Üniversiteye giderken gerekli şeyler

oo fişler baya artmıs ne guzel ya.. bızı zamanımızda fazla deıldı, ya bızde durumu ıyı olmayan arkadaslarımıza verırdık yemek fişlerını... Bırde kantınde sıgara ve su için gecerlı deıldı bu fişler...

Bende 2.ögrenımdım yemek kalsa bıle cok soguk oluyordu yemekler... Sonu kalıyordu tabı bırde... Oldugu kadar yıyoduk,cok sıtem etmıstık yönetıme ama yınede bısey degısmemıstı... En gec 21.00 de cıkıoduk dersten ama hergun deıl... Dıer gunler aksam 7-8 gıbı cıkıorduk ve ozmaan bıle buz gıbı oluyordu yemekler...

Şimdi her öğrenciye veriliyor canım..Su da dahil istediğin herşeyi alabiliyorsun..Sigara hariç:1rolleyes:

kıyafelerinizi ggötürürken çok yer kaplamaması için vakumlu torbalarda götürebilirsinz ben öyle yapacağm kocaman hurçlar vakumlayınca küçücük kalıyor:)))

kıyafelerinizi ggötürürken çok yer kaplamaması için vakumlu torbalarda götürebilirsinz ben öyle yapacağm kocaman hurçlar vakumlayınca küçücük kalıyor:)))

ordan gelirken vakumlamak için elektrik süpürgesini vakumlamak için kullandırıyorlar mı?

Şimdi her öğrenciye veriliyor canım..Su da dahil istediğin herşeyi alabiliyorsun..Sigara hariç:1rolleyes:

oo öle mı cok güzel yaa... cok sıkıntı yasıyordu benım oda arkadaslarım bu konuda...

Bırde ütü odaları oluyor,ütüde alabılırsın evin uzaksa eger.. ben götürmüştüm...
Sac kurutma makınesı kesınlıkle alın.. gerci demişlerdır zaten ama ben aklıma gelenı söyleyım yınede :)

Bırde benım yatagım ranzanın altıydı ve gelen arkadaslar bı bakıodum benım yataga oturmuslar cok kızardım,o yuzden ekstra battaniye ıstemıstım ben üzerıne sermek için...Önemlı bence... Tuvalaet kagıdı,el sabunu,sampuan,havlu,kupa bardak,çatal,çay kaşığı,bırde kanguru dikmişti benım annem bulamamıstım ben :) aklıma geldıkce yazarım yıne...

kızlar siz şifreli asma kilitleri ne kadara aldınız?ben internetten baktım 14.90 gibi bir rakam yazıyor

valla canım o anların tadını çıkar doya doya yaşa tebrik ederim,yanına ne lazımsa al normalinde neler kullanıyosan makyajdır,elbisedir,gideceğin yerin hava durumuna göre kıyafetlerini ayarla,ben evde kalmıştım,herşeyi eksiksiz almıştık bi tek ütümüz yoktu bi de buzdolabımız:))

nerde kalacağına göre değişir. evde kalacaksan eline ne gelirse götür yer bulursun. yurtta kalacaksan ki bu sadece devlet yurdu anlamına gelmio özel yurtlarda olabilir. oraya götüreceklerin sınırlı olacak minnacık dolaba sadece kıyafet koymayacaksın zaruri olmayan şeyleri götürmeyin koyacak yer bulamazsınız gerekirse bulunduğunuz yerden alırsınız. dolabı tıkış tıkış doldurmayın çünkü daha o dolaba kitaplarda yerleşecek sınav zamanı alt üst olur her yer. ders notları mı ararsın kalemleri mi kitapları mı. arap saçına döner :S ilk sene yurtta kalmak çok ii hem insanları okulu hemde bulunduğun ili tanırsın. eve çıkınca temzlk fatura yemek bi sürü dert biner bi de dandik ev arkadaşnız oldu mu demeyin rezilliğinize sırnaşık şey

Kızlar bence ruvalaet kağıdı yerine daha kullanışlı olan mutfak havlularından kullanabilirsiniz.yarım olanlardan alırsanız kopartması ve kullanması hem daha ekonomik hem de daha rahat. :) yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…