- 8 Mayıs 2012
- 959
- 1.918
Okuduğum okulun tam burslusu ilk bin gibi bir sıralama istiyor rüya o benim için. Üstüne IELTS sınavına tekrar girip 6 almam gerekir bunu yapamam malesef.
1. secenek zor görünüyor gerçekten ama mantıklı olan bu galiba. Acaba bu süreçte öğrenci evine falan mı geçsem iki yılım kalmış zaten. Dedemin bu kadar üstüme gelebiliyor olmasının bir sebebi de ikimiz birlikte yaşıyoruz. Sürekli beni görüyor ve her gördüğünde çatıyor artık.
Kendi çabalarım ve internet yardımıyla da güzel şeyler olabilir haklısınız. Keşke bu yıl ygs ye girseymisim şimdi düşünmeden bırakmış LYS çalışıyordum
Birlikte yaşıyorsanız ondandır bu kadar üstüne gelmesi. Dede hem yaşlı, hem de eşi ölmüş yani dırdır edebileceği kişi olarak seni seçmiş yanıbaşında bularak. Söylediklerinde art niyet olduğunu düşünmüyorum ama tabi bu yinede senin için can sıkıcı bir durum.
Farklı eve çıkabiliyorsan bence direkt bunu değerlendir kafan rahatlar, yeni başlangıçla uğraşma.
Ben bu sene ygs'ye girdin sandım yahu, daha seneyeki ise bence az daha dişini sık okuluna devam et seneye üçüncü sınıf bitmiş olur. Son yıl zaten çabucak geçiyor.