bu ben hiç beğenmedim bu halini:umursamaz:

cok zayıfladı canım

ay donut o drew muydu ciddi olamazsın zayıflamaktan ziyade yüzünde değişiklikler olmuş :S botokslu gibi bilemedim.

Kim ki bu hanım? Aysu Kayacı'ya benziyor :)

Karolina Kurkova mangonun eski yuzu idi. ozellikle dudaklari ve saclarini begenirim. aysunun dudaklarindan daha basarili bence eyvahedigeldismile:kedi:

Son düzenleme:
Back